Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#301 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 12:18

S bonusy v tom nejsi sám - také jsem měla různé poznámkové papírky....a poztrácela nebo vyhodila. U některých sérií si říkám, že je mám daleko a odlovím při cestě jen náhodně pár keší, proto si čísla ani nezapisuji - a ejhle, pak zjistím, že jsem asi měla, protože už mám ze série poměrně dost a stálo by za to ji dolovit....Takže si zakládám bloček na série, abych pak neměla depresi z bonusu:D PS: co znám ownery, tak rádi pomohou - zvlášť nám, potrhlým sklerotikům :P
  • 0

#302 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 12:30

Alke04 napsal/a:
mimochodem jsou to vždy cache drive-in nebo skoro drive-in

Co je pro tebe pohodová drive-in, může pro jiného představovat vcelku nepříjemný pochod po frekventované silnici.

Alke04 napsal/a:
Už to vzdávám a radši jim pošlu celou souřadnici a co se pak nestane. Dostanu vynadáno, že jsem jim neměl posílat souřadnici, že si to chtěli spočítat sami, že takto z toho nemají ten dobrý pocit....

Napsat si o jedno nebo několik bonusových čísel a napsat si rovnou o celé souřadnice je docela rozdíl. Když jim napíšeš rovnou souřadnice, působíš dojmem, že jim nevěříš nebo ani nestojíš o to, aby si zbytek série prošli poctivě sami.
  • 0

#303 Alke04

Alke04

Alke04

• Members
  • PipPipPip
  • 678 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 12:32

zvedavkanocni napsal/a:
S bonusy v tom nejsi sám - také jsem měla různé poznámkové papírky....a poztrácela nebo vyhodila. U některých sérií si říkám, že je mám daleko a odlovím při cestě jen náhodně pár keší, proto si čísla ani nezapisuji - a ejhle, pak zjistím, že jsem asi měla, protože už mám ze série poměrně dost a stálo by za to ji dolovit....Takže si zakládám bloček na série, abych pak neměla depresi z bonusu:D
PS: co znám ownery, tak rádi pomohou - zvlášť nám, potrhlým sklerotikům :P

Jo tak, člověk by rád pomohl, ale nezlobte se za mě - když jsou to všechno drive-in a pak ještě dostanu vynadáno, že pošlu rovnou souřadnice místo čísílek...
  • 0

#304 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 12:49

Máš pravdu, neustálé posílání čísel musí být na depku. No, já spíš patřím k těm, co když budou chtít nějaký bonus, tak si některé keše obejdou 2x a vícekrát:p U nás je po okolí Brumlíkova série, mám z ní už asi pěkných pár keší a zřejmě si je dám ještě minimálně podruhé, pokud budu chtít i bonus - papírková metoda se neosvědčila. :D Když jedeme někam vysloveně na sérii ( hm, byla jsem asi jen 3x, pokud mě paměť neklame ), tak samozřejmě pilně zapisuji ( Vejrovské zemanství, Abeceda, Prase) a bonusy mám odlovené spolu se sérií. Naopak třeba na Blanické rytíře jsem narazila náhodně při cestě z Vlašimi - líbily se mi listingy i místa, ale nevím jestli někdy dolovím vzhledem k vzdálenosti. Bonus tam pro mě není až tak důležitý jako zajímavosti v místech, která vidím poprvé - ale už tak trochu počítám, že třeba někdy.....a schovávám si, co mám.;)
  • 0

#305 zdenys64

zdenys64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 13:11

shaman3 napsal/a:
To by mě hanba fackovala, doprošovat se o něco ownera, to je přeci ta největší potupa. :@

Shamane nevím co si představuješ pod pojmem doprošování,ale já bych jako owner měl radost,že je o mé keše zájem...No a v případě Alkeho bych ti doporučoval navštívit jeho keše-to jsou vymakané lahůdky:D
  • 0

#306 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 15:49

Jestli má owner největší radost z častých návštěv kačerů, tak má dělat jen tradičky, popř. dát rovnou finální souřadnice svých multin a mysterek na finálkové servery. Já se tedy ownera nikdy o nic doprošovat nebudu. Většina ownerů mysterek to očividně nemá ani v hlavě v pořádku a nepochopili vůbec princip geocachingu, místo aby ty keše schovávali jen před mudly, tak je schovávají hlavně před kačery. ;)
  • 0

#307 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 17:03

To ti shamane ještě nedošlo že GC je hra o hledání? :D:D:D To není o tom co děláš ty, když zde žadoníš o PQ keší.
  • 0

#308 jezevcik

jezevcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 18:52

Chcete fakt depresi?
Nová reviewer wiki a regionální pravidla pro ČR
http://www.geocachin...083&pid=#post_:

• 0
Dík Jezevčík
Vložený obrázek

#309 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 19:24

Je to samozřejmě všechno o vztazích a o subjektivním vnímání hranice mezi slušnou žádostí nebo prosbou o radu a obtěžováním. Taky záleží na množství a návštěvnosti keší autora. Chápu, že hromádka Alešových kešek mu generuje asi řádově jiné množství dotazů, než mně těch pár mých relativně řídce navštěvovaných stromovek. A ptát se na bonusové číslo lehké skoro drivein kešky, jak píše Aleš, ležící v oblasti, kam stejně půjdu hledat tu bonusovou, to už je trošku o pohodlnosti. Ale když si někdo zapomene opsat bonusové číslo při logování v patnácti metrech na stromě a uvědomí si to doma, tak nemám problém mu ho napsat, když vím, že další kousky ze série nejsou úplně za rohem a opakovaný odlov pro někoho není úplně odpolední procházka s prstem v nose. Ale musím říci, že při komunikaci s Alešem byla z jeho strany vždy cítit ochota a nikdy nebyl problém. A svatou trpělivost se mnou měli třeba taxoft nebo benjo5 při postupném navádění a naťukávání nebo naopak vyvádění ze slepých cestiček, když jsem se snažil vyluštit některé jejich mysterky.
  • 0

#310 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 19:25

jezevcik napsal/a:
Chcete fakt depresi?
Nová reviewer wiki a regionální pravidla pro ČR
http://www.geocachin...083&pid=#post_:

Nedramatizuješ to trochu?

Já mám spíš depresi z toho nepřestávajícího deště a řek vylévajících se ze břehů...
  • 0

#311 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 19:33

Přesně tak, chčije a chčije a volný víkend opět "geo" rozhodně nebude...
  • 0

#312 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2013 - 21:41

Nakonec jsem rád, že mám tento víkend pracovní. :)
  • 0

#313 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 02 červen 2013 - 7:51

Aranyafëa napsal/a:

No prave naopak, pocasi ze psa nevyzene a mudla zaleze. Ale kacer vytahne holinky, plastenku a destnik a ma volne pole pusobnosti, jen ti rybari jsou tez nepromokavi, ach jo. A jak se krasne vcera v tom slejvaku lovilo, jen jsem pak musel z holinek vylevat vodu.
  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#314 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 8:51

Dneska ráno hezký start nového týdne. Tak si hezky zaparkuju (podotýkám, že přesně mezi čárama, nikde nevyčuhuju), vysadím rodinku a náhle auto předemnou přes cestu začíná couváním vyjíždět. Vyjede. A zajede. Vyjede. A zajede. Vyjede. A zajede. Pak borca napadne stočit kola a celé se to opakuje asi 5 x (bohužel vždy točí jinam, než chce jet). Místa tam má dost (klidně by za ním mohlo stát ještě jedno auto a vedle něj zaparkovat motorka) Ale vždy hruzně dobrzdí pár cm před mým autem Už začínám být lehce nervozní a zařadím...náhle se však stane zázrak a chlapovy se poadří vycouvat ! Nicméně ještě lehce couvne, spustí okénko, vystrčí rudou hlavu a zařve na mě: "Co takhle uhnout, debile !" A odjede :)
  • 0

*

#315 Zerthe

Zerthe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 295 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 10:08

Solim napsal/a:
No prave naopak, pocasi ze psa nevyzene a mudla zaleze. Ale kacer vytahne holinky, plastenku a destnik a ma volne pole pusobnosti, jen ti rybari jsou tez nepromokavi, ach jo. A jak se krasne vcera v tom slejvaku lovilo, jen jsem pak musel z holinek vylevat vodu.

Déšť mi taky neva, ale ty kešky samotný po otevření nepromokavý nejsou, náchylnost ke zničení logbooku stoupá, takže než abych to zničila, radši počkám :-)
  • 0

#316 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 10:12

Solim napsal/a:

Aranyafëa napsal/a:

Hej, ale pravda! Normálně tady na Praze 1 je minimum turistů, v pohodě se dají lovit keše co ve dne jsou jen vlemi těžko. Tímto zvu na svou krátkou multinku na zmíněné Praze 1 jako příjemné rozptýlení při této situaci :) teda pokud se sem někdo dostane, je tady fakt vylidněno.
  • 0

#317 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 10:14

shaman3 napsal/a:

To jsi ale prd cyklista :-D

GC46J9B
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#318 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 10:56

kolombo napsal/a:

shaman3 napsal/a:

To jsi ale prd cyklista :-D

GC46J9B

Jste magoři. Všichni. :D (čti Respekt!)
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#319 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 15:09

Já mám spíše depresi z těch řečí, co se tu vedou... Od S3 až po to nadávání na vše kolem :-( Spíš mě děsí, kam tohle všechno spěje.
  • 0

#320 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 20:47

shaman3 napsal/a:

Tak v tomhle bych se tentokrát shamana3 zastal: na všem špatném je dobré nalézt aspoň jednu hezčí stránku...
Ale nevím, zda třeba obyvatele Jaroměře trochu potěší představa, že za povodní zničený most si někdy postaví jiný, hezčí...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama