shaman3 napsal/a:
Upřímě řečeno, většina keší si ani to jedno slovo nezaslouží, kvalita keší upadá, jediné slovo, co mě poslední dobou při otvírání keší napadá, je "humus". Docela by mě zajímalo, jestli považujete rukavice za standardní výbavu kačera? Proč ti owneři při vymýšlení skrýší nepřemýšlí a nepočítají s deštěm a vlhkem? Oni to snad dělají schválně a dají tu keš do nejmokřejšího místa v okolí a ještě ji umístějí tak, aby na ní dešťová voda co nejvíc stékala. Přitom se stačí rozhlédnout po nejbližším okolí a několik suchých a před deštěm a vlhkem chráněných skrýší by se vždy našlo.
Docela tě lituji, jsi asi hluboce depresivní člověk. Na kole si nikam nezajedeš (vždyť pořád prší a kdyby ne, tak jsou kaluže a zmoklo by ti kolo), všechny keše stojí za houby... Já ti nevím, my si včera odpoledne konečně vytáhli paty z domu, udělali si krásný asi 4 hodinový výlet po keškách, našli jich asi 10 v krásné přírodě a z toho co popisuješ nebyla ani jedna :-). Řekl bych, že to nebude tak hrozné...
Deprese na mě leze leda z toho, jak někteří na vše dokáží nadávat.
Jo, a z těch jednoslabičných logů tedy taky, jenže člověka bohužel asi nezměníme...