Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#3381 sambar439

sambar439

Hulvát a vesnickej primitiv ;)

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2016 - 21:41

Já mám mysterky rád... rád je luštím jen tak pro zábavu. Ano, trávím hodiny u počítače.

Ale když si mám vybrat, jestli strávím večer čučením do bedny a sledováním pitomejch seriálů, nebo jestli si do obýváku vezmu noťas a budu luštit mysterky, tak u mě pořád ještě zvítězí mysterka nad Přístavem...  ;)

• 3

#3382 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2016 - 21:50

Jsem tady nebyl, nemohl jsem reagovat na reakce na vytahování souřadnic ze šuplíku, ale naštěstí už Modrák vysvětlil, jak jsem to myslel, a já s ním souhlasím. Děkuji.

Ono je rozdíl, jestli někdo občas vytáhne souřadice ze šuplíku, a jestli někdo jiným způsobem ani souřadnice nezískává. Bez ohledu na obtížnost, rafinovanost nebo jaký další parametr mysterky.

• 0

#3383 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2016 - 22:38

10 km ... pár keší ... .PWT

Přijde mi, že ty tři údaje dohromady nesedí.

• 0

#3384 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2016 - 23:31

10 km na trase + od vlaku + k vlaku + sem tam nějaké to odskočení kousek vedle, to vše volným pěším tempem + občasné vytažení foťáku + pár slov s autokačery + gáblík a pívko cestou = 40 až 50 keší = 4 až 5 nasbíraných FP = příjemně prožitý den s vyčištěním hlavy. Co na tom nesedí?

Jestli se za pár let dožiju v rozumné fyzické formě důchodu a ty PWT budou ještě existovat, tak mám dobrý námět na prožití dvou tří týdnů ve východních Čechách :) .

• 1

#3385 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 787 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 9:46

Co na tom nesedí?

Že "pár keší" = 40-50.

• 4

#3386 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 10:01

40 až 50 keší = 4 až 5 nasbíraných FP

A ja blbec dal poslednimu trailu pres 120FP  :unsure:

• 0

Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S  32GB + GSAK 8.7.0.0

#3387 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 11:40

Přijde mi, že ty tři údaje dohromady nesedí.

Myškinův naučný slovník definuje pár keší takto:
Pár keší patří do řady nepřesných a nedefinovaných, avšak obecně přijímaných měr a vah.
Dále sem patří špetka, hrstka, kapka, od oka, přiměřeně, ani moc ani málo, tak akorát, atd.
Matematicky lze vyjádřit pár keší takto: pár keší je rovno či větší než dva až nekonečno. :-)
  • 4

#3388 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 15:35

Dneska mě napadlo, že bych mohl někdy na jaře vyrazit na kešky do Kouřimi. To už budu tlačit velký kočárek se dvěma teroristy a na to je město jaké dělané. Zčal jsem otevírat mysterky, abych se podíval, co by se dalo připravit, a taky jsem si pročetl multiny a wherigo. A všimnul jsem si zvláštní věci. I delší multina jak časově, tak vzdáleností, je plná logů od kačerů, co projížděli místní Čertovu brázdu. A všichni píšou Odloveno při jízdě po Čertově brázdě....

To se dá opravdu odlovit dvě stě keší za den i s několikahodinovými odbočkami na multiny a wherigo?

• 0

#3389 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 16:31

Smrku, dá se tímto způsobem odlovit i moje wherigo ITZ, které je na celý den ježdění autem a trasa vede úplně jinudy, než kde ti borci lovili ty stovky keší. Všechno jde, když se chce  :D

• 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#3390 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 16:39

Někteří dokáží k čertově brázdě přidat další PWT včetně keší okolo. Myslím si o tom své.

• 0

#3391 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 17:55

Mh.mail: vzhledem k tomu, že jsem dal zatím všechna ITZ dokážu říct jen to, že když tohle někdo "ojebe" (omlouvám se předem Tomymu za to slovo), připraví sám sebe nejen o celodenní zábavu, ale taky o spoustu zajímavých míst.
  • 3

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#3392 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 18:39

Dneska mě napadlo, že bych mohl někdy na jaře vyrazit na kešky do Kouřimi. To už budu tlačit velký kočárek se dvěma teroristy a na to je město jaké dělané. Zčal jsem otevírat mysterky, abych se podíval, co by se dalo připravit, a taky jsem si pročetl multiny a wherigo. A všimnul jsem si zvláštní věci. I delší multina jak časově, tak vzdáleností, je plná logů od kačerů, co projížděli místní Čertovu brázdu. A všichni píšou Odloveno při jízdě po Čertově brázdě....

To se dá opravdu odlovit dvě stě keší za den i s několikahodinovými odbočkami na multiny a wherigo?

To neres, precti si povidani o Vyrovce od Kapsy a vyraz tam s kocarkem. Je tam pekne a je tam zajimavosti na cely den, treba i ten rybnik kteremu se protrhla hraz, nebo skanzen, nebo mestske hradby, nebo stred Evropy, nebo Libusino jezirko nebo Lechuv kamen a kdyz se budes pozorne koukat tak okolo 10:00 tak uvidis strudl aut jak popojizdi na jinak prazde silnicce :lol: . Jen se moc dlouho nezdrzuj v blizkosti jakekoliv cache, jinak te neko prejede a orazitkuje  :rolleyes: . Na jednotlivych stage tech multin bys mel byt v bezpeci  :unsure: tam bude klid.

Dodnes si pamatuji jak jsem lovil TFTC #50 STRASIK (to tam jeste byla voda) a dodnes si pamatuji na nocni muru jaka mne pronasledovala (viz log:o , a o tom to je. Tak si to uzivej podle sveho.

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#3393 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 127 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 20:11

K ty Kurimi jo, kdyz byla GeoZoo jeste na starem miste, tak kousek od ni byla jedna finalka multiny. Vsichni ji najednou odlovili okolo, meli indicie apod., navstevnost sla pres 300% nahoru urcite. Ale uvodky jsou po silnici tak 5 kilaku jinde. No nevim no, ale prekvapilo mi to.
  • 0

#3394 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 23:01

Copak nevíte, že tam všichni byli už dávno, získali indicie s pomocí kamarádů a teď, když měli cestu okolo, vytáhli souřadnice ze šuplíku a odlovili?

• 0

#3395 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 23:17

Někteří dokáží k čertově brázdě přidat další PWT včetně keší okolo. Myslím si o tom své.

Pepa jede  :P

• 1

Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S  32GB + GSAK 8.7.0.0

#3396 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 493 příspěvků(y)

Publikováno 12 únor 2016 - 23:41

Tak něco podobného je i za tímto logem na noční keši.

2.png Found it                                           02/10/2016

Pěkná keš, v noci bych ji ale hledat nechtěl. Díky

• 5

#3397 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2016 - 1:29

Spousta nočních kešek lze odlovit poctivě i ve dne. Někde pomůže baterka (světlušky občas září i ve dne při silném svitu baterky), jsou ale i případy, kde to jde bez baterky. Dvě takové už jsem odlovil, ale bylo to stylem "když už teda jsem tady, tak mrknu, jestli ty odrazky nejsou vidět i za světla". Obě byly navíc poměrně krátké, takže jsem byl hned u cíle. Všechny další jsem ale lovil za tmy. Dvakrát to bylo teda něco, potulovat se sám celou noc od setmění po svítání v lese, občas slyšet divočáky, občas bloudit, nález nejistý, atd. Nezapomenutelné. :)

• 1

#3398 Ruvit

Ruvit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 493 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2016 - 4:09

Spousta nočních kešek lze odlovit poctivě i ve dne. Někde pomůže baterka (světlušky občas září i ve dne při silném svitu baterky), jsou ale i případy, kde to jde bez baterky. Dvě takové už jsem odlovil, ale bylo to stylem "když už teda jsem tady, tak mrknu, jestli ty odrazky nejsou vidět i za světla". Obě byly navíc poměrně krátké, takže jsem byl hned u cíle. Všechny další jsem ale lovil za tmy. Dvakrát to bylo teda něco, potulovat se sám celou noc od setmění po svítání v lese, občas slyšet divočáky, občas bloudit, nález nejistý, atd. Nezapomenutelné. :)

Tato opravdu, ale opravdu to ve dne nejde.  :)

• 0

#3399 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 18:47

GC5ZE1X

Fakt by mi zajímalo, kde a co našli ty dva hejhulové, co logovali úplně naposled. Jo, a taky by mi fakt zajímalo, jak luštili GC5MX65 :D

• -1

#3400 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2016 - 19:47

GC5ZE1X

Fakt by mi zajímalo, kde a co našli ty dva hejhulové, co logovali úplně naposled. Jo, a taky by mi fakt zajímalo, jak luštili GC5MX65 :D

Jestli chces mit poradnou depresi, tak se jim koukni do profilu co vsechno uz zalogovali a to jeste evidentne nejsou u konce. Obzvlast pikantni jsou ty dve co uz nekolik mesicu nikdo nevidel, dvouhodinovej orientak, Vesele Velikonoce, BF v Kunrataku na ktery ho musi mit clovek vyresenej celej atd. Uz je v Praze podruhy, ta prvni navsteva vypadala stejne. Ale myslel jsem ze je to jen finalkar. Ze okoukali jak to dela Jonea je novinka, to minule nebylo.

Ownerum ktere poctili navstevou doporucuji kontrolu logbooku.

Tento příspěvek byl upraven od Modrak: 15 únor 2016 - 20:00

• 3

12 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama