Jestli chces mit poradnou depresi, tak se jim koukni do profilu co vsechno uz zalogovali a to jeste evidentne nejsou u konce. Obzvlast pikantni jsou ty dve co uz nekolik mesicu nikdo nevidel, dvouhodinovej orientak, Vesele Velikonoce, BF v Kunrataku na ktery ho musi mit clovek vyresenej celej atd. Uz je v Praze podruhy, ta prvni navsteva vypadala stejne. Ale myslel jsem ze je to jen finalkar. Ze okoukali jak to dela Jonea je novinka, to minule nebylo.
Ownerum ktere poctili navstevou doporucuji kontrolu logbooku.
Na některých zalogovaných keších minule opravdu byli, viděl jsem je zapsané v logbooku. Velmi pravděpodobně tedy byli v Praze (nebo někdo, kdo je zapsal ), Ale všechno rozhodně nestihli. Pár ownerů jim logy smaže, s tím určitě počítají (většina podvodníků se nehádá, až na známého kačera H.) a my se můžeme bavit, jací jsou to pitomci. Jim tohle kešování zjevně dělá radost, tak proč jim ji kazit. Jestli mě trápí, že mají půlku nálezů fiktivních? Nesoutěžím s nimi v počtu nálezů, takže ne. A jako owner se snažím neoprávněné logy mazat. Kdyby to dělali všichni, je po podvodech. Ale fakticky některé keše zkontrolovat nelze, takže zůstaneme pouze u toho, že někteří budou za pitomce.