Mno, já bych kolikrát FP ráda dala, ale zrovna nemám....
Já mám naopak v rezervě ještě asi 80 neudělených FP a za měsíc mi končí PM... Asi je to tím, že mám opravdu dost málo příležitostí dostat se na keše, které jsou skutečně dle mého srdce.
Takto nikoliv, ale odebírám zpět FP archivovaným keším podle názoru, že ti už ho k ničemu nepotřebují. V Geogetu si však informaci o tom, komu jsem FP kdy dal, držím neustále. Stalo se mi teď nedávno pouze jednou, že mě oslovil owner s dotazem, proč jsem jeho keši odebral FP. Vysvětlení, že se jednalo o archivovanou keš, přijal, dokonce napsal, že si to myslel. Protože ale z toho byl evidentně smutný, tak jsem mu tam ten FP na tu keš zase vrátil zpátky. A přišlo mi od něj poděkování.
Ale funkčním keším, kterým jsem FP dal, je už neodebírám. Bylo to vyjádření mého názoru v okamžiku nálezu a ten už není možné změnit.
Musím přiznat, že zpětné odebrání FP i na archivovaných keších by mě dost mrzelo, považuju je totiž za určité (i když nepříliš objektivní) ocenění toho, jak se moje keš líbila, a odznáček za počet FP na mých keších je jeden z mála, kterého si opravdu cením.