Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#3521 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2016 - 13:19

http://tn.nova.cz/cl...z-30-tisic.html

Tak to abychom při výletech za keškou nejdřív projeli či prošli tu kterou obec, hledali nástěnky a tabule, jestli nemají zrovna zákaz vstupu do lesa...

Jestli by si spíš neměli ti lovci obehnat tu část lesa páskou... :-)

Klasický nadpis á la BLESK. Za houbaření a vycházku lesem rozhodně nehrozí pokuta, to jen ti deb.lové potřebovali mít lákavý článek. :( :angry:

Tento příspěvek byl upraven od Novom: 24 March 2016 - 13:19

• 1

#3522 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2016 - 13:31

Klasický nadpis á la BLESK. Za houbaření a vycházku lesem rozhodně nehrozí pokuta, to jen ti deb.lové potřebovali mít lákavý článek. :( :angry:

To sice ano, ten titulek, ale faktem je, že když někam jedeme - ať už na houby, procházku, kešky nebo všechno dohromady, tak prostě vlítneme do lesa a nezjišťujeme v přilehlých obcích na nástěnkách a vyhláškách, jestli tam mají zrovna teď zákaz.
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#3523 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1310 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2016 - 16:06

Tak to je jeste celkem v pohode. Rychlonozka mam dojem dostal od hajnyho pokutu 60 tisic.

Jinak docela zajimava situace by nastala, kdyby se nekdo nasral a nejakyho toho zelenyho muzika legalne drzenou zbrani v lese zastrelil. Jasna sebeobrana. Bylo jich tam nekolik a zbesile strileli mym smerem, nezbylo mi nez se branit, jinak bych byl mrtvej. Ze by byl zakaz vstupu do lesa by jim nijak nepomohlo, ze nesmim do lesa (nebo kamkoliv jinam) jeste neznamena ze kdyz tam jsem, muzou po mne strilet. maj mi dat tu pokutu a ne po me strilet kulovnici. Docela by me zajimalo jak by tohle soud resil.

Držitelé zbraní bývají rozumní, takže k takové situaci nedojde.
Zákaz vstupu do lesa je vždy uveden na vstupních cestách.

• 1

#3524 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2016 - 16:15

Držitelé zbraní bývají rozumní, takže k takové situaci nedojde.
Zákaz vstupu do lesa je vždy uveden na vstupních cestách.

A ty chodíš obvykle do lesa vstupní cestou? :D O té rozumnosti mám taky své pochyby.

• 5

#3525 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1310 příspěvků(y)

Publikováno 24 March 2016 - 16:32

A ty ne? To chodíš po poli, přes ohradníky pastvin a podobně? Rozumní lidé v drtivé většině chodí po cestách.

Na základě čeho máš pochyby, drtivá většina lidí má zbraně na to, na co jsou určena - obrana, sport, lov, sběratelství a ne na to, aby si hráli na vojáčky s myslivci. A velmi dobře si uvědomuje co riskují, pokud poruší zákon.

Ti mediálně propíraní blbci mají plynovky a dělaj jen frajery a neuvědomují si jak riskují.

• 1

#3526 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2016 - 0:48

A ty ne? To chodíš po poli, přes ohradníky pastvin a podobně? Rozumní lidé v drtivé většině chodí po cestách.

Já jsem třeba rozumný, ale taky se mi občas stane, že se někam dochodím přes pole, pastviny, louku a ano, občas i přes ohradníky....

• 8

*

#3527 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 25 March 2016 - 15:23

Bylo horší než na depku, když jsme předloni lovili na podzim keše Podpalubí korábské archy u Kdyně a najednou se pod námi ozvala střelba jak u Verdunu. Přijeli jsme dvěma auty, nikde si žádné infocedule o honu ANI JEDEN nevšimli. Jedno auto zůstalo dole pod lesem a mým, pár měsíců starým, jsem vyjeli výš, kde jsme ho nechali a obešli celou sérii s bonusem. Střelba začala při našem návratu právě směrem, kde jsem parkovala svého téměř nového kombíka. To, že kousek pod námi vyběhla skupina divočáků nebylo až tak děsivé jako představa auta po několika kulích, že by trefili nádrž jsem radši ani neuvažovala. Byla jsem shodou okolností ve společnosti kačera, který také chodí na hony a tak má dobrý odhad jak vzdáleností, tak pozná na rozdíl ode mě podle zvuku zbraně. Hodně se divil, že les nebyl uzavřený.....

Naopak se mi stalo, že jsem loni zastavila u lesa, kde opravdu byla výstraha, že v období od....do.....probíhají hony a je zákaz vstupu. V tom případě kdo nerespektuje, ať se potom nediví.

Myslím si, že objíždět vývěsky na návsích v přilehlých obcích ale asi nebude nikdo z nás? Nedovedu si to ani trochu představit, když u jedné vesnice do lesa vlezu/vlezeme a u jiné vyjdeme. Že by se nejdřív měla uskutečnit okružní jízda, jestli není na některé z vývěsek varování a nebude se střílet? Mno, potěš koště.

Ohradníky - jo, nechodím přes ně, ale už se mi kdysi stalo, že než jsem se vrátila z lesa, tak kolem mého tehdejšího zeleného Fokůsku zaparkovaného na kraji louky u polňačky se páslo stádo býků, co odněkud uteklo. Super zážitek, tak jsem se dlouho nebála, snad ani při oné střelbě.

• -1

#3528 kvasnicovy

kvasnicovy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 8:16

Geoget: dnes je happy hour. Chcete stáhnout PMO cache bez omezení? Stahuje se 15 MB nevím čeho(ve skutečnosti žádný traffic není!, a zajímalo by mě, jak je možné, odkud tedy pro tenhle fejk je určená rychlost stahování  400kB/s, asi tam musí nějaký údaj o rychlosti stahování, aby to nebylo podezřelé) Po stažení v okně o dokončení importu červená chyba dnes je apríl.

• -2

#3529 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 8:28

Na depresi je jen to, ze nepouzivas aktualni verzi Geogetu, i kdyz te na novou verzi sam upozornuje. Tohle byl totiz lonsky aprilovy zertik. B)

• 0

#3530 Dan76

Dan76

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 11:58

Tak jsem chytil taky nějakou debréézi: 

https://www.geocachi...e/GC6ENNM_strom

https://www.geocachi...ubice-ze-stromu

uznávám, je dneska apríl, ale toto mě jako vtipné moc nepřijde.  :huh:  :huh:

(Nebo se ze mě už stal kornout)

Tento příspěvek byl upraven od Tha Family: 01 April 2016 - 12:03

• 0

#3531 Dan76

Dan76

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 62 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 12:23

Ano, nechal jsem se napálit, ale ne - nejel jsem na ftfko.

Jak to tak sleduji, tak to ale splnilo svůj účel. Dost lidí se chytlo.

Jinak mi to přijde jako docela drsný žertík.

Tento příspěvek byl upraven od Tha Family: 01 April 2016 - 12:23

• 0

#3532 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 12:38

Mnohem horší vtip mi přijde ten Jupiter v oceánu.

• 3

#3533 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5459 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 13:17

mně taky ne, chybí tomu nějaká pointa

• 0

#3534 kvasnicovy

kvasnicovy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 69 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 19:04

Bu

Podle mě pointa je buď deprese z kvality listingu (potažmo češtiny) a nebo deprese -> návštěva této keše s provazem
  • 0

#3535 panprezident

panprezident

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2016 - 20:52

Revírník se vám snaží udělat radost a vy ho posíláte tam, kam slunce nesvítí.  :(

• 4

#3536 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2016 - 20:38

Takovýto log vždy potěší těžce zkoušené srdce ownerovo ;)

Cituji: Tentokrát to byla asi nějaká rychlovka. Moc se na tuto kešku nepamatuji, ale určitě si své místo na slunci zaslouží. Konec citace.

Tak určitě... :D

• 3

#3537 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2016 - 4:05

FI bez zapsání do logbooku, http://coord.info/GC...takhle přiznat?

• 0

#3538 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8814 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2016 - 5:48

Tak když je tady řeč o dobytku: Kdysi jsem přešel jeden mostek mezi dvěma rybníky, našel keš a když jsem se chtěl vrátit, stál na mostě býk. Utekl z pastviny, měli rozbitou ohradu. Přemýšlel jsem, kolik kilometrů si zajdu, když ten rybník obejdu a jestli tam vůbec je cesta. Naštěstí si to ten bejk rozmyslel a utekl zpátky na pastvinu. Ale kdyby se rozběhl mým směrem, asi bych bez ohledu na roční dobu a špinavou vodu skočil do toho rybníka.

• 0

#3539 Vláček

Vláček

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1787 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2016 - 11:07

Kdysi jsem přešel jeden mostek mezi dvěma rybníky, našel keš a když jsem se chtěl vrátit, stál na mostě býk.

Něco podobného jsem kdysi zažil s bažantem a stačilo mi. Býka bych fakt nechtěl.

• 0

#3540 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2170 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2016 - 11:32

Něco podobného jsem kdysi zažil s bažantem a stačilo mi. Býka bych fakt nechtěl.

To musel být hodně nas**ný bažant... :)

• 5

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

13 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama