Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#321 joey59

joey59

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 21:39

Aviatik napsal/a:

kolombo napsal/a:

shaman3 napsal/a:
Nakonec jsem rád, že mám tento víkend pracovní. :)

To jsi ale prd cyklista :-D

GC46J9B

Jste magoři. Všichni. :D (čti Respekt!)

Jé, měl bych projíždět pravidelně mapu eventů, na tento bych se přihlásil, ale na 99% bych se ho asi nakonec nezůčastnil i když blázen jsem... :D
  • 0

#322 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2013 - 22:08

ladislavappl napsal/a:

shaman3 napsal/a:
Nakonec jsem rád, že mám tento víkend pracovní. :)

Tak v tomhle bych se tentokrát shamana3 zastal: na všem špatném je dobré nalézt aspoň jednu hezčí stránku...
Ale nevím, zda třeba obyvatele Jaroměře trochu potěší představa, že za povodní zničený most si někdy postaví jiný, hezčí...

Ten most v Jaroměři měli zrovna rekonstruovat. I když se obávám, že pilíř by nerekonstruovali...

Ovšem popravdě řečeno si myslím, že postavit "nový hezčí most" by byl spíše chyba. Doufám, že opraví ten stávající ;-)
  • 0

#323 hanska

hanska

honzak83

• Members
  • PipPipPip
  • 625 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 9:30

Taky vás dokáží vytočit některé logy na vašich keškách: na jedné mám poslední tři logy v tomto znění: Nalezeno;.; TFTC. Na jiné zase jeden z nedávných logů ":)"... O něco lepší už je log "díky". To je opravdu pro kačery napsat do logu aspoň jednu větu:(
  • 0

#324 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 10:31

hanska napsal/a:
Taky vás dokáží vytočit některé logy na vašich keškách: na jedné mám poslední tři logy v tomto znění: Nalezeno;.; TFTC. Na jiné zase jeden z nedávných logů ":)"... O něco lepší už je log "díky". To je opravdu pro kačery napsat do logu aspoň jednu větu:(

To nic není, mě jednou přišla pevná mezera...
  • 0

#325 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 15:32

Aranyafëa napsal/a:
To nic není, mě jednou přišla pevná mezera...

Asi ta tvoje keška za víc nestála :-)
  • 0

#326 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 19:04

Hmm, tak já v logu nedostal ani tu mezeru, viz http://www.geocachin...af-cb8e4aed9e0f, a tohle je omluva http://www.geocachin...1a-4dc7a3c2817a
  • 0

#327 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 19:54

MikiHamza napsal/a:
Hmm, tak já v logu nedostal ani tu mezeru, viz http://www.geocachin...af-cb8e4aed9e0f, a tohle je omluva http://www.geocachin...1a-4dc7a3c2817a

Tak to je taky dobrý.
  • 0

#328 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 19:57

Mě nedávno přišlo v logu jen Dík. Podíval jsem se na jeho logy a píše to tak všude. Tak jsem mu napsal: "Ahoj, díky moc za návštěvu mé keše a za pěkný log k ní. Přesně kvůli takovým krásným logům pro kačery ty kešky vytvářím. Moc mě to potěšilo a dodalo odhodlání pro další práci. Rád bych tě pozval i na mou noční keš. Ještě jedno díky za návštěvu a měj se fajn." Dodnes neodpověděl.
  • 0

#329 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 20:09

Smrk napsal/a:
Mě nedávno přišlo v logu jen Dík. Podíval jsem se na jeho logy a píše to tak všude. Tak jsem mu napsal: "Ahoj, díky moc za návštěvu mé keše a za pěkný log k ní. Přesně kvůli takovým krásným logům pro kačery ty kešky vytvářím. Moc mě to potěšilo a dodalo odhodlání pro další práci. Rád bych tě pozval i na mou noční keš. Ještě jedno díky za návštěvu a měj se fajn."

Dodnes neodpověděl.

Když koukám, co a jak někteří dokážou napsat, tak je snad lepší i to samotné dík.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#330 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 21:23

Obdivuji kačera, kterému uplavalo celkem 27 keší a místo deprese se pustil do kontroly a sušení dalších a obnovy chybějících. Klobouk dolů. K logům: skoro jsem měla chuť poslat odkaz na některé své "povedené", ale nechtěla bych, aby díky tomu někdo upadl do deprese tak hluboké jako byl dlouhý můj nejdelší log.:D
  • 0

#331 Mukina

Mukina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2013 - 21:30

Smrk napsal/a:
Mě nedávno přišlo v logu jen Dík. Podíval jsem se na jeho logy a píše to tak všude. Tak jsem mu napsal: "Ahoj, díky moc za návštěvu mé keše a za pěkný log k ní. Přesně kvůli takovým krásným logům pro kačery ty kešky vytvářím. Moc mě to potěšilo a dodalo odhodlání pro další práci. Rád bych tě pozval i na mou noční keš. Ještě jedno díky za návštěvu a měj se fajn."

Dodnes neodpověděl.

Buď rád, že ti neodepsal, že nemáš zač ;)

Myslím, že tyhle jednoslovný logy píšou lidi, co nemají založenou žádnou svou kešku, protože jinak by přece museli vědět, že takovýhle logy jsou pro ownera k vzteku.
Ale tak lidi jsou různí a těch co se při logování rozepíšou je naštěstí víc a z nich mám vždycky radost ;)
  • 0

Garmin Dakota 10  :ph34r: 

C:geo - Huawei P8 Lite

#332 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 5:38

Upřímě řečeno, většina keší si ani to jedno slovo nezaslouží, kvalita keší upadá, jediné slovo, co mě poslední dobou při otvírání keší napadá, je "humus". Docela by mě zajímalo, jestli považujete rukavice za standardní výbavu kačera? Proč ti owneři při vymýšlení skrýší nepřemýšlí a nepočítají s deštěm a vlhkem? Oni to snad dělají schválně a dají tu keš do nejmokřejšího místa v okolí a ještě ji umístějí tak, aby na ní dešťová voda co nejvíc stékala. Přitom se stačí rozhlédnout po nejbližším okolí a několik suchých a před deštěm a vlhkem chráněných skrýší by se vždy našlo.
  • 0

#333 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 086 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 5:58

A je trolla pustili z ohrádky, takovej tu byl klid. Když se ti většina keší nelíbí, tak už nám proboha udělej tu radost a přestaň tuhle hru hrát a pořád tu neomílej dokola tu samý debility.
  • 0

#334 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 7:15

No já stále ještě doufám, že se nad sebou owneři trochu zamyslí a budou při zakládání keší trochu odpovědnější, alespoň tak aby si kačer na otvírání jejich keše nemusel brát rukavice. :(
  • 0

#335 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 7:32

shaman3 napsal/a:
No já stále ještě doufám, že se nad sebou owneři trochu zamyslí a budou při zakládání keší trochu odpovědnější, alespoň tak aby si kačer na otvírání jejich keše nemusel brát rukavice. :(

V něčem máš pravdu, zrovna včera jsem jednu takovou taky lovila, dohadovali jsme se s kolegou, kdo na ní šáhne a otevře jí. Tak co kdybys nám to třeba předvedl, jak to má správně vypadat? Když máš už tolik zkušeností, abys mohl tak často kritizovat keše ostatních, tak to znamená, že jistě ti zkušenost plně postačuje i k založení vlastní překrásné a promakané keše :D !
  • 0

#336 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 7:33

shaman3 napsal/a:
Upřímě řečeno, většina keší si ani to jedno slovo nezaslouží, kvalita keší upadá, jediné slovo, co mě poslední dobou při otvírání keší napadá, je "humus". Docela by mě zajímalo, jestli považujete rukavice za standardní výbavu kačera? Proč ti owneři při vymýšlení skrýší nepřemýšlí a nepočítají s deštěm a vlhkem? Oni to snad dělají schválně a dají tu keš do nejmokřejšího místa v okolí a ještě ji umístějí tak, aby na ní dešťová voda co nejvíc stékala. Přitom se stačí rozhlédnout po nejbližším okolí a několik suchých a před deštěm a vlhkem chráněných skrýší by se vždy našlo.

Docela tě lituji, jsi asi hluboce depresivní člověk. Na kole si nikam nezajedeš (vždyť pořád prší a kdyby ne, tak jsou kaluže a zmoklo by ti kolo), všechny keše stojí za houby... Já ti nevím, my si včera odpoledne konečně vytáhli paty z domu, udělali si krásný asi 4 hodinový výlet po keškách, našli jich asi 10 v krásné přírodě a z toho co popisuješ nebyla ani jedna :-). Řekl bych, že to nebude tak hrozné...
Deprese na mě leze leda z toho, jak někteří na vše dokáží nadávat.
Jo, a z těch jednoslabičných logů tedy taky, jenže člověka bohužel asi nezměníme...
  • 0

#337 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 7:53

Souhlas, proti depresi je nejlepší pohyb v přírodě + třeba by S3 pomohlo, kdyby pro začátek u nějaké krabky, která mu působí svým stavem depresi, pomohl s údržbou.;) V sobotu mě mrzelo, že jsem si vzala jinou tašku a neměla sebou jako obvykle filmovku - mohla jsem jednomu ownerovi ušetřit cestu.
  • 0

#338 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 7:57

shaman3 napsal/a:

Rukavice jsou v doporučené výbavě co pamatuju, popletenče3.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#339 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:00

Roman_Jaromer napsal/a:
Docela tě lituji, jsi asi hluboce depresivní člověk. Na kole si nikam nezajedeš (vždyť pořád prší a kdyby ne, tak jsou kaluže a zmoklo by ti kolo), všechny keše stojí za houby... Já ti nevím, my si včera odpoledne konečně vytáhli paty z domu, udělali si krásný asi 4 hodinový výlet po keškách, našli jich asi 10 v krásné přírodě a z toho co popisuješ nebyla ani jedna :-). Řekl bych, že to nebude tak hrozné...

Však on byl, v pátek a v sobotu ulovil docela dost. Bohužel jsem neměla tu kliku že bychom se přímo potkali, byla jsem zvědavá.:) Pravda je že ten lesík byl poněkud mokrý a úkryty keší nebyly zas tak vymazlené, vzhledem k velikosti keší, takže rukavice přišly opravdu vhod.:)
  • 0

#340 odnikudnikam

odnikudnikam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:09

tož na moje krabičky si rukavice vezměte!! a holinky. krabičky jsou v podzemí. ale zase tam tolik neprší. přeji hezké méně deštivé leto. neviděli jste někde slunce?:)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama