Geodepresivní koutek III
Publikováno 10 červen 2013 - 8:27
AJFA
Publikováno 10 červen 2013 - 8:37
Já myslím, že jsme se potkali, jestlis byla v té skupince s tou jeptiškou.Raraku napsal/a:
Však on byl, v pátek a v sobotu ulovil docela dost. Bohužel jsem neměla tu kliku že bychom se přímo potkali, byla jsem zvědavá. Pravda je že ten lesík byl poněkud mokrý a úkryty keší nebyly zas tak vymazlené, vzhledem k velikosti keší, takže rukavice přišly opravdu vhod.
Tak ale musíš uznat, že tahle serie byla opravdu humus, kromě té osmnácté finálky, ta byla jediná čistá a suchá. Kdyby udělal owner jenom tu jednu keš, jako byla ta finálka, tak by udělal lépe, ale on k tomu udělal ještě sérii 17 humus keší. :@
Publikováno 10 červen 2013 - 8:49
shaman3 napsal/a:
Upřímě řečeno, většina keší si ani to jedno slovo nezaslouží, kvalita keší upadá, jediné slovo, co mě poslední dobou při otvírání keší napadá, je "humus". ...
Když najdu ošklivou keš nebo keš o ničem (včera na parkovišti u Kauflandu), napíšu, že se mi keš nelíbila, proč a na konec místo poděkování za keš napíšu poděkování za bod.
Jednou se mi ale stalo, že jsem našel několik takových zbytečných nebo humusoidních keší za sebou. Týpek od poslední keše si projel mých posledních pět logů, zjistil, že všude nadávám, a pak mi napsal sáhodlouhý mail o tom, jak mám pesimistický pohled na svět a jak ten geocaching vlastně otravuju. :-)
Publikováno 10 červen 2013 - 8:52
Publikováno 10 červen 2013 - 8:57
shaman3 napsal/a:
... Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše.
No jistě, člověk je slušný, že poděkoval, ale děkovat za humusoidní keš nebo za sice čistou keš, ale na billboardu u dálnice, mi přijde blbý vůči těm, kteří udělají keš pěknou nebo alespoň průměrnou a udržovanou.
Publikováno 10 červen 2013 - 8:59
Předpokládám, že až odlovím minimálně 1000 keší, tak budu teprve dostatečně zkušený na založení keše vlastní. Ale bude to tak těžká mysterka, že budu muset finální souřadnice sám uploadnout na finálkové servery, aby ji někdo nalezl.Jacka_dominikanka napsal/a:
V něčem máš pravdu, zrovna včera jsem jednu takovou taky lovila, dohadovali jsme se s kolegou, kdo na ní šáhne a otevře jí. Tak co kdybys nám to třeba předvedl, jak to má správně vypadat? Když máš už tolik zkušeností, abys mohl tak často kritizovat keše ostatních, tak to znamená, že jistě ti zkušenost plně postačuje i k založení vlastní překrásné a promakané keše !
Publikováno 10 červen 2013 - 9:10
shaman3 napsal/a:
Já myslím, že jsme se potkali, jestlis byla v té skupince s tou jeptiškou.
Tak ale musíš uznat, že tahle serie byla opravdu humus, kromě té osmnácté finálky, ta byla jediná čistá a suchá. Kdyby udělal owner jenom tu jednu keš, jako byla ta finálka, tak by udělal lépe, ale on k tomu udělal ještě sérii 17 humus keší. :@
Ve skupince s jeptiškou jsem nebyla, tahle grupa chodila proti srsti, taky jsme je potkali.
Jak jsem psala v logu u bonusu, uložení keší není pro slečinky, stejně tak současný podmáčený terén, ale autor nikoho nenutí aby tam chodil. Mě se tam líbilo, zajímavý les, užili jsme si to, nasmáli se a o to šlo...
Publikováno 10 červen 2013 - 9:13
Publikováno 10 červen 2013 - 9:22
Publikováno 10 červen 2013 - 9:23
Héééééééj Co to bylo za skupinu? Netušila jsem, že mám kolegyni! Sem tam nějakej kešující kněz, pár farářů a farářek z ostatních církví, ale sestru jsem žádnou na keši ještě nepotkala. Můžeš, prosím, identifikovat její nick? Nebo jenom dělala mudlodoprovod?Raraku napsal/a:
Ve skupince s jeptiškou jsem nebyla, tahle grupa chodila proti srsti, taky jsme je potkali.
Publikováno 10 červen 2013 - 9:29
http://www.geocachin...aspx?wp=GC4CB75
Publikováno 10 červen 2013 - 9:42
Publikováno 10 červen 2013 - 10:09
Jacka_dominikanka napsal/a:
Héééééééj Co to bylo za skupinu? Netušila jsem, že mám kolegyni! Sem tam nějakej kešující kněz, pár farářů a farářek z ostatních církví, ale sestru jsem žádnou na keši ještě nepotkala. Můžeš, prosím, identifikovat její nick? Nebo jenom dělala mudlodoprovod?
Měla samostatný nick ale bohužel jsem ho neudržela v paměti, ale jak zaloguje tak jí poznám a dám vědět.
Publikováno 10 červen 2013 - 12:03
gygant napsal/a:
Kačeři hrozně toužící po svém 7958. bodu si tam založí něco takového náhradního a vesele vše jede dál.
Není to tak dlouho, co jsem narazil na případ, že nejmenovaný cacher nenašel značně vypečenou cache a tak tam místo ní šoupnul náhradní micro. Nevím co to je za manýry. Když už někam dávám náhradní krabičku, tak jenom v případě, že je ta původní poničená a je zřejmé kam patří.
Publikováno 10 červen 2013 - 14:25
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 10 červen 2013 - 14:32
No a teď si představ lidi, který mají všechny věci, který neskončily ještě v kontejneru, vyndaný před chalupou a suší. A navíc z hrůzou koukají na sousední a pořád ještě zvedlou Vltavu, jestli zas nezačne stoupat.prazskychytrak napsal/a:
dneska už mě teda chytla geodeprese...vyskotačil jsem ven, abych obnovil škatulku a po hodině jsem šel domů škrábat z bot bahno a ždímat všechno co jsem měl na sobě. ať už jde tohle počasí do pr...
Publikováno 10 červen 2013 - 14:56
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 10 červen 2013 - 15:41
Smrk napsal/a:
shaman3 napsal/a:
... Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše.
No jistě, člověk je slušný, že poděkoval, ale děkovat za humusoidní keš nebo za sice čistou keš, ale na billboardu u dálnice, mi přijde blbý vůči těm, kteří udělají keš pěknou nebo alespoň průměrnou a udržovanou.
Dělám si teď přípravu na PT v Německu, a tam se krátké logy prostě nedělají. Když je log krátký, tak je česky.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů