Geodepresivní koutek III
Publikováno 18 květen 2016 - 4:44
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 18 květen 2016 - 5:47
Presne tak. Udelal jsem a poslal mu navod s obrazkama, tak se snad chytne.
Publikováno 18 květen 2016 - 7:19
Publikováno 18 květen 2016 - 7:28
Ne, to funguje snad od zacatku. Pokud je zaskrtnuta volba collectible, tak si ho do kolekce muze dat kdokoliv, kdo ho ma zrovna v inventari. Nicmene odskrtnuti te volby vlastnikem ho z kolekce automaticky vyhodi. Teda pokud to GS nerozkopal od doby co jsem s tim pokusoval...
Publikováno 18 květen 2016 - 7:28
Ze statistiky GeoChecku nastaveného pro ověření 1.st. jedné z našich mysterek: 69 správných ověření 1. st. 23krát ověřována rovnou finálka - máme radost, že celá čtvrtina "lovců" je takhle nadaná. Jupííí. Takže to spíš mělo být do Georadostného ;-).
Vylustene finalky mam ulozene v geogetu. Pokud je nejaka starsi a jedu ji cilene odlovit, radeji si ji overim. I kdyz taky pochybuju, ze tohle je pripad vsech tech "lovcu"
Publikováno 18 květen 2016 - 11:35
Vylustene finalky mam ulozene v geogetu. Pokud je nejaka starsi a jedu ji cilene odlovit, radeji si ji overim. I kdyz taky pochybuju, ze tohle je pripad vsech tech "lovcu"
Jj, to co vyluštíme si také v čase ověřujeme, jestli nedošlo ke změně. Tady se ale zjišťují souřadnice I.st. a ještě než jsme na Velký pátek 2015 pootevřeli branku k pokladu, 11 "jasnovidců" ověřovalo rovnou finálku ....
Publikováno 18 květen 2016 - 16:34
Tak nas zas navstivili nemecky finalkari. Docela sila, tentokrat dali i nekolik kesi s mobilnima indiciema (pohyblivy chirpy), spoustu kesi na pul dne jako Krasotoulku a jiny terene narocny veci, takovy mnozstvi T5 ze museli bejt na dvou az trech mistech zaroven atd. Pusobnost Praha, SC kraj, Plzen. Tak zas eventuelne budte ve strehu a mazte logy, pokud nekde nejsou zapsani.
Publikováno 18 květen 2016 - 16:41
Další krásný log, to má člověk chut udělat hned něco pro ostatní, ještě že takových moc zatím není
Found it.
:-)
škoda,že mám tvé kešky poněkud z ruky.....to by sis početl,až bych logovala... :-DDDDD
možná bys některé logy měl na dlouhé zimní večery....jako čtení na pokračování... :-)))
Tento příspěvek byl upraven od greenhair: 18 květen 2016 - 16:42
Žij a nech žít.
Publikováno 18 květen 2016 - 22:51
Prej tam dali nahradni krabku... Šifra z dopisování :
"Hallo,
kod T5 PRO VEVERKU #4
Vzhledem k tomu domu zbořeného na místě, co jsme darovali Ersatzpetling s deníku. Tak, to může být opět vylezl ...
I odstranit svůj přihlásit žádnou touhu k diskusi
protože cache;-)
Byli jsme 8 cacher v mezipaměti a nemají potřebu lhát
pozdrav"
Publikováno 18 květen 2016 - 23:31
Coz o to, tak se pokusili obnovit tradicku, to bych jeste snesl. To mi vic vadej Mesicci a jiny veci. Ale spis by me zajimalo kde berou ty souradnice. Je to uz ctvrta nemecka parta co ma cesky finalky. Kdyby to s nekym u nas menili, cekal bych ze probehne reciprocne vyjezd nasich finalkaru do Nemecka. Ale to se temer nedeje, rozhodne ne v takhle velkym meritku. To bych si asi brzo vsimnul. Nejsou to ani kese z hacklyho geochecku. Ze by zas leakoval nejakej reviewer?
BTW KdoFhr je jeden z tech tri, co meli Yellow Matrix splnenej driv nez ja. Takovejmahle metodama se neni cemu divit.
Publikováno 18 květen 2016 - 23:45
Ale minule jsme se jich všimli, diky letterboxu, ktery jsme lovili pomalu cely den a jeste otazky v cestine... To snad neslo ani na BF a byl docela cerstve publikovany takže na finalkach taky nemohl byt. Me to spíše přijde kdyby videli ty finalky rovnou v listingu (přihlášený pod nickem ownera treba) nebo nějakým způsobem meli pristup ke vsem fin.souradnicim všech kesi.... Ale v LB jsou
Publikováno 19 květen 2016 - 6:05
Skoro by člověk řekl, že mezi sebou mají někoho s přístupem k reviewerskému účtu, že?
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 19 květen 2016 - 7:13
Ze by zas leakoval nejakej reviewer?
Naše revírníky bych z toho nepodezíral.
Publikováno 19 květen 2016 - 7:25
Ani já ne, proč taky. Ale jestli to dobře chápu, řeč tu jde o Němcích...
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 19 květen 2016 - 8:17
Kdysi jsme tu jednoho takového měli. Netuším, jak se dostal k reviewerskému účtu, ale jednou se nějak naštval a zaarchivoval tu všechno kolem. Nebo to obešel nějak jinak, nevím. Pokud někdo takový účet má a jen se dívá a nic aktivně nedělá, nepozná se to.
Publikováno 19 květen 2016 - 9:33
Dneska mě do geodeprese dostal majitel TB4Y0QC, když zareagoval naprosto neočekávaně na mou snahu o "zprovoznění" tohoto "Bludného Holanďana". Prostě jsem před časem vyzvedl TB z keše, kde nebylo zalogované v inventáři. Protože majitel ponechal aktivní možnost "patří do kolekce", ale zároveň dal předmětu úkol "I need miles, only miles, give me, what I want." Tohle tam fakt do dneška bylo. No a jiný kačer (patrně omylem) vložil cestovatele do své kolekce, ale neponechal si ho, nýbrž nechal ho cestovat bez možnosti grabnutí ani vložení či vyzvednutí. Dal se jedině discoverovat. 2,5 roku a ani kilometr, ani míle.
Tak jsem psal ownerovi, aby to "collective" zrušil, a "držiteli", aby si to vyndal z kolekce. Minulý čtvrtek zareagoval "držitel", jak bylo možné grabnutí, tak jsem to udělal, zalogoval jsem Visited všude, kde jsem s tím trackablem v době, kdy nešel správně logovat, byl a měl jsem skvělý pocit, jak jsem ownerovi prospěl.
Dnes se probudil owner, přejmenoval cestovatele, dal mu úplně jiný úkol a aby to nestačilo, ještě ho přesunul do neznámé pozice! Napsal mi k tomu to, co je níže. Tak nevím, ale asi travela nechám potichoučku v nějaké krabce hodně na ráně a budu doufat, že ho někdo ukradne a bude od něj konečně pokoj.Hello kozoroh,
thank you very much for your efforts to try to run this travelbug. From my point view I have done something wong as I activated the bug. And because of that it is impossible to start him runnig.
It is okay for me when destroy him so than he stops making confusion in the cacher society.
Greetings from rainy Rostock
kartokicker
A je po geodepresi , owner díky obrázkovým instrukcím od kolegy Blexy pochopil v čem je potíž, TB zakázal přidávat do kolekce a dokonce ho vrátil do mého inventáře. Takže bude cestovat normálně dál a k bloudění jako Holanďan se už teď ani vrátit nemůže. Díky Blexo! Potvrdilo se, že někdy je pár obrázků lepších než slohové cvičení v cizím jazyce.
Publikováno 19 květen 2016 - 11:30
Kdysi jsme tu jednoho takového měli. Netuším, jak se dostal k reviewerskému účtu, ale jednou se nějak naštval a zaarchivoval tu všechno kolem. Nebo to obešel nějak jinak, nevím. Pokud někdo takový účet má a jen se dívá a nic aktivně nedělá, nepozná se to.
S tím bych tak úplně nesouhlasil. Pokud je keš pro prémiové uživatele, může si owner v audit logu zjistit, kdo se na ni díval. A cvičně jsem se mrknul, jestli tam je reviewer, co ji publikoval a je. Takže tam budou i revieweři. Stačilo by tedy projít pár prémiových pražských keší, které má ta banda blbečků z Německa zalogované. Jestli tam bude v audit logu nějaký reviewerský účet a nebude to někdo z našich reviewerů, mohla by to být stopa. Pak by stačilo napsat GS, ať se mrkne, jestli ten rw účet je používaný a odkud. Samozřejmě to nepostihuje situaci, že někdo z třeba již neaktivních německých rw to dělá dobrovolně pro tuhle skupinu.
Publikováno 19 květen 2016 - 12:33
Hmm, dobrej nápad.
Co jsem se tak letmo podíval na 2 týpky z té skupiny, tak asi honěj matrix co nejvíckrát to jde. A přitom se asi neohlížej na nic. By mě zajímalo, jak by všechny ty své D5 keše luštili.
A pak, že nemůže být splnitelná výzva mít matrix splněný 50x :-)
Ovšem stejně si myslím, že GS tohle nebude řešit.
Pro mě je to další důvod, proč se nehonit za statistikami...
Publikováno 19 květen 2016 - 12:46
Koukam, ze kriminalka Andel hadr
Ale abych podporil ruzne teorie, tak pridam dalsi. Finalkari maji tajny spolek, rikaji si geoiluminati, a na te nejvrcholnejsi urovni sdileji finalky mezinarodne. Nikdo nevi, kdo je clenem tohoto uskupeni, vzdy vystupuji v anonymite, ale mezi radovymi cleny se rika, ze v nejvyssim vedeni za nasi republiku je sam Jonea.
Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.
Publikováno 19 květen 2016 - 12:56
Myslím, že neaktivní rew. o nejvyšší práva přijde, když jde do důchodu. Tamto byl nějaký podvod.
A co se týká finálkářů...
Někdy může být někdo dost rychlý. Vyběhla mi publikovaná keš, hned po infomailu jsem se podíval a už byla v bookmarku. Tj. nějaký bookmarkista byl rychlejší než já.
Pokud na finálkářských webech jsou nějaké benefity z nahrávání (např. možnost odtud stahovat), nedivil bych se, kdyby tam probíhala obdoba FTF, tj. hon, kdo to tam nahraje jako první.
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů