Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#3621 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 13:00

Koukam, ze kriminalka Andel hadr :)

Ale abych podporil ruzne teorie, tak pridam dalsi. Finalkari maji tajny spolek, rikaji si geoiluminati, a na te nejvrcholnejsi urovni sdileji finalky mezinarodne. Nikdo nevi, kdo je clenem tohoto uskupeni, vzdy vystupuji v anonymite, ale mezi radovymi cleny se rika, ze v nejvyssim vedeni za nasi republiku je sam Jonea.

Hele, tohle bych být tebou ani nevypouštěl z klávesnice. Ještě se toho někdo chytne a bude to chtít doopravdy uskutečnit.

PS.: počkej, mezi řádovými členy, to znamená, že už existuje? Ty jsi jeden z nich? Aby tě nepopravili za vyzrazení tajemství :-).

• 1

#3622 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 15:38

Tak nas zas navstivili nemecky finalkari. Docela sila, tentokrat dali i nekolik kesi s mobilnima indiciema (pohyblivy chirpy), spoustu kesi na pul dne jako Krasotoulku a jiny terene narocny veci, takovy mnozstvi T5 ze museli bejt na dvou az trech mistech zaroven atd. Pusobnost Praha, SC kraj, Plzen. Tak zas eventuelne budte ve strehu a mazte logy, pokud nekde nejsou zapsani.

Tak jsem dnes koukal, co všechno tyhle finálkáří logovali ve středočeském kraji a je nesmysl tohle vlastnoručně zalogovat za jeden den i kdyby měli finální souřadnice.

• 0

#3623 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 16:26

Hmm, dobrej nápad.
Co jsem se tak letmo podíval na 2 týpky z té skupiny, tak asi honěj matrix co nejvíckrát to jde. A přitom se asi neohlížej na nic. By mě zajímalo, jak by všechny ty své D5 keše luštili.
A pak, že nemůže být splnitelná výzva mít matrix splněný 50x :-)

Ovšem stejně si myslím, že GS tohle nebude řešit.

Pro mě je to další důvod, proč se nehonit za statistikami...

Myslím si, že zneužití rw účtu by GS řešil. A i tohle chování by řešit měli nebo ta hra časem upadne tolik, že přijdou o byznys. Ale asi jim to ještě nedošlo.

Jedině můžeme doufat, že až ti Němci dosáhnou na status největší podvodníci na světě, tak je to třeba přestane bavit. Vždyť oni ani nevědí, co loví. Když v logu u keše je nějaké datum a v audit logu je datum prvního zobrazení listingu až o 3 dny později, tedy při logování, působí to zvláštně. A u keše se zámkem používají násilí a šroubovák... názor na tyhle experty si udělejte jaký chcete.
  • 1

#3624 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 16:31

Tak jsem dnes koukal, co všechno tyhle finálkáří logovali ve středočeském kraji a je nesmysl tohle vlastnoručně zalogovat za jeden den i kdyby měli finální souřadnice.

Když si to rozdělí, tak každý nalepí někam společnou nálepku a je to. To už pak v klidu stihnou. Někdo takhle loví powertraily, někdo Matrix, někdo všechno, někdo v logbooku vůbec není a pár poctivých blbců to luští i osobně obchází. Vždyť je to pořád stejné.
  • 3

#3625 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 16:52

... Když v logu u keše je nějaké datum a v audit logu je datum prvního zobrazení listingu až o 3 dny později, tedy při logování, působí to zvláštně. ...

Nerad ti kazím konspirační teorii, ale když si stáhnu keše v PQ, na web nemusím a v auditu se to patrně neukáže.

Takže keš na webu si klidně poprvé otevřu až při logování zase doma, třeba tři týdny po odlovu.

• 1

#3626 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:02

Když si to rozdělí, tak každý nalepí někam společnou nálepku a je to. To už pak v klidu stihnou. Někdo takhle loví powertraily, někdo Matrix, někdo všechno, někdo v logbooku vůbec není a pár poctivých blbců to luští i osobně obchází. Vždyť je to pořád stejné.

Takhle možná jo. / zajeli si ještě do Plzně / Proto jsem psal vlastnoručně.

• 0

#3627 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:23

Takový krásný event to mohl být...a retract?

GC6J0YK Nesmyslny event v nesmyslnou hodinu

• 0

#3628 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:25

Nerad ti kazím konspirační teorii, ale když si stáhnu keše v PQ, na web nemusím a v auditu se to patrně neukáže.
Takže keš na webu si klidně poprvé otevřu až při logování zase doma, třeba tři týdny po odlovu.

a pro logování tu keš vlastně ani otvírat nemusíš...
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#3629 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:26

Nebýt Němců, tak není o čem psát. Díky jim za návštěvu :D

A Pepa by se měl nad sebou zamyslet. Nějak ztrácí drive a tady se pak probírají nějací cizáci :)

• 1

#3630 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:28

cekal bych ze probehne reciprocne vyjezd nasich finalkaru do Nemecka. Ale to se temer nedeje, rozhodne ne v takhle velkym meritku. To bych si asi brzo vsimnul. Nejsou to ani kese z hacklyho geochecku. Ze by zas leakoval nejakej reviewer?

Myslím, že když tam někdo bude chtít jet, tak si je sežene. Ale naši kačeři jsou až na výjimky strašně lenošní někam jezdit.
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#3631 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:29

Nebýt Němců, tak není o čem psát. Díky jim za návštěvu :D

A Pepa by se měl nad sebou zamyslet. Nějak ztrácí drive a tady se pak probírají nějací cizáci :)

asi stárne

• 2

#3632 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 17:37

Já v tom vidím i jisté pozitivum.

Zdejší teoretici, co kvůli bušení do klávesnice nemají čas na keše a tak neví, jak reálný GC funguje, se aspoň takhle dozví o možnostech API, PQ, PMO. Že mapu na gc.com vlastně nepotřebujeme apod. Kdyby jim to člověk napsal do vlákna, kde padají stále stejné dotazy, tak palce dolů. Ale takhle, když vymyslí konspirační teorii a pak jim řekneš, že to jde i jinak. To si už vcelku zapamatují.

Děkujte německým kolegům ;)

• 1

#3633 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 19:14

Já v tom vidím i jisté pozitivum.
Zdejší teoretici, co kvůli bušení do klávesnice nemají čas na keše a tak neví, jak reálný GC funguje, se aspoň takhle dozví o možnostech API, PQ, PMO. Že mapu na gc.com vlastně nepotřebujeme apod. Kdyby jim to člověk napsal do vlákna, kde padají stále stejné dotazy, tak palce dolů. Ale takhle, když vymyslí konspirační teorii a pak jim řekneš, že to jde i jinak. To si už vcelku zapamatují.

Děkujte německým kolegům ;)

Nevím, jestli mám být ten teoretik, ale vzhledem k tomu, že příspěvků na fóru máš mnohonásobně víc, tak asi ne. Já se třeba u mysterek obvykle na listing dívám dříve jiným způsobem, než na stažený přes PQ v přímo GPS. Ale možná jenom neznám možnosti desktopových programů, protože je nepoužívám.

Určitě bychom měli ty německé kačery ocenit, protože tohle všechno vyluštit a ještě během jednoho dne najít, to by nezvládl ani Chuck Norris :) A jak je vidět z příspěvků, své obdivovatele tu mají. Každý tu hru hraje tak, jak ho to baví. Je to baví takto. Takže vám přeju příjemnou hru. A poslední poznámka. Ten šroubovák jsi nekomentoval, to taky o něčem svědčí.

Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 19 květen 2016 - 20:07

• 6

#3634 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 20:42

Kde byli se sroubovakem, at to nemusim hledat?

• 0

#3635 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 20:47

bejcci - Koukni do wiki, co znamená zkratka k.t. za jménem (nebo podpis Kolomba) a úplně nejlepší bude, když si najdeš podpis Hpluse. Myslel jsem, že tohle jsou elementární věci, co by zdejší uživatel mohl znát :(

Ne, to není o obdivu němců. To je o ...... podporované ...... 

Bohužel, napsat to tu polopatě, tak mám nejen palce dolů. Ale co čekat od pana zelináře, když se v GC pohybuje také pouze virtuálně (viz onehdá diskuze o eventech na které nechodí, ale poradit uměl)

Modrak - podle mě nějaký konspirátor vydedukoval, že když tady před časem "jeden" vypustil hlášku o majzlíku, tak že automaticky k přístupu na finálkový server dostaneš i kladivo :) Takhle vznikají urban legend

tomy.22: ještě jednou se do mě navezeš, tak letíš

• -2

#3636 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2016 - 22:04

A co se stalo?

Takový krásný event to mohl být...a retract?

GC6J0YK Nesmyslny event v nesmyslnou hodinu

• 0

#3637 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2016 - 10:19

Byly staženy další dva eventy na stejné datum - GC6HP3B CWG výměna a GC6EKY8 Růžová v Růžové. Odhaduji, že se zároveň s MEGA nebude už nikdy moci nic dalšího pořádat v okruhu ??? kilometrů. Další "zploštění" hry. A kdy přijde na řadu zákaz odlovu krabiček v takový slavnostní den? :-(

(Mne osobně se to nedotýká, já mám asi maximum možného. Ale vadí mi to z principu.)

• 1

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#3638 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2016 - 10:30

Navíc teda to ani nebylo zároveň, ten Kulíškův event byl někdy ve dvě ráno, rozhodně se to netlouklo. Nad některejma věcma, co vymyslí Zeměplk, fakt zůstává rozum stát.

Takže například, když se podaří domluvit s majitelem/provozovatelem třeba exkurzi ňákýho fakt zajímavýho objektu, již on ale umožní pouze v čase, kterej je pro něj vhodnej, tak to nakonec krachne na tom, že o 30 km dál bude šílená megavýstava coinů, která bude zajímavá pro naprosto jinou skupinu lidí? Podle mě další příklad známého faktu, že u Zeměplku jde o komerci až na prvním místě. Ach jo.

• -1

#3639 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2016 - 10:50

Je zajimavy ze kdyz se sejdou dva eventy tak se muze Zemeplk po...., ale kdyz nekdo vyrobi 500 kesi v powertrailu, tak se to prskne kamkoliv bez ohledu na okolli a nikdo nic neresi.

Taky je zajimavy ze na normalni kese se aplikuje kolizni vzdalenost 161m. Na eventy se formalne kolize nevztahuji, ale jak se ukazuje tak realne se kolize mezi eventy uplatnuji a to mnohem prisneji nez na kese.

Ne ze by mi to nejak vadilo, ja stejne event povazuju za vec co v geocachingu nema co delat protoze nic nehledam a nenajdu. Jen mi to prijde taky jako dalsi z rostouciho poctu kravin kterejma nas Zemeplk zasobuje. Ze nam tady nemecky finalkari sprasej stovky kesi a zaloguji i to, co nemohli videt ani zdalky nikoho nedojme. Ze geocaching davno neni o nejakem reseni a hledani kesi, ale naprosto v masovem meritku je jen o tom jak jakoukoliv metodou dostat FI log do statistik a udrzet ho tam proti vuli owneru taky provozovatele hry nezajima. Zato ale resi aby event ve 3 rano nekolidoval s megacem v tomtez meste. Prijde mi to jak kdyz blbci v Bruselu resej aby muslimove meli v Evrope co nejvic prav, zatimco normalni obcan se trese strachy jestli jeho deti jeste budou mit vubec vlastni zemi ve ktery pujde zit.

• 16

#3640 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2016 - 11:10

O retractovaných eventech (ať to sem nemusím psát znovu): ODKAZ NA VEDLEJŠÍ VLÁKNO

• 1

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama