Nejde o publikaci a retract. Ty ten event půl roku, rok dopředu domlouváš a připravuješ a na MEGA aspiraci nemáš. Takže počítáš s normální publikací 2-3 měsíce předem. A do tohoto stavu někdo hodí vidle tím MEGA. Je jedno, že je publikován s půlročním předstihem, už jsi svůj čas ztratil a event se přitom stává nepublikovatelným. Viz příspěvek od mh.mail: http://www.geocachin...k-iii/?p=526324
Geodepresivní koutek III
Publikováno 23 květen 2016 - 13:08
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 23 květen 2016 - 13:35
taxoft: Přesně takhle jsem to myslel. Prostě jsou eventy a eventy. Opékání buřtů u ohníčku může být opravdu téměř kdykoliv, ale u eventů s náročnějším programem to nemusí platit. Ale GS přece razí myšlenku, že program u eventů je nepovinný a tudíž nepodstatný a setkání kačerů (= event) se může uskutečnit kdykoliv. Takže kein stress.
Na druhou stranu je ale zmiňováno toto: „Event je společenská událost a neměl by být typu „stavte se na pár minut jen pro bod“.“ — viz http://reviewer.cz/k...ani_kesi#eventy. Jsem sám, kdo tomu nerozumí a připadá mu, že si to protiřečí?
Publikováno 23 květen 2016 - 13:52
Jsem sám, kdo tomu nerozumí a připadá mu, že si to protiřečí?
Nejsi. Zvláště, když u eventů typu divadelní představení nebo přednáška od 19:00 se objevuje "díkyzabod logujeme před budovou od 18:30".
Publikováno 23 květen 2016 - 14:26
No fuj, neblázni... Tak už i tohle se děje, jo? Mohla bys dodat odkaz (stačí jen na event; nikoliv na samotný log)? Díky.
Publikováno 23 květen 2016 - 14:33
No fuj, neblázni... Tak už i tohle se děje, jo?
Jsi nebyl v Praze ?
Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S 32GB + GSAK 8.7.0.0
Publikováno 23 květen 2016 - 14:33
Mrkni na moje eventy z poslední doby.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 23 květen 2016 - 14:55
Jsi nebyl v Praze ?
Na eventu už skoro pět let ne...
Publikováno 23 květen 2016 - 15:02
Mrkni na moje eventy z poslední doby.
Koukám. Smutné.
Publikováno 23 květen 2016 - 18:04
Nejen v Praze se to děje. Ale podle dnešního "zámořského" pojetí a výkladu pravidel je to dokonce asi i žádoucí
Publikováno 23 květen 2016 - 18:33
Tak vzhledem k současný podobě pravidel rozumnýmu ownerovi nic jinýho nezbejvá, pokud chce mít na vlastní (nepovinnej) program eventu klid a nechce, aby mu tam ještě půl hodiny po začátku např. koncertu v kostele voblejzali díkzabodové a hledali mezi lavicema logbook, že .
Publikováno 23 květen 2016 - 21:08
Nejsi. Zvláště, když u eventů typu divadelní představení nebo přednáška od 19:00 se objevuje "díkyzabod logujeme před budovou od 18:30".
Hele, podobné logy se neobjevují jen poslední dobou, ale u eventů se objevují už dávno.
Už několik let pořádám CITO, kde brigáda je jen v sobotu dopoledne, ale doprovodný program je už od pátku večer do neděle ráno (pokec, prohlídka, hra v podzemí). Za ta léta se naskytlo mnoho lidí, co nebylo na brigádě, přesto byli na některé části programu (včetně třeba jen krátké pitky v pátek večer) a jsou na CITO normálně zalogovaní.
Když jsem viděl některé eventy (typu MEGA) kdy podobný program, jako jsem já měl právě za jeden bod měli rozdělený na 4-6 bodů, tak jsem si říkal, jestli bych tím nezvýšil návštěvnost bodohoničů, ale pak jsem si říkal, že je to nějaké divné...
Publikováno 23 květen 2016 - 22:52
A čemu se divíte, když vznikají keše typu Event Challenge
Publikováno 24 květen 2016 - 8:00
Asi nepotřebuju mít k megáči XX eventů okolo, ale na druhou stranu to pro mě bylo třeba v Terezíně nejpřijatelnější, věděla jsem kde a kdy mám být. Tím neříkám, že neměli program dostupný jinak, samozřejmě měli, ale prostě se mi to tak líp hlídalo.
Ale myslím si, že u megáče by bylo fajn mít třeba CITO, už jen proto, že ikonka fakt ty lidi přitáhne víc, než jen "hele vole, půjdeme si po sobě pak uklidit, jo?"
To, že si někdo založí event "XYZ na megáči" bez toho se člověk obejde, ale proč by nemohly být akce jako byly některé při GCF? Prohlídka synagogy atd. už si to moc nepamatuji, co tam bylo. Nebo že by návštěva divadla byla až takovej trhák, že to odtáhne lid? Nevím...
To, že jsou eventy umožněny pro Log&Run. Tak co rovnou dát alternativní logbook pod každej strom či skálu a potápěčský logovat, když se postavím na břeh, aby to bylo friendly všem?
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 24 květen 2016 - 8:14
To, že jsou eventy umožněny pro Log&Run. Tak co rovnou dát alternativní logbook pod každej strom či skálu a potápěčský logovat, když se postavím na břeh, aby to bylo friendly všem?
Já bych navrhovala rovnou dublovat každej listing v outdoor a indoor verzi. Do toho druhýho by logovali ti, kdo vůbec na keš nechtějí chodit, jen si jí zalogovat na netu.
Publikováno 24 květen 2016 - 14:39
Kdysi jsem byl na eventu, který se týkal prohlídky štol v Braníku, tuším, že do pořádal taxoft. A taky tam přišlo několik lidí, zalogovali a běželi dál. Nebo jsem byl na CITO (ownerem byl asi Vymítač), kam přišli dva vykukové (vykuk a vykuková), vyfotili se s plným kontejnerem, zalogovali a šli po svých. A ještě měli blbý kecy.
Publikováno 30 květen 2016 - 18:13
Nudil jsem se, kouknu na inzerci a koukám, že si z toho někdo dělá obchod. Svět se v pr*el obrací.
Publikováno 30 květen 2016 - 19:52
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 30 květen 2016 - 20:39
Tak prý CITO u megáče nemůže být, protože nějakému chytrolínovi vadilo, že uklízí po pořadatelích.
Achjo.
Myslím, si že by u megáče mělo být naopak CITO povinně. Odlehčit přírodě aspoň trochu, když se na jednom místě koncentruje tolik lidí.
A nebo víte co? By si to měl každej správní celek uklízet sám, přece po nich nebudeme uklízet, no ne?
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 30 květen 2016 - 20:44
Tak prý CITO u megáče nemůže být, protože nějakému chytrolínovi vadilo, že uklízí po pořadatelích.
Achjo.
Myslím, si že by u megáče mělo být naopak CITO povinně. Odlehčit přírodě aspoň trochu, když se na jednom místě koncentruje tolik lidí.
A nebo víte co? By si to měl každej správní celek uklízet sám, přece po nich nebudeme uklízet, no ne?
Kdyby se melo uklizet po megaci, muselo by bejt CITO taky po megaci. Ovsem kdyz je hned po ranu a pak megac pokracuje celej den, asi to neni uklid po nem. Osobne jsem na zadnym nebyl, ale co mi kdo vyptavel tak slo o formalitu. Tak holt je formalita zrusena. Ja v tom zadnou skodu nevidm.
Publikováno 30 květen 2016 - 22:21
Co si pamatuju, tak například v Olmíku 2012 bylo CITO na konci, v neděli dopoledne, když už žádnej jinej program neprobíhal. Ale když už to bejt nesmí, tak já bych navrhovala, aby si ten bordel pak přišel poklidit Jeremy s těma svejma fámulama osobně.
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů