Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#341 AJFA

AJFA

Advanced Member

• Moderators
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:27

Už to opět mírněte, tentokráte toho saman3 zase tolik neřekl, aby si vysloužil takovéto reakce - toto je geodepresivní koutek, takže se trocha brblání nad některými nedostatky keší a strastěmi při lovu očekává ;).

AJFA

• 0

#342 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:37

Raraku napsal/a:
Však on byl, v pátek a v sobotu ulovil docela dost. Bohužel jsem neměla tu kliku že bychom se přímo potkali, byla jsem zvědavá.:) Pravda je že ten lesík byl poněkud mokrý a úkryty keší nebyly zas tak vymazlené, vzhledem k velikosti keší, takže rukavice přišly opravdu vhod.:)

Já myslím, že jsme se potkali, jestlis byla v té skupince s tou jeptiškou. ;)

Tak ale musíš uznat, že tahle serie byla opravdu humus, kromě té osmnácté finálky, ta byla jediná čistá a suchá. Kdyby udělal owner jenom tu jednu keš, jako byla ta finálka, tak by udělal lépe, ale on k tomu udělal ještě sérii 17 humus keší. :@
  • 0

#343 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:49

shaman3 napsal/a:
Upřímě řečeno, většina keší si ani to jedno slovo nezaslouží, kvalita keší upadá, jediné slovo, co mě poslední dobou při otvírání keší napadá, je "humus". ...

Když najdu ošklivou keš nebo keš o ničem (včera na parkovišti u Kauflandu), napíšu, že se mi keš nelíbila, proč a na konec místo poděkování za keš napíšu poděkování za bod.

Jednou se mi ale stalo, že jsem našel několik takových zbytečných nebo humusoidních keší za sebou. Týpek od poslední keše si projel mých posledních pět logů, zjistil, že všude nadávám, a pak mi napsal sáhodlouhý mail o tom, jak mám pesimistický pohled na svět a jak ten geocaching vlastně otravuju. :-)
  • 0

#344 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:52

Nojo no, každý má jiné zvyky, já píši všude jenom datum a čas. Děkování za keše ani za body není povinné. Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše. :D
  • 0

#345 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:53

No tak to jsem zvědav, jaká odpověď mi příjde na GLB78Q9B :D
  • 0

#346 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:57

shaman3 napsal/a:
... Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše. :D

No jistě, člověk je slušný, že poděkoval, ale děkovat za humusoidní keš nebo za sice čistou keš, ale na billboardu u dálnice, mi přijde blbý vůči těm, kteří udělají keš pěknou nebo alespoň průměrnou a udržovanou.
  • 0

#347 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:59

Jacka_dominikanka napsal/a:
V něčem máš pravdu, zrovna včera jsem jednu takovou taky lovila, dohadovali jsme se s kolegou, kdo na ní šáhne a otevře jí. Tak co kdybys nám to třeba předvedl, jak to má správně vypadat? Když máš už tolik zkušeností, abys mohl tak často kritizovat keše ostatních, tak to znamená, že jistě ti zkušenost plně postačuje i k založení vlastní překrásné a promakané keše :D !

Předpokládám, že až odlovím minimálně 1000 keší, tak budu teprve dostatečně zkušený na založení keše vlastní. Ale bude to tak těžká mysterka, že budu muset finální souřadnice sám uploadnout na finálkové servery, aby ji někdo nalezl. B)
  • 0

#348 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 8:59

Tiskar94 napsal/a:
No tak to jsem zvědav, jaká odpověď mi příjde na GLB78Q9B :D

Dobře jsi udělal, upozornění na nutnost opravy tam je už od začátku května.
  • 0

#349 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:10

shaman3 napsal/a:
Já myslím, že jsme se potkali, jestlis byla v té skupince s tou jeptiškou. ;)

Tak ale musíš uznat, že tahle serie byla opravdu humus, kromě té osmnácté finálky, ta byla jediná čistá a suchá. Kdyby udělal owner jenom tu jednu keš, jako byla ta finálka, tak by udělal lépe, ale on k tomu udělal ještě sérii 17 humus keší. :@

Ve skupince s jeptiškou jsem nebyla, tahle grupa chodila proti srsti, taky jsme je potkali.
Jak jsem psala v logu u bonusu, uložení keší není pro slečinky, stejně tak současný podmáčený terén, ale autor nikoho nenutí aby tam chodil. Mě se tam líbilo, zajímavý les, užili jsme si to, nasmáli se a o to šlo...
  • 0

#350 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:13

Nojo, tak to jsme se neviděli. Jeptiška šla opravdu v protisměru, potkal jsem ji mezi 12 a 13 keší. :) To že jsem kolo táhnul několik kilometrů v ruce přes bažiny, mi nevadí, ale ty keše, ty můžou být jistě ukryty i v suché skrýši. Koneckonců na té 18 keši nám owner ukázal, že to do sucha ukrýt umí.
  • 0

#351 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:22

No, k vlastnímu překvapení, výijmečně souhlasím s trollem3. Jen v něčem, to se ví :). Úroveň některých keší je opravdu zrůdná. Olezlý mikrotenový sáček s jízdenkou, na který se píší logy. Plesnivá krabička od startek s útržkem papíru. To je něco, čehož nález už nehodlám logovat jako found it. Tak to třeba dopadá, když owner na to kašle, případně se GC už vůbec nevěnuje a je mu líno krabičku po sobě uklidit a keš archivovat, když už ne předat k adopci a podobně. Je to na nic, tyhle mizernosti sráží úroveň hry, jen zabírají místo a třeba mne nepřinesou vůbec radost. Kačeři hrozně toužící po svém 7958. bodu si tam založí něco takového náhradního a vesele vše jede dál. U takové pseudokeše opravdu je podle mne na místě NA log, a ne díky, taky komu a za co? Takže souhlasím v tom, že děkovat v některých případech opravdu nepovažuji za nezbytně nutné, fakt. Jinak ale jsem zastáncem dlouhých logů, sám jsem majitelem diamantového odznáčku za délku logů, a mne naopak jako ownera také potěší dlouhé logy! U některých náročnějších mých keší mne vskutku pouhý smajlík či tftc zklame. Ale i to někdy chápu. Je mi jasné, že když třeba kešuje rodinka, a účet má třeba i nějaký mladší člen, chápu, že jeho logování se může takto smrsknout.
  • 0

#352 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:23

Raraku napsal/a:
Ve skupince s jeptiškou jsem nebyla, tahle grupa chodila proti srsti, taky jsme je potkali.

Héééééééj :D Co to bylo za skupinu? Netušila jsem, že mám kolegyni! Sem tam nějakej kešující kněz, pár farářů a farářek z ostatních církví, ale sestru jsem žádnou na keši ještě nepotkala. Můžeš, prosím, identifikovat její nick? Nebo jenom dělala mudlodoprovod?
  • -1

#353 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:29

Pokud to byla kačerka, tak by měla mít 8.6.2013 log na této keši, byla to skupina 4 lidí a šli kolem 12:45 hod. přímo od ní. Bohužel kačeři většinou čas nálezu nepíší, možná by to bylo praktičtější psát místo děkování. ;)
http://www.geocachin...aspx?wp=GC4CB75
  • 0

#354 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 9:42

Hledám a nenalézám... Buď ještě nezalogovala a nebo (pravděpodobněji) doprovázela jeden z lovících teamů. To je ovšem nebezpečná činnost, která na člověku může zanechat trvalé následky :D !
  • -1

#355 Raraku

Raraku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 475 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 10:09

Jacka_dominikanka napsal/a:
Héééééééj :D Co to bylo za skupinu? Netušila jsem, že mám kolegyni! Sem tam nějakej kešující kněz, pár farářů a farářek z ostatních církví, ale sestru jsem žádnou na keši ještě nepotkala. Můžeš, prosím, identifikovat její nick? Nebo jenom dělala mudlodoprovod?

Měla samostatný nick ale bohužel jsem ho neudržela v paměti, ale jak zaloguje tak jí poznám a dám vědět.:D
  • 0

#356 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 12:03

gygant napsal/a:
Kačeři hrozně toužící po svém 7958. bodu si tam založí něco takového náhradního a vesele vše jede dál.

Není to tak dlouho, co jsem narazil na případ, že nejmenovaný cacher nenašel značně vypečenou cache a tak tam místo ní šoupnul náhradní micro. Nevím co to je za manýry. Když už někam dávám náhradní krabičku, tak jenom v případě, že je ta původní poničená a je zřejmé kam patří.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#357 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 14:25

dneska už mě teda chytla geodeprese...vyskotačil jsem ven, abych obnovil škatulku a po hodině jsem šel domů škrábat z bot bahno a ždímat všechno co jsem měl na sobě. ať už jde tohle počasí do pr...
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#358 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 14:32

prazskychytrak napsal/a:
dneska už mě teda chytla geodeprese...vyskotačil jsem ven, abych obnovil škatulku a po hodině jsem šel domů škrábat z bot bahno a ždímat všechno co jsem měl na sobě. ať už jde tohle počasí do pr...

No a teď si představ lidi, který mají všechny věci, který neskončily ještě v kontejneru, vyndaný před chalupou a suší. A navíc z hrůzou koukají na sousední a pořád ještě zvedlou Vltavu, jestli zas nezačne stoupat.
  • -1

#359 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 14:56

no proto říkám geodeprese, mít hlavu plnou ještě tohohle, tak už je to ultra deprese:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#360 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 15:41

Smrk napsal/a:

shaman3 napsal/a:
... Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše. :D

No jistě, člověk je slušný, že poděkoval, ale děkovat za humusoidní keš nebo za sice čistou keš, ale na billboardu u dálnice, mi přijde blbý vůči těm, kteří udělají keš pěknou nebo alespoň průměrnou a udržovanou.

Dělám si teď přípravu na PT v Německu, a tam se krátké logy prostě nedělají. Když je log krátký, tak je česky.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama