Co tě na tom otravuje? Mám na mapě spoustu keší, které nikdy neodlovím a je mi to úplně jedno.
Mě je to taky celkem jedno, jen mě štve, že se v těch stovkách hovadin na mapě ztrácí i skutečné kešky, ne jen body ....
Já používám ignore list a na mapě nic co nechci nemám
Já taky, ale už mě nebaví tam ty srágory furt cpát, už tak jich tam mám tisíce ....
Hele, já si myslel, že umím "přečíst mapu" a pak ji řádně vyčistit. Ať to je PWT a vložené keše nebo tůra, aby mě něco neuteklo. Ale fakt neumím dopředu zjstit, u které keše si sednu na prdel a kde budu rád, že se nějak do toho hnoje podepíšu. A že moje razítko je silné Tak bych prosil poradit, jak to děláš. Nebo ti pošlu GPX celých Pyrenejí a ty mě to prober, kde má smysl se zastavit a kde nemá. Fakt by nám to na treku pomohlo.
A ten šašek, co tady navrhoval zrušit keše T4+ je opravdu odborník, co má nakešováno. Ti nedošlo, že T4 má třeba keš Pramen Moravy pod Králičákem, Radegast v Beskydech a podobné kapsoviny.
Upřímně řečeno, už to moc nedělám, protože mě to neustálé přebírání zrna od plev fakt nebaví.
Jinak ano, ohledně T4+ naprostý souhlas.