Já jen, aby to nezapadlo — Kub4 se tak opravdu zachoval, napsal DNF a NM. Jestli to NM pak následně vymazal, jsem už nezkoumal, mně samozřejmě přišly oba logy do mailu.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 27 June 2016 - 11:31
Publikováno 27 June 2016 - 12:14
Beru podezření zpět, ta kačerka z Itálie tam byla, protože se poblíž i vyfotila a má vysbíráno i po okolí. Jen netuším, jak se tohle dá translatorem přeložit, možná s ní byli Češi.
Je to D2, tohle fakt jde uplne v pohode. Italka to holt ma jako D3, ale neni to pro ni nic neresitelnyho.
Me nedavno na technickou podporu prisel mail cinsky, sypanym cajem. Napred jsem to malem smazal jako spam, ale pak me v tom zaujalo jedno cislo ktery odpovidalo cislu jednoho naseho vyrobku. Tak jsem to podstrcil googlu, ten to prelozil (do anglictiny) ze to bylo pochopitelny, ja na to odpovedel anglicky a bylo. Jdou i silenejsi veci nez ceskej listing od multiny.
Publikováno 27 June 2016 - 14:26
Nehledě na to, že dotyčná může mít za doprovod českýho snoubence a nebo mít v ruce přeložený výpisky z listingu, co pro ní připravila její bejvalá česká au pair, která jí před 15 lety jezdila do Itálie hlídat . Už jsem tu taky, myslím, někomu dělala přípravu na nějakej ten letterbox v Polsku.
Publikováno 27 June 2016 - 15:23
Tak hlavně, že se nejdřív napsalo, že ta Italka je podvodník, čili všichni Italové jsou podvodníci a dál se o tom nemusíme bavit. Koho ještě dáte na pranýř?
Jak vám je špatně z "podvodníků", tak mě bývá občas blivno z některých zdejších Mirků Dušínů. Dřív byste se uplatnili u PSVB.
Publikováno 27 June 2016 - 16:30
Kamo, najdi mě ten post, kde se psalo, že "ta Italka je podvodník, čili všichni Italové jsou podvodníci a dál se o tom nemusíme bavit."
Publikováno 27 June 2016 - 18:53
Tak si to přečti v kontextu.
Tohle platí i (nebo hlavně?) pro toho mravokárce.22
Předem děkuji za automatický palec dolů, moje karma je už podezřele vysoko nad stovkou
// tomy.22: už naposled ti píšu, neber si mě do úst. Tvých prohřešků je zde na BAN už dost. A tentokrát se nebudu rozmýšlet. A už vůbec tady s tebou nebudu následně debatovat proč.
Publikováno 27 June 2016 - 19:05
Včera mi v mobilu pípl log od nějakého američana u mé keše u Nýrska a protože jsem se shodou okolností vracel kolem, šel jsem se kouknout a ten log tam opravdu byl. Takže pozor s předčasnými soudy!
Publikováno 27 June 2016 - 19:26
tomy.22: už naposled ti píšu, neber si mě do úst. Tvých prohřešků je zde na BAN už dost. A tentokrát se nebudu rozmýšlet. A už vůbec tady s tebou nebudu následně debatovat proč.
Ty seš taky moderátor, jo?
Publikováno 27 June 2016 - 23:07
Tak jsem si dnes po práci vyšel na hodinovou procházku po nábřeží a když už jsem tam byl, zkouknul jsem stav svých dvou keší po megáči... normálně to nedělám, ale pro jednou jsem byl zvědavý. K mému překvapení byl v první z kešíposlední log dva dny před megaeventem, ačkoli na netu ji měli k 26.6. zalogovanou hned tři německé týmy. U druhé jsem k danému datu v logbooku napočítal 24 nicků, na netu ještě všichni ani nestačili zalogovat, ale zato 3 české nicky zalogováno mají, aniž by měli podpis i v logbooku. A když už jsem byl v tom, napsal jsem i dalšímu německému týmu, který zalogoval jinou mou keš, která je o víkendu nepřístupná - zdvořile a s hranou naivitou jsem je upozornil, že asi omylem zalogovali špatnou keš, aby se ujsitili, že je to ta správná a v případě omylu svůj log sami smazali... a oni jo. Ušetřili mi cestu To mám tedy neveselou bilanci - zatím 7 podvodníků z 31 a nové logy stále chodí...
A když už jsem v tom geodepresivním koutku... minulý týden se mi stalo, že ke mě na eventu přišel neznámý kačer a sám od sebe, bez vyzvání a jakékoli návaznosti začal mě a dalšímu vedle stojícímu kačerovi vykládat, kde je finálka jedné multiny, kterou po čísi radě vybrutil ...a ve které jsem poznal multinu svou. Druhý kolega se tvářil kysele, že se na ní teprve chystá a slyšet to nechtěl, svůj výraz jsem naštěstí neviděl...
Publikováno 28 June 2016 - 5:29
Mají z toho přece BODY!!! Až jich budou mít deset tisíc, zlevní jim chleba.
Publikováno 28 June 2016 - 10:58
Co je tohle za mor? https://coord.info/GLND35VC
A nemyslím tím tu hotentotskou češtinu asi z překladače, ale ty nesmysly před a za logem. V mnoha různých variantách to vidím stále častěji. To je nějaká soutěž o co nejdelší log nebo co?
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 28 June 2016 - 11:21
To víš, dotyční tam má 197 slov složených z xxx, to se pal lehce dožene diamantový odznáček za 100 slov v logu :-).
http://www.badgegen.com/badges.html - viz. odznáček The Author.
Publikováno 28 June 2016 - 11:34
Odpovím ti otázkou - proč se lidi honí za množstvím bodů u keší, proč kupují drahé věci, značkové oblečení? Aby si mohli říkat, že jsou lepší než ostatní...
Publikováno 28 June 2016 - 11:36
To by asi bylo pak dobré psát logy morseovkou. Kdyby se písmena oddělovala mezerou, to by naskakoval počet slov!
Publikováno 28 June 2016 - 11:42
Odpovím ti otázkou - proč se lidi honí za množstvím bodů u keší, proč kupují drahé věci, značkové oblečení? Aby si mohli říkat, že jsou lepší než ostatní...
Jenže takhle získaná badge, to mi přijde jako obzvlášť nekvalitní napodobenina značkového oblečení z vietnamské tržnice. Komu se tím může chlubit? Není to spíš trapný?
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 28 June 2016 - 11:45
Jenže takhle získaná badge ... Komu se tím může chlubit? Není to spíš trapný?
Je. Ale jak vidíš, nějakého rázného odsouzení takových praktik se moc nedočkáš. Vysmíván není ten, kdo tak činí, ale ten, komu se to nelíbí.
Publikováno 28 June 2016 - 11:55
Je to stejné jako finálkaření. A zhusta to dělají stejní "hráči." Číst takové logy je opruz. Nicméně když během dne navštíví takový generátor náhodných shluků deset mých keší, vím, že mi to stačí přelétnou očima jen jednou.
A tím se kruh v podstatě uzavřel a jsme zpět u bezohlednosti a touhy mít vše za jakoukoli cenu, zvlášť, když ta cena jde na vrub někoho jiného, v tomto případě ownerů keší.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů