Geodepresivní koutek III
Publikováno 10 červen 2013 - 16:09
Publikováno 10 červen 2013 - 16:12
shaman3 napsal/a:
Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše.
Tak používejte GcVote na hodnocení kešek.
Publikováno 10 červen 2013 - 16:13
sl9m napsal/a:
Keškoměrka zelená a keše v Plzeňském kraji čekají už snad 10 dní :/
Je nějaká divná, nedavno byla červená a keš, kterou jsem odeslal večer, byla schválena ráno a teď když je zelená, tak jsem čekal 1,5 dne, ale to neni zase tak dlouho a jsou odeslané ke schvalení?
Publikováno 10 červen 2013 - 17:01
Nevšiml jsem si, že by cizinci na českých keškách psali romány.kolombo napsal/a:
Dělám si teď přípravu na PT v Německu, a tam se krátké logy prostě nedělají. Když je log krátký, tak je česky.
Publikováno 10 červen 2013 - 17:54
Co to je? Neni to jen pro PM?sl9m napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Ale to jsem doteď nevěděl, že poděkování za bod je vlastně označení humus keše.
Tak používejte GcVote na hodnocení kešek.
Publikováno 10 červen 2013 - 18:08
http://wiki.geocaching.cz/wiki/GCVote
Publikováno 13 červen 2013 - 10:16
http://www.geocachin...ba-a52a0c772a58
Vzít si z nové schránky dvě věci a vložit tam dva neplatné papírky, to vážně nechápu.
Publikováno 13 červen 2013 - 10:26
Autacek napsal/a:
Proč se množí kačeři tohohle typu ?
http://www.geocachin...ba-a52a0c772a58
Vzít si z nové schránky dvě věci a vložit tam dva neplatné papírky, to vážně nechápu.
Nemnoží se, jen to dřív nelogovali.
Publikováno 18 červen 2013 - 6:12
Tihle šli ten den proti směru, takže musela být asi u nich.Raraku napsal/a:
Jacka_dominikanka napsal/a:
Héééééééj Co to bylo za skupinu? Netušila jsem, že mám kolegyni! Sem tam nějakej kešující kněz, pár farářů a farářek z ostatních církví, ale sestru jsem žádnou na keši ještě nepotkala. Můžeš, prosím, identifikovat její nick? Nebo jenom dělala mudlodoprovod?
Měla samostatný nick ale bohužel jsem ho neudržela v paměti, ale jak zaloguje tak jí poznám a dám vědět.
http://coord.info/GLB7H9PA
Publikováno 24 červen 2013 - 15:22
Publikováno 26 červen 2013 - 13:37
Tak nastesti s tim nemam na kesich problemy..vesmes alespon tu jednu vetu kaceri napisou :-)hanska napsal/a:
Taky vás dokáží vytočit některé logy na vašich keškách: na jedné mám poslední tři logy v tomto znění: Nalezeno;.; TFTC. Na jiné zase jeden z nedávných logů ""... O něco lepší už je log "díky". To je opravdu pro kačery napsat do logu aspoň jednu větu:(
Spise bych videla, jako problem, ze ty dlouhe logy owner smaze, protoze se mu proste nazor jineho kacera nelibi....pak se ten owner nemuze divit, ze ma kratke logy ala...dik atd :-)
Publikováno 01 červenec 2013 - 8:50
http://img.geocachin...e4191717418.jpg Předpokládal jsem, že kombinace tvrdého dřeva a kovu něco vydrží.
V půlce června 2013 mi došel log "Pěkná prasečina, chtělo by se o keš více starat, opravdu mě hlína a z ní lezoucí brouci moc nenadchli, přesto díky." a pak "Obal je protržený, takže logbook mokrý a špinavý od hlíny". Hned poté jsem se ke keši vypravil a skutečnost na místě předčila má nejhorší očekávání. Plechový vnitřek byl ne prorezlý, ale násilím proražený, celá schránka byla po okraj plná hlíny, mravenců a jejich larev a na této směsi ležel logbook. Byl to takový hnus, že jsem to ani nefotil, to je třeba si vychutnat osobně. A za tohoto stavu schránky přijde log "Pohodový nález". Nad tím mi zůstává rozum stát. (Tento nálezce v logbooku opravdu zapsaný je.) Bohužel nikoho nenapadlo použít zcela oprávněný log Needs Maintenance (nebo archiv), byl bych zjednal nápravu dříve.
Publikováno 01 červenec 2013 - 9:05
Publikováno 01 červenec 2013 - 12:09
Publikováno 01 červenec 2013 - 12:30
Publikováno 01 červenec 2013 - 12:48
Díval jsem se v 19:15zvedavkanocni napsal/a:
Není na depresi, že se na prázdniny zruší pěkných pár spojů ČD?....zkuste se podívat, kdy k nám jede poslední spoj dnes - hlavně že se všichni diví, proč se dáv přednost autům.
Já chtěl jet v sobotu do Prahy, vždy jel vlak z Ostravy 4:01 tím jsem byl v Praze 7:45, ještě celkem málo lidí v centru- dobré na lov.
no jo, ale on o svátcích 5. a 6. nejede :@
Tak nic.
Publikováno 01 červenec 2013 - 13:21
Publikováno 01 červenec 2013 - 13:41
davidb11 napsal/a:
Není na depresi, že se na prázdniny zruší pěkných pár spojů ČD?....zkuste se podívat, kdy k nám jede poslední spoj dnes - hlavně že se všichni diví, proč se dáv přednost autům.
Já chtěl jet v sobotu do Prahy, vždy jel vlak z Ostravy 4:01 tím jsem byl v Praze 7:45, ještě celkem málo lidí v centru- dobré na lov.
Tak nic.
já měl v Ově dycky depresi z toho jak se dostat v noci v pohodě na vlak a nemuset jet o dvě hodiny dřív když přes den to jedu 30 minut (pořád mluvím o cestě MHD :-) )
btw. nemyslím že by všechno rušení vlaků nedávalo smysl...
taky jsem se rád vozil večerně (nočním) vlakem kde v každém kupe byl jeden člověk a občas ještě méně, ale chápu že pro ČD to není moc rentabilní
Publikováno 01 červenec 2013 - 17:09
Díval ses blbě, 5.7. jede z Ostravy do Prahy přímý vlak ČD 3:47 a i 4:01, 6.7. jen ten první z nich:) Pořád je to u nás s vlaky mnohem lepší než na Slovensku, např. k Harmanecké jeskyni se vlakem dostat nedá vůbec, dokonce tam nestaví ani jediný zbylý osobák, který zůstal na té trati zachován (onen osobák ale stojí na stejných zastávkách jako jakýkoli jiný vlak na této trati, proč je to osobák, toť mi záhadou:)davidb11 napsal/a:
Tak nic.
Publikováno 01 červenec 2013 - 17:22
jakouback napsal/a:
já měl v Ově dycky depresi z toho jak se dostat v noci v pohodě na vlak a nemuset jet o dvě hodiny dřív když přes den to jedu 30 minut (pořád mluvím o cestě MHD :-) )
btw. nemyslím že by všechno rušení vlaků nedávalo smysl...
taky jsem se rád vozil večerně (nočním) vlakem kde v každém kupe byl jeden člověk a občas ještě méně, ale chápu že pro ČD to není moc rentabilní
To nebyl případ couráku, na který který tak nostalgicky vzpomínám - vyjížděl z Prahy někdy kolem půlnoci a končil až někde na Šumavě, ten býval plný dost - ale bohužel "bejvávalo". Podobné to bylo s vlaky mezi Pískem a Táborem kolem 22 hod a půlnocí....dneska když chce člověk někam do okolních okresů do divadla nebo na podobnou akci začínající kolem 19 - 20 hod, tak návrat vlakem moc nehrozí, už prostě nic nejede. O sobotách radši ani nemluvím, to je nejhorší den v týdnu. Čili není moc na výběr, auto je nutnost - nebo sedět doma.
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Bing (1)