Protože nevím, zda jí ti FI opravdu nenašli, třeba je někde jinde. I když moc šancí tomu nedávám.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 08 červenec 2016 - 10:34
Protože nevím, zda jí ti FI opravdu nenašli, třeba je někde jinde. I když moc šancí tomu nedávám.
A máš to daleko? Chtělo by někoho z nálezců, aby se tam zašel podívat.
Publikováno 08 červenec 2016 - 10:37
Na místě, kde jsem ji našel já, není. Ale známe to, občas někdo keš nevrátí na správné místo. Tohle mi nejvíc vadí na švindlování, je mi jedno kolik si kdo nakliká bodů na svůj účet, ale takovéhle FI logy na pravděpodobně ztracené keši strašně matou. Může to být legitimní nález v křoví za lavičkou (keš byla magnetická na lavičce), může to být švindl. Vzhledem ke kvalitě logů je ale asi fakt lepší se přiklonit ke švindlu.
Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 08 červenec 2016 - 10:39
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 09 červenec 2016 - 6:31
Od té doby mam tu první keš co jsme nenašli ve watchlistu, že se objevilo pár opozdenych FI logu po měsíci to se nedivím. Ale ted se objevil jeden ze srpna 2012, bez jakékoliv zminky p rozdělení nicku či pozdnim logovaní. Tomu říkám zajímavost.
Publikováno 09 červenec 2016 - 6:50
Jeden log z roku 2012, to nic není. To já znám jednoho, co měl donedávna odloveno v roce 2012 cca 6400 keší a teď jich má za rok 2012 7249. K tomu mu samozřejmě naskočilo: Nejúspěšnější den 805 nálezů dne 8. 16. 2012 a to měl donedávna jako nejúspěšnější den z roku 2015 s cca 500 keši za den.
Publikováno 09 červenec 2016 - 8:48
Hm, to musí bejt nějaký grafomani . pro mě je pěknej vopruz logovat najednou deset, patnáct "obyčejnejch" keší po nějakým celodenním vejletu. Dobře se logujou specialitky typu 5/5 multimysterka na celej den v horách, s tím nemám problém, ale takový ty tikťakovky na značce u cyklostezky, o kterejch neni moc co říct, loguju vlastně jen proto, že ownerovi dlužím poděkování. Představa, že bych trávila čas u počítače ještě psaním desítek nebo stovek logů keší, který jsem ani nehledala, mi přijde docela děsivá .
Publikováno 09 červenec 2016 - 8:58
Hele, na první pokus jsem to zjistil, kdo to je,..... Takovéto zpětně logované krabičky se i daji obtížně ověřit. Moc krabiček nemá 4 roky stejný logbook. Njn, vyhlášený podvodník se nezměnil,.... Ale to bylo řečí, jak se polepší, prostě komedie na stejné téma
Publikováno 09 červenec 2016 - 11:12
Problém je, že to sice je na 99% podvod, ale těžko to tvrdit s jistotou. Já bych si taky mohl dologovat hromadu keší až do roku 2008. Ale nevím proč. Ty logy by už neměly pro mě žádnou hodnotu, protože to, co jsem si dodnes zapamatoval, asi už stejně nezapomenu. Log psaný pod vlivem čerstvých dojmů z keše by už to prostě nikdy nebyl. Těžko by cokoliv přinesl mně, ownerovi či jakémukoliv jinému čtenáři. A za body si fakt nic nekoupím.
BTW, setkal jsem se v diskusi, primárně počítačové než kačerské, s dotazem, jak napsat automatický skript, který by vyhledával čerstvě ztracené keše a logoval je jako FI s datem nedlouho před ztrátou, tak aby nešlo prokázat, že autor logu nebyl zapsaný v logbooku... s cílem takhle "procestovat" svět... Co je to za klauni?
Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 09 červenec 2016 - 11:18
Publikováno 09 červenec 2016 - 12:07
No smazano...
Logbooky svych kesi si schovavam, takze pokud ho mam a nekdo mi zaloguje neco se starsim datem, tak si to kontroluju. A zatim se mi kupodivu jeste nestalo, ze bych log musel smazat.
Publikováno 09 červenec 2016 - 12:12
Hele, na první pokus jsem to zjistil, kdo to je,..... Takovéto zpětně logované krabičky se i daji obtížně ověřit. Moc krabiček nemá 4 roky stejný logbook. Njn, vyhlášený podvodník se nezměnil,.... Ale to bylo řečí, jak se polepší, prostě komedie na stejné téma
Pro toho kdo trošku ví, není složité domyslet si o jakou osobu se jedná. On se prostě nezmění, stále ti bude tvrdit jak mu jde jen o zážitky a ostatní ho jen pomlouvají.
805 nálezů za den imho není ani fyzikálně možný za to by měl být automatický odečet 100000 bodů
... možná se dočkáme z jeho strany ještě posunutí této hranice. Na FB jsem byla zajímavá diskuze / už není je smazaná / a v ní zmíňka o nějaké sázce, že zvládne zalogovat 2000 keší za den. Na jednu stránku má pravdu. Protože při tom jak to hraje on, zvládne 2000 keší za den zalogovat, ale ne najít.
Publikováno 09 červenec 2016 - 12:33
No jo, nema to kluk jednoduchy, furt jej vsichni pomlouvaj a on si pritom musi najit a vytvorit seznam vhodnych 2000 kesi a pak na ten seznam pustit nejaky automaticky logovator... Nedej boze, aby si jej snad musel sam vlastnostucne napsat! (Ale k tomu by se asi kacer jeho kvalit snizil jen tezko.)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 červenec 2016 - 13:07
S tímhle si na něj nepřijdeš. Věř tomu, že on tu hranici 2000 keší za den pokoří. Našel jsem screen z té diskuze. Takhle odpověděl, když byl tázán, proč se mu najednou v roce 2012 objevilo 805 keší za den.
Je opravdu někdy zajímavé některé ty diskuze na FB sledovat. Nedávno se zase někdo ptal, protože ho nebaví logovat, zda je na to nějaký automat.....
Publikováno 09 červenec 2016 - 13:21
ať si dá frajer na hlavu kameru a celý to natočí, bez střihu
Jestli to udělá, veřejně slibuju, že si poctivě shlédnu celou poctivou část filmu, ani nepůjdu čůrat!
Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 09 červenec 2016 - 13:31
Publikováno 09 červenec 2016 - 15:05
Hmm. jeli jsme jednou na PT. Perfektni priprava: Seznam vsech kesi, jejich terenu, napoved. jestli je vlevo, nebo vpravo od naseho smeru. Vysadkari, co se stridali v dohledavani. Pripravene razitko se vsema nickama aby stacilo jenom obtisknout a jelo se dal. ...
A stejne nam tech 410 kesi trvalo 14 hodin. Ono najit kes, otevrit, obtisknout razitko, smotat logbook, uklidit kes, prejet k dalsi (minimalne 160m). I pri sebevetsi snaze to zabere aspon minutu, spise k dvema, takze 43s na kesku je fakt kravina.
Takze bych jeste uveril, ze je nekdo schopny dat 800, mozna 850 kesi za den (muze byt superman s ostrizim zrakem a super kondickou), ale vice nez tato hranice uz znamena, ze jeli vice autama a logovali kazdy bud ob kes a vice, nebo tam vubec nebyli a jenom to zalogovali na webu. Trosku casu by se dalo usetrit tzv. zabickovanim (coz je taky pekna prasarna), ale stejne mi nikdo nevymluvi, ze je schopen dat za den vice nez 850 kesi.
Publikováno 09 červenec 2016 - 16:01
Tak nějak souhlas. A teď si vezmi, že dotyčný ujel ještě ten den co odlovil 805 keší, 1714 km. Člověk prostě neví, jestli je to na depresi a nebo se tomu má smát.
Publikováno 09 červenec 2016 - 16:44
Dá dosáhnout... Čistě teoreticky. Zapomeňme na ty co logují tak jak logují, opravdu mě to zajímá. Když bude člověk logovat tak jak se má, sám za sebe, podpis, samolepka nebo razítko, výstup z auta, nalezení keše, zalogování, nástup do auta, popojet dejme tomu 160m a stále tohle dokola. Kolik se dá odlovit keší za 24 hodin? Nebudu brát v potaz, že se člověk nají, půjde na WC atd. Já bych tenhle nesmyslný hon odhadoval tak na 720 kousků? Což je na jednu keš 2 min po dobu 24 hodin. A udržet tohle tempo po dobu 24 hodin se mi stejně zdá nesmysl.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů