Jeden log z roku 2012, to nic není. To já znám jednoho, co měl donedávna odloveno v roce 2012 cca 6400 keší a teď jich má za rok 2012 7249. K tomu mu samozřejmě naskočilo: Nejúspěšnější den 805 nálezů dne 8. 16. 2012 a to měl donedávna jako nejúspěšnější den z roku 2015 s cca 500 keši za den.
Hmm, opravdu zajímavé. Sice vím o pár lidech, kteří nelogují, protože to nestíhají, takže nemají zalogováno i pár let, ale ti nemají zalogovány poslední roky.
Problém je, že to sice je na 99% podvod, ale těžko to tvrdit s jistotou. Já bych si taky mohl dologovat hromadu keší až do roku 2008. Ale nevím proč. Ty logy by už neměly pro mě žádnou hodnotu, protože to, co jsem si dodnes zapamatoval, asi už stejně nezapomenu. Log psaný pod vlivem čerstvých dojmů z keše by už to prostě nikdy nebyl. Těžko by cokoliv přinesl mně, ownerovi či jakémukoliv jinému čtenáři. A za body si fakt nic nekoupím.
BTW, setkal jsem se v diskusi, primárně počítačové než kačerské, s dotazem, jak napsat automatický skript, který by vyhledával čerstvě ztracené keše a logoval je jako FI s datem nedlouho před ztrátou, tak aby nešlo prokázat, že autor logu nebyl zapsaný v logbooku... s cílem takhle "procestovat" svět... Co je to za klauni?
Podvod se dá prokázat lehce, pokud má vlastník té kešky schované logbooky (já osobně to dělám, pokud logbook není ukradený, což u mých kešek je docela časté).
Ohledně té počítačové diskuze, možná by stálo za to udělat kopii té diskuze a podle mě i to zveřejnit jako odstrašující jednání.
Dá dosáhnout... Čistě teoreticky. Zapomeňme na ty co logují tak jak logují, opravdu mě to zajímá. Když bude člověk logovat tak jak se má, sám za sebe, podpis, samolepka nebo razítko, výstup z auta, nalezení keše, zalogování, nástup do auta, popojet dejme tomu 160m a stále tohle dokola. Kolik se dá odlovit keší za 24 hodin? Nebudu brát v potaz, že se člověk nají, půjde na WC atd. Já bych tenhle nesmyslný hon odhadoval tak na 720 kousků? Což je na jednu keš 2 min po dobu 24 hodin. A udržet tohle tempo po dobu 24 hodin se mi stejně zdá nesmysl.
Osobně u PWT chápu společné lovy, ty si myslím ještě jdou tolerovat. Hlavně vzhledem k tomu, že člověk je tvor společenský a většinou nejezdí na výlety sám. Bavilo by vás lovit všude samotné?
Kdyby člověk musel jezdit na všechny keše sám, nedal by možná ani těch 500 - to už spíše na kole. Nedovedu si představit, že by člověk se sám navigoval, přejížděl po 160 metrech sám vyskakoval, hledal nápovědu atp. Pak by už ta průměrná doba musela daleko delší než ty 2 minuty.
Ahoj,
zcela objektivne se toho dosahnout neda. Vsichni kdo loguji tento PT a davaji vetsi pocet nez 700+, tak jezdi 2+ autama a loguji na preskacku. Tohle mi rikali i cesci kaceri, kteri na techto PT lovili (presne timto zpusobem)
Tohle už je pro mě za hranou, nikdy jsem tohle to nechápal, připadá mi to už jako podvádění, stejně jako to žabičkování.
PS: statistika
PPS: když to dotyčný zvládne, bude mu patřit 30. místo
Předpokládám, že myslíš statistiku podle nálezů keše v Americe, takže pokud někdo nelogoval Americké keše, http://project-gc.co...s&submit=Filter. Škoda, že nejde vyjet obecně statistiky pro celý svět.
Moc by mě zajímalo, jak to všichni ti supermani dali, tolik keší za jeden den... Hlavně ten první a druhý - 5578 a 3595 keší za den (3,9 a 2,5 keší za minutu).