Podelím sa s Vami v tomto Geodepresivním koutku o môj zážitok.
Príde týpek k mojej keške, zaloguje si nález a pritom ju zničí. Loguje to samozrejme dodatočne až po dvoch dňoch a tak sa logbook pri daždi zničí. O tom všetkom sa v pochváli až v logu. A nič. Žiadne "prepáč", no proste nič. Ani žiadny iný kontakt, že "nechcel som, stalo sa...".
A tak si poviem, dám mu šancu a budem ho kontaktovať. Akože hodím udičku, snáď to prepáč z neho dostanem. A tak som ho politicky korektne kontaktoval, aby mi vysvetlil ako sa mu to mohlo podariť. Odpoveď je obšírna! Úplne podrobne mi rozpísal, ako sa mu podarilo. Ako ju zničil. Ako niekam zastrčil logbook. A tak podobne. A zase nič! Znova žiadne "prepáč", alebo nechcel som, alebo niečo podobné. Poviete si, že ak má niekto vyše 500 nálezov bude snáď vedieť ako to v GC chodí a slušné vychovanie mu nedá... Ale dalo! Radšej som ho už potom viac nekontaktoval, ešte by mi možno vynadal čo ho otravujem.
A tak si myslím, že tie čarovné slovíčka ako "ďakujem", "prepáč", "ospravedlňujem sa" a tak podobne akoby by odchádzali z našich slovníkov a sú postupne nahrádzané napríklad aj slovom Pokémon".
Ktera z tvych Slovenskych kesi to je ?