Geodepresivní koutek III
Publikováno 28 July 2016 - 20:14
Publikováno 28 July 2016 - 20:26
Taky tvrdím, že na "normální" logy většina ownerů vůbec nereaguje. Probují je až NM, některé tvrdě spící až NA.
Neřekl bych, osobně čtu všechny logy. Ovšem občas trvá déle, než se člověk dostane k údržbě. A občas se mi taky stane, že na nějaký zapomenu - a je jedno, jestli to je NM, nebo WN :-).
Publikováno 28 July 2016 - 20:27
Publikováno 28 July 2016 - 21:12
Tak to by mě zajímalo, co ti budou nabízet dál ! Tipla bych si něco o reinkarnaci ? Nebo - a to by byla ta lepší varianta - se už na tebe vybodnou !
Mozna kdybych ted koupil ten náhrobek, tak už daj pokoj
Publikováno 29 July 2016 - 5:15
Tak me dřív nabízeli přípravky na zvyšeni potence. Pak to vzdali a přešli na prostředky na růst vlasů. A nakonec mi přišla kulantni nabídka od pohřební sluzby. Takze z mého pohledu jim to docela funguje a nabízejí to co zrovna potrebuju☺
njn. uz Ti na to prisli :-)
Me zacali se zvetsenim nadobicka, pak prisli na to ze to asi nema smysl, tak prisli s potenci. Pak presli na investice. a ted jsem v hodne husty fazi. Posilaji mi meetingy a faktury :-(
uz zbyva jenom exekutor a pak ty pohrebni sluzby
Publikováno 29 July 2016 - 6:27
To mne tyhle mejly vůbec nechodí. Zas mi chodí info o koncertech ve Španělsku a Itálii. A pak mi volaj nabizeči půjček (čti "dluhu"). Poslední hovor byl:
Dobrý den, chtěli bychom Vám nabídnout až xxxxxx tisíc korun...
Jen tak? Vy je nebudete chtít vrátit?
To samozřejmě budeme...
No tak to nemam zájem...
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 29 July 2016 - 20:56
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 29 July 2016 - 7:30
Mozna kdybych ted koupil ten náhrobek, tak už daj pokoj
Nedají. Ještě nabídnou druhý pro manželku .
Publikováno 29 July 2016 - 8:22
Statisticky vybočuješ z průměru. To není nic divného, takové velmi odlišné výsledky se přece škrtají :-)Neřekl bych, osobně čtu všechny logy. Ovšem občas trvá déle, než se člověk dostane k údržbě. A občas se mi taky stane, že na nějaký zapomenu - a je jedno, jestli to je NM, nebo WN :-).
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 29 July 2016 - 9:14
Jestliže nejsou zapsáni v tvém logbooku a nebo v náhradním, který tam někdo dal s tvým souhlasem, je jejich naříkání bezpředmětné.
To zdůraznění je moje.
Takže dotaz k náhradnímu logbooku (a tím nemyslím v případě nenalezené keše hodit novou nebo logbook tam co by asi měla být). Opravdu by se náhradní logbook měl dávat nutně se souhlasem ownera?
Já totiž, pokud chodím cíleně na keše, s sebou tahám normálně věci na nouzovou údržbu keše (náhradní logbook - tedy taková nouzovka, nic extra, silné igelitové sáčky do odp. koše, občas propisky nebo malé tužky). A zcela běžně to do keší přidávám bez toho, že bych se koho ptala. Až dodatečně to píšu do logu.
Publikováno 29 July 2016 - 10:28
Publikováno 29 July 2016 - 10:29
To zdůraznění je moje.
Takže dotaz k náhradnímu logbooku (a tím nemyslím v případě nenalezené keše hodit novou nebo logbook tam co by asi měla být). Opravdu by se náhradní logbook měl dávat nutně se souhlasem ownera?
Já totiž, pokud chodím cíleně na keše, s sebou tahám normálně věci na nouzovou údržbu keše (náhradní logbook - tedy taková nouzovka, nic extra, silné igelitové sáčky do odp. koše, občas propisky nebo malé tužky). A zcela běžně to do keší přidávám bez toho, že bych se koho ptala. Až dodatečně to píšu do logu.
Publikováno 29 July 2016 - 10:33
To zdůraznění je moje.
Pokud přidáš logbook do keše, tak to asi nikdo rozporovat moc nebude, autor ti většinou poděkuje.
Ovšem v poslední době se množí případy, že kačer nenajde na místě, kde už před ním byla řada DNF, tak tam frkne krabičku od vitamínů (nebo ještě lépe sáček s logbookem) a chce bod.
Pak se často stane, že na místě jsou i dvě krabičky.
Takhle jsem potkal třeba na českém eventu vlastníka slovenské kešky na jednom z vrcholů, který mi říkal, že podobnou hledal už asi 2x při své návštěvě a vždy našel jen tu svou, přitom ta náhradní tam určitě byla, protože jsem se do ní logoval...
Nebo třeba podobná zkušenost s adoptovanou keškou manželky, kde v jednu dobu tam byly krabičky 3, kdy jsme nenašli kešku, kterou jsme tam dali a ještě tam byla třetí, kterou nějaký vtipálek odnesl od místa uložení asi 50 metrů k chráněnému stromu, kterému keš byla věnovaná - je zajímavé, že i tak daleko od souřadnic ji lidi nacházeli).
Další věc je ta, jak logovat archivní kešky. Nedávno se mi při logování archivní kešky ozval autor, který mě nařkl v podvádění. Měl jsem fotky, kde byla keš jasně označená jeho jménem, kódem keše vším. Logy v logbooku byly ještě před disable keše, takže určitě to byla původní keš. I když mi tvrdil, že nemá s jeho keší nic společného... Radil jsem mu, aby ji odtamtud odnesl...
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 29 July 2016 - 10:36
Publikováno 29 July 2016 - 10:34
Publikováno 29 July 2016 - 10:56
To zdůraznění je moje.
Ano, náhradní logbook by se měl dávat jen se souhlasem ownera. Je tomu tak i podle pravidel. Jinak dochází k tomu co psal Roman. A proto je k dispozici log DNF.
Publikováno 29 July 2016 - 11:00
Právě jsem se zařadil mezi kačery, co nedokázali najít vlastní keš. Přitom je dost velká. Jeden kačer ji nenašel a další dva po delší době. Nějaký vtipálek ji asi přemístil.
Píšeš DNF?
Publikováno 29 July 2016 - 11:08
Ano, náhradní logbook by se měl dávat jen se souhlasem ownera. Je tomu tak i podle pravidel. Jinak dochází k tomu co psal Roman. A proto je k dispozici log DNF.
Jo, ale já píšu o případě, kdy jsem keš našla, našla jsem i původní logbook, jen je plný. Ptám se specificky na tenhle případ. Protože není problém to přestat dělat, podle mého počtu nálezů (cca 80 za několik let) je jasné, že mi o počet nálezů jednoznačně nejde. Jen je to podle mého blbost - sice možná podle pravidel, ale blbost. V terénu jsem kompletně offline, občas jdu i jen podle ortomapy, a na pár míst se jednoznačně znovu nevrátím.
Tedy, byl ještě jeden další případ, kdy jsem sice teoreticky celou keš našla (Janohrad), ale byly z ní jen trosky. Ale byly to trosky kompletní, včetně rozbité krabičky a roztrhaného původního logbooku. A to FI jsem si tedy napsala...
Publikováno 29 July 2016 - 11:19
Tak me dřív nabízeli přípravky na zvyšeni potence. Pak to vzdali a přešli na prostředky na růst vlasů. A nakonec mi přišla kulantni nabídka od pohřební sluzby. Takze z mého pohledu jim to docela funguje a nabízejí to co zrovna potrebuju☺
njn. uz Ti na to prisli :-)
Me zacali se zvetsenim nadobicka, pak prisli na to ze to asi nema smysl, tak prisli s potenci. Pak presli na investice. a ted jsem v hodne husty fazi. Posilaji mi meetingy a faktury :-(
uz zbyva jenom exekutor a pak ty pohrebni sluzby
Tak to je vídět, pánové, co jste si naposled prohlíželi. Mě obvykle zkouší s SUV a hadříky z pár obchodů, které u nás nemají zastoupení a mně se nějak nechce bez vyzkoušení objednávat, ona jedna velikost se u různých značek liší i o pěkných pár cm. Takže se občasd jen pokochám a říkám si, že jestli se někdy vypravím do Londýna na keše, možná se podívám i na hadříky. Hm, podivná změna, keše hned na dalším místě za památkami a teprve potom šatník....
Publikováno 29 July 2016 - 11:46
Ze jsem sel vymenit LB nebo se na ni jen tak podivat a nenasel ji, protoze zrovna zmizela, uz se mi taky parkrat stalo.
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů