Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#381 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1091 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 17:35

hanska napsal/a:
Díval ses blbě, 5.7. jede z Ostravy do Prahy přímý vlak ČD 3:47 a i 4:01, 6.7. jen ten první z nich:)

Pravdu díš.
Díval jsem se na 6. a vztáhl to i na 5.
Jet Šíravou a Ostravanem je rozdíl jak cyp. Ta šírava je pořád tak trochu exotika :D Nevíš koho trefíš v kupéčku. My jí jeli minuký týden a pro naše místenky vůbec nezařadili vagón. Prostě smůla.
Teď vím, že mi měl průvodčí napsat na místenku, že tam nebyl a já vrátili by mi místenkovné.

Ale těch východňárů tam bylo fest ;)
  • 0

#382 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1870 příspěvků(y)

Publikováno 01 July 2013 - 17:48

zvedavkanocni napsal/a:
Není na depresi, že se na prázdniny zruší pěkných pár spojů ČD? ....
.... Dřív jsem se v pohodě mohla zdržet v Praze a vracet se kolem půlnoci vlakem, zkuste se podívat, kdy k nám jede poslední spoj dnes - hlavně že se všichni diví, proč se dáv přednost autům.

Ba,ba ja driv vyrazel vlakem ve 4:00 z Prahy a ted uz mam vlak cca v 6:00 a vracel jsem se vlakem v cca 21:00, ted abych hledal nadrazi v 18:00. No alespon to ma jedno pozitivum, nejsem tolik uchozeny a jidlo si beru do vlaku a tam se nadlabnu.
Kdyz to takhle pujde dal, tak kazdy rok zmizi jeden rychlik rano a jeden vecer a za 5 let mame jen ten poledni rychlik (no vlastne nemame, neb ten uz ted taktez nejezdi :D )
No jeste ze mi nezrusili R 441 Excelsior alespon mam rozumny spoj do Ostravy.
  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#383 Guest_Paprikas(i)_*

Guest_Paprikas(i)_*
  • Guests

Publikováno 03 July 2013 - 8:46

Tak já mám depresi jednak z tohodle logu http://coord.info/TL5XZT3F na mém coinu TB521W8 a druhak z kačera "prase jedno", kterej mi "zadržuje" od ledna TBčko [tb]TB54GWM[/tb].

Asi si budu muset tu náladu vylepšit vypuštěním něčeho nového...
  • 0

#384 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 12:33

Paprikasi napsal/a:
Tak já mám depresi jednak z tohodle logu http://coord.info/TL5XZT3F na mém coinu TB521W8 a druhak z kačera "prase jedno", kterej mi "zadržuje" od ledna TBčko [tb]TB54GWM[/tb].

Momentálně mám depresi z toho, že se mi nedaří na gc.com připojit a přečíst si to a ani nic jiného
  • 0

#385 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 15:26

Paprikasi napsal/a:

Já mám několik coinů u kačerů s tisícovkami nálezů, kteří ho jen pilně protahují a už rok ho nedali z ruky. Kupodivu jsou taky všichni z Německa a na maily nereagují. Teď jsem si zkusil nechat udělat trackovací čísla tří ztracených coinů na plastovou destičku s označením, že je to kopie coinu. Před měsícem jsem je dal do keší, ale hnul se jen jeden, ostatní kačeři ignorují.
  • 0

#386 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 15:34

po asi sedmi týdnech se mi končně podařilo umístit velký TB s plyšákem. Jednak jsem skoro nelovil a jednak jsem nemohl najít žádnou velkou kešku. A jen co jsem ho do jedné dal, tak druhý den už ho tam nikdo neviděl. grrrr.
  • 0
.

#387 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 17:52

A skutecne jsi ho tam dal? ;)
  • 0

#388 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2237 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 17:59

poohDA napsal/a:
po asi sedmi týdnech se mi končně podařilo umístit velký TB s plyšákem. Jednak jsem skoro nelovil a jednak jsem nemohl najít žádnou velkou kešku. A jen co jsem ho do jedné dal, tak druhý den už ho tam nikdo neviděl. grrrr.

Počkej pár dní, já jednou také zapomněl zalogovat TB... :)
  • 0

#389 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 18:10

Kdyz zapominas, tak priste nic neber. :)
  • 0

#390 Michalowic

Michalowic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 21:07

Shamane, ty zapomínáš děkovat a taky lovíš, tak pomlč..
  • 0
:: Garmin Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO + Atlas Czech 2013 NT ::

Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)

#391 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 22:09

Michalowic napsal/a:
Shamane, ty zapomínáš děkovat a taky lovíš, tak pomlč..

Tak pěkně ho tu všichni ignorovali a ty se musíš ozvat :-)
Ignoruj ty provokační hlášky taky a bude líp .
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#392 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 03 July 2013 - 22:28

Náhodou, mně se Michalowic komentář líbí, je trefný - co když má pár ownerů depresi, že jim někteří kačeři za jejich práci ani nepoděkují? Pokud moc nechvátám, snažím se vedle poděkování každému ownerovi pochválit to, co se mi na jeho keši líbilo nejvíc - když oni mi udělali radostk keší, neměla bych jim to zkusit oplatit, alespoň takhle? Zrovna dnes mě překvapilo, že všechny tři keše byly prima a zasloužily by si F.bodík. Ale to už by bylo spolu s dalším malým milníkem spíš do radostného koutku, nojo, mám radost ze 400.nálezu.:P
  • 0

#393 FlyingBottle

FlyingBottle

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2013 - 0:52

me vcera nejakej blb (nechci psat sprosty slova) ukradl krabicku, byla prisroubovana na sloupku, draty, co k ni vedly prerezal, ja nechapu, co bude delat s provrtanou elekrickou krabici, takovy prace dala a jen dvanact nalezu :-(
  • 0

#394 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2013 - 5:58

FlyingBottle napsal/a:
me vcera nejakej blb (nechci psat sprosty slova) ukradl krabicku, byla prisroubovana na sloupku, draty, co k ni vedly prerezal, ja nechapu, co bude delat s provrtanou elekrickou krabici, takovy prace dala a jen dvanact nalezu :-(

U Liberce loni někdo ukradl vydlabaný kmen, k tomu musel do lesa přitáhnout něco, čím přeštípne pěkně tlustý řetěz.
  • 0

#395 Guest_Paprikas(i)_*

Guest_Paprikas(i)_*
  • Guests

Publikováno 04 July 2013 - 6:14

poptal bych se u nejbližších zahrádkářů. Touhle dobou už tam bude pár pěknejch petunií...
  • 0

#396 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1435 příspěvků(y)

Publikováno 04 July 2013 - 6:22

Smrk napsal/a:
Já mám několik coinů u kačerů s tisícovkami nálezů, kteří ho jen pilně protahují a už rok ho nedali z ruky. Kupodivu jsou taky všichni z Německa a na maily nereagují. Teď jsem si zkusil nechat udělat trackovací čísla tří ztracených coinů na plastovou destičku s označením, že je to kopie coinu. Před měsícem jsem je dal do keší, ale hnul se jen jeden, ostatní kačeři ignorují.

Tohleto držení cizích coinů a protahování cachemi je teď vůbec taková nějaká divná móda. Jeden můj coin takhle držel jeden Belgičan asi dva měsíce, musím ale kladně ohodnotit, že ještě ten den, co jsem mu poslal mail nechal coin v jednom bruselském TB hotelu (tedy ve skutečnosti vyměnil za jiný, který bude možná tahat s sebou)
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#397 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 11:08

poohDA napsal/a:

sláva, už ho nálezce zalogoval, tak to se mi ulevilo.
  • 0
.

#398 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3057 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 13:09

Aviatik napsal/a:

Smrk napsal/a:

Tohleto držení cizích coinů a protahování cachemi je teď vůbec taková nějaká divná móda. Jeden můj coin takhle držel jeden Belgičan asi dva měsíce, musím ale kladně ohodnotit, že ještě ten den, co jsem mu poslal mail nechal coin v jednom bruselském TB hotelu (tedy ve skutečnosti vyměnil za jiný, který bude možná tahat s sebou)

Mě už to taky unavuje, kiláky sice naskakují, ale dobrodružství putování z toho nějak vyprchalo. Osobně cizí coiny a TB protahuji nejvýše 1x denně a to zejména v případě, že je dlouho neumístím, protože není kam, aby majitel měl zprávu o tom, že jeho mazlík žije…
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#399 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1086 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 13:15

Jsem na tom podobně jeden můj Coin má taky Belgičan už pěkně dlouho a jen ho občas protáhne a druhej už nějakou dobu leží bez hnutí někde v Kanadě :(
  • 0

#400 malin

malin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 13:35

martinracek26 napsal/a:
Jsem na tom podobně jeden můj Coin má taky Belgičan už pěkně dlouho a jen ho občas protáhne a druhej už nějakou dobu leží bez hnutí někde v Kanadě :(

tohle znám ... mně takto jeden pravidelne kesujici francouz už rok a půl protahuje můj coin do každé jím navštívené keše, několikraát jsem mu slušně psal zda by ten coin přece jen už nemohl někde vložit pro jiného kačera a kdepak, každý den malinovo geodzeblko poznava krásy Francie :-) ale aspon doufam ze coin stale zije na rozdil od mnoha jinych ztracenych ci ukradenych - v jednom pripade bohuzel dokonce vim i kym ukradeny, ale nenadelam nic :-( ale radost mi aspon delaj zbyvajici 3-4 coiny, ktery se docela hejbou, tak snad to nezakriknu....
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama