Geodepresivní koutek III
Publikováno 10 červenec 2013 - 13:53
Publikováno 10 červenec 2013 - 23:10
Publikováno 10 červenec 2013 - 23:24
Publikováno 11 červenec 2013 - 5:25
Myškin napsal/a:
...
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!
A co tě tedy v logu zajímá? Bod čtyři taky porušuju. Do logu napíšu, že jsem tam byl se skupinou kačerů, nebo s manželkou, nebo sám, jak se mi šlo, co jsem cestou spletl, co jsem viděl, jaké bylo počasí, jak se mi tam líbilo, jaká je krabice...
Publikováno 11 červenec 2013 - 6:06
(Pokud to není jediná informace v logu.)
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 11 červenec 2013 - 6:28
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!
takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
1) nemám tam psát kde jsem keš odlovil (spoil)
2) nemám tam psát jak jsem ji odlovil (spoil)
3) nemám tam psát s kým sem ji odlovil...
tak co tam vlastně mám psát?
začínám z toho mít depresi
asi tam začnu opisovat kuchařku...
PS: a věř tomu že odlovit keš se svatým Mikulášem tak se tím v logu pochlubím hned několikrát :-D
ale tak není to poprvé co jsem se setkal s tím že pro některé ownery je obtěžující že jim Ti lidi tu krabičku hledají a logoují
Publikováno 11 červenec 2013 - 6:51
Když tě tak čtu, mám pocit, že bys udělal nejlíp, kdyby sis na ty logy zařídil zvláštní mailovou schránku, do který bys chodil jednou za půl roku, abys ty logy promazal. A nebo si nech přes filtr přeposílat jen NM a NA logy , ty FI dej rovnou automaticky mazat!
To, s kým jsem keš odlovila, píšu do logu téměř vždycky, připadá mi to jako jedna ze základních věcí a taky mě to na mých vlastních i ostatních keších zajímá, poznávám tim okolní kačery, vím, kdo s kým kamarádí, kdo s kým loví atd...
Publikováno 11 červenec 2013 - 8:51
Třeba jasno, 2°C, noc. :-)jakouback napsal/a:
... tak co tam vlastně mám psát?
Publikováno 11 červenec 2013 - 9:11
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!
založil keš, ale chodili mu tam lidi...
Publikováno 11 červenec 2013 - 9:23
Publikováno 11 červenec 2013 - 9:26
dan-sam napsal/a:
Ale s bodem c. 3 ma Myškin pravdu. Obzvlaste ted v dobach dovolenych by se s touto moznosti melo zachazet opatrne.
Taky se často setkávám s grabnutím coinů, i když je normálně zalogovaný v keši. Občas někomu takovému napíšu, ale nikdy jsem nedostal žádnou reakci zpět.
Publikováno 11 červenec 2013 - 9:47
Publikováno 11 červenec 2013 - 10:34
Publikováno 11 červenec 2013 - 11:07
Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.
+1 Děkuji za pobavení...
Publikováno 11 červenec 2013 - 11:18
Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.
no nahodou, se mnou je vzdy muj verny "geopes"
Publikováno 11 červenec 2013 - 11:22
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!
A některé kačery aby člověk naučil česky: "važení a milý"
Ach můj bože!
Publikováno 11 červenec 2013 - 11:31
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!
Co máš proti sv.Mikulášovi? Já to na tebe prásknu.
Publikováno 11 červenec 2013 - 12:36
Publikováno 11 červenec 2013 - 17:28
jakouback napsal/a:Ted jsem koukal a Myskin má u svých 4 keší za přibližně 3 roky trvání celkem kolem 3300 návštěv-to nejsou ani 4 logy za den:D:D:D Dal bych návrh aby je poskytl k adopci-keše mají zajímavý listing a určitě se v Kralupech a okolí najde někdo,kdo nebude mít depréze a rád se o ně postará
Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!
takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
1) nemám tam psát kde jsem keš odlovil (spoil)
2) nemám tam psát jak jsem ji odlovil (spoil)
3) nemám tam psát s kým sem ji odlovil...
tak co tam vlastně mám psát?
začínám z toho mít depresi
asi tam začnu opisovat kuchařku...
PS: a věř tomu že odlovit keš se svatým Mikulášem tak se tím v logu pochlubím hned několikrát :-D
ale tak není to poprvé co jsem se setkal s tím že pro některé ownery je obtěžující že jim Ti lidi tu krabičku hledají a logoují
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů