... Jenže ono je to celé nevynutitelné a neprokazatelné z obou stran, to by potvrdil každý právník. ...
Co s logy když zmizí keš ? ... Celá argumentace i prokazování jsou na vodě a ten fotolog před geoobjektem (případně ještě s logbookem v ruce) je svým způsobem vlastně nejdůvěryhodnější.
Celou tu dobu se tu snažím jen a pouze říct, že považuju snahy nastolit tady "rovný, spravedlivý a čestný řád" za pošetilé plýtvání časem a energií ...
A já pořád přemýšlel, proč si nerozumíme, když jsem cítil, že tam uvnitř to máme nastaveno velmi podobně. A možná jsem na to přišel. My na to každý koukáme z opačné strany a proto nám počínání toho druhého připadá nesmyslné.
Ty máš pocit, že se tady snažíme nastolit nějaký řád (byť rovný, spravedlivý a čestný) a argumentuješ právníky a nevynutitelností a neprokazatelností. A já jenom říkám, že každý by měl pouze sám na sobě aplikovat jednoduché pravidlo — nejsem zapsaný v logbooku, neloguju FI na webu. A taky to, že nefér jednání by se nemělo omlouvat ani ignorovat, natož pak spílat těm, kdo na takové jednání upozorňují. Platí takové pořekadlo: „Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu.“ Rozhodně se nesnažím nastolovat žádný řád nebo neřád, trápit se s (ne)dokazatelností a řešit nepodstatné věci, jako co dělat, když se ztratí logbook.