Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#401 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 13:53

Prave jsem dolustila zapeklitou mysterku, kterou jsem zacala lustit pred rokem a pul. Vysledek prvni sifry jsem mela ulozeny v poznamce, ted jsem tam pridala vysledek druhych dvou a ten %^^$$#@#%^!!!!!! geocaching.com mi hodil error on page a celou poznamku sezral?! Nemam geodepresi, jsem geonas**na!!!!
  • 0

#402 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 23:10

Ach můj bože! 1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany 2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět 3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it 4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem Ach můj Bože!
  • 0

#403 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 10 July 2013 - 23:24

Abys neupadal do deprese, uspořádáš školící event?;) No jo, nás hrající krátce je třeba zcivilizovat.:P Bod 4 bys mohl nějak výrazně přidat do listingů svých keší - ještě jsem od žádného ownera nebyla poučena, že tohle nemám dělat.:D Že by to bylo ve wiki a přehlédla jsem? Víš, ono pro nás sklerotiky, co mají více známých a loví v různé společnosti, je tohle docela milé připomenutí, kdy kde s kým byli. Jestli se jednou dožijeme důchodu a budeme v domově důchodců vzpomínat, budou se takové logy hodit.:D PS: Zkus se na to podívat z druhé strany, jestli ti někdo třeba nechtěl udělat radost delším logem - krátký je přece neslušný vůči ownerovi. V ostatním máš samozřejmě pravdu, některé keše jsou skoro nezamaskované a dokonce vrácené na jiné místo.
  • 0

#404 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 5:25

Myškin napsal/a:
...
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!

A co tě tedy v logu zajímá? Bod čtyři taky porušuju. Do logu napíšu, že jsem tam byl se skupinou kačerů, nebo s manželkou, nebo sám, jak se mi šlo, co jsem cestou spletl, co jsem viděl, jaké bylo počasí, jak se mi tam líbilo, jaká je krabice...
  • 0

#405 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2141 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 6:06

Jo, lidi ocením.

(Pokud to není jediná informace v logu.)
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#406 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 6:28

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
4)Některé kačery aby člověk odnaučil psát do logu s kým, že to hledali, protože vážení a milý, mě je úplně ukradený, že jste to hledali se svatým Mikulášem
Ach můj Bože!

takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
1) nemám tam psát kde jsem keš odlovil (spoil)
2) nemám tam psát jak jsem ji odlovil (spoil)
3) nemám tam psát s kým sem ji odlovil...

tak co tam vlastně mám psát?
začínám z toho mít depresi B)
asi tam začnu opisovat kuchařku...

PS: a věř tomu že odlovit keš se svatým Mikulášem tak se tím v logu pochlubím hned několikrát :-D

ale tak není to poprvé co jsem se setkal s tím že pro některé ownery je obtěžující že jim Ti lidi tu krabičku hledají a logoují ;)
  • 0

#407 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 6:51

Myškin:
Když tě tak čtu, mám pocit, že bys udělal nejlíp, kdyby sis na ty logy zařídil zvláštní mailovou schránku, do který bys chodil jednou za půl roku, abys ty logy promazal. A nebo si nech přes filtr přeposílat jen NM a NA logy :D, ty FI dej rovnou automaticky mazat!
To, s kým jsem keš odlovila, píšu do logu téměř vždycky, připadá mi to jako jedna ze základních věcí a taky mě to na mých vlastních i ostatních keších zajímá, poznávám tim okolní kačery, vím, kdo s kým kamarádí, kdo s kým loví atd...
  • 0

#408 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 8:51

jakouback napsal/a:
... tak co tam vlastně mám psát?

Třeba jasno, 2°C, noc. :-)
  • 0
.

#409 mysakmorce

mysakmorce

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 9:11

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!

založil keš, ale chodili mu tam lidi...
  • 0

#410 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 9:23

Ale s bodem c. 3 ma Myškin pravdu. Obzvlaste ted v dobach dovolenych by se s touto moznosti melo zachazet opatrne.
  • 0

#411 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 9:26

dan-sam napsal/a:
Ale s bodem c. 3 ma Myškin pravdu. Obzvlaste ted v dobach dovolenych by se s touto moznosti melo zachazet opatrne.

Taky se často setkávám s grabnutím coinů, i když je normálně zalogovaný v keši. Občas někomu takovému napíšu, ale nikdy jsem nedostal žádnou reakci zpět.
  • 0

#412 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 9:47

Tak ohledně těch jmen k tomu nabádá přímo Groundspeak, viz newsletter z května http://blog.geocachi...-next-geocache/ Ono jde o to, že ten log není jenom pro ownera, ale je i pro ostatní kačery a hlavně je také pro nálezce, aby se na něj mohl třeba za rok podívat!
  • 0

#413 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 10:34

Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.
  • 1

#414 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 11:07

Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.

+1 :D Děkuji za pobavení...
  • 0

#415 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 11:18

Slanecek napsal/a:

no nahodou, se mnou je vzdy muj verny "geopes"
  • 0

#416 pangogo

pangogo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 11:22

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
1)Některé takykačery aby člověk naučil keš otvírat z té správné strany
2)Některé takykačery aby člověk naučil vracet zpět keš tak aby nebyla vidět
3)Některé takykačery aby člověk odnaučil grebbed it
Ach můj Bože!

A některé kačery aby člověk naučil česky: "važení a milý"

Ach můj bože!
  • 0

#417 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 11:31

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!

Co máš proti sv.Mikulášovi? Já to na tebe prásknu.
  • 0

#418 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4040 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 12:36

Hm, tak já se ( věrna svému nicku ) schválně mrkla, kolik má Myškin založených keší a jakými depresemi díky nevhodným logům;) asi tak může trpět, říkala jsem si, že je to určitě někdo jako náš Brumlík se ZALOŽENOU více než stovkou keší, přemýšlela kolik čtení logů za den nebo týden musí přežít a jaké to legendy jsem se možná svým nevhodným vtipkováním dotkla já lama s necelým rokem ofikokešování ( trochu jsem ho praktikovala už jako mudla, přiznávám ) a ejhle, on má založené čtyři keše, takže ta depka snad nebude tak strašná.:P Snad jsme mu všichni alespoň udělali radost, že jsme se nad ním i sebou trochu zamysleli.:D
  • 0

#419 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 16:29

Nejlíp se člověk pobaví v geodepresivním koutku. :D
  • 0

#420 zdenys64

zdenys64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 11 July 2013 - 17:28

jakouback napsal/a:Ted jsem koukal a Myskin má u svých 4 keší za přibližně 3 roky trvání celkem kolem 3300 návštěv-to nejsou ani 4 logy za den:D:D:D Dal bych návrh aby je poskytl k adopci-keše mají zajímavý listing a určitě se v Kralupech a okolí najde někdo,kdo nebude mít depréze a rád se o ně postará:P

Myškin napsal/a:
Ach můj bože!
Ach můj Bože!

takže si to shrnu, někde jsem četl že mám psát dlouhé logy, neb je to to jediné co z toho owner má ale:
1) nemám tam psát kde jsem keš odlovil (spoil)
2) nemám tam psát jak jsem ji odlovil (spoil)
3) nemám tam psát s kým sem ji odlovil...

tak co tam vlastně mám psát?
začínám z toho mít depresi B)
asi tam začnu opisovat kuchařku...

PS: a věř tomu že odlovit keš se svatým Mikulášem tak se tím v logu pochlubím hned několikrát :-D

ale tak není to poprvé co jsem se setkal s tím že pro některé ownery je obtěžující že jim Ti lidi tu krabičku hledají a logoují ;)

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama