Geodepresivní koutek III
Publikováno 17 srpen 2016 - 11:59
Spíše členové tajné organizace Geoiluminátů, jak zde před nějakou dobou někdo zasvěceně podotknul.Tak určitě... Velký Finálkář tě vidí!
Ale abych podporil ruzne teorie, tak pridam dalsi. Finalkari maji tajny spolek, rikaji si geoiluminati, a na te nejvrcholnejsi urovni sdileji finalky mezinarodne. Nikdo nevi, kdo je clenem tohoto uskupeni, vzdy vystupuji v anonymite, ale mezi radovymi cleny se rika, ze v nejvyssim vedeni za nasi republiku je sam Jonea.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 17 srpen 2016 - 12:05
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 17 srpen 2016 - 13:04
Nechci za nikoho mluvit, ale koukáš na to jen ze svého úhlu pohledu. Zkus se na to podívat z opačné strany - opravdu si myslíš, že by autor nějakého webového systému neudělal zabezpečení proti spamu (a to co navrhuješ je v podstatě spam) ? Tak jako jsou nástroje na odhalování spamu v emailech, tak by se určitě rychle navrhly způsoby jak se bránit takovému souřadnicovému spamu.
To by mě zajímalo jak. Falešné souřadnice by se zadávaly stejně jako pravé. Museli by implementovat hodnocení souřadnic, ale to už předpokládá, že se dost finálkářů napálí.
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 17 srpen 2016 - 13:36
To by mě zajímalo jak. Falešné souřadnice by se zadávaly stejně jako pravé. Museli by implementovat hodnocení souřadnic, ale to už předpokládá, že se dost finálkářů napálí.
Ty si myslíš, že jsi objevil Ameriku? Všechno už tady v nějaké podobě bylo, i vícekrát, stačí zapátrat v historii...mně se to hledat pořád nechce.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 17 srpen 2016 - 14:01
Technicke prostredky mohou nekoho odradit, nekoho otravit, ale mnoho toho nezmeni. Staci jeden clovek, ktery zjisti jak to ci ono prekonat a da to k dispozici ostatnim, kteri si s tim nemusi lamat hlavu.
Uprimne si myslim, ze nikomu neprijde zvlastni stahnou si finalky, stejne jako jsme si zvykly pohodlne stahnout z netu jakykoliv soubor na jaky si zrovna vzpomenete. Zmena soucasneho stavu neni mozna, nebo ja zadnou moznost zmeny nevidim.
Tento příspěvek byl upraven od Myškin: 17 srpen 2016 - 14:03
Publikováno 17 srpen 2016 - 14:04
a víte o tom, že ti finálkáři to tady na 99,9 % všechno čtou taky, že?
No a kromě nich to tu taky čtou ti, kdo doteďka o žádných webech s finálkama neslyšeli, ale s radostí vítají jejich existenci, a už je googlí, aby je mohli začít používat.
Publikováno 17 srpen 2016 - 14:07
Rozdíly s hudebním a filmovým průmyslem jsou dva. Jednak na sdílení hudby a filmů není podle většinového chápání nic špatného a průmysl jde proti lidské přirozenosti, zatímco většina lidí snad ještě pořád švindlování ve hře za normální nepovažuje. Za druhé falešný film či hudbu pozná každý hned zatímco pro tu finálku si musí dojít.
A ne nemyslím, že bych objevil Ameriku. Nicméně ty finálkové servery jsou stále plné správných, ne falešných, dat.
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 17 srpen 2016 - 20:50
Typické.
Když já dělám něco, co někomu jinému vadí, tak je divný ten jiný. Protože co dělám já, to je naprosto omluvitelné, co omluvitelné, pochopitelné, samozřejmé a nikomu normálnímu to vadit nemůže.
Ovšem když někdo jiný dělá něco, co se nelíbí mě, tak naprosto objektivně zaslouží pověsit za koule ke zdi do plynu.
Publikováno 17 srpen 2016 - 20:59
Jsem líný tady teď sepisovat něco o nejzákladnějších lidských potřebách, tak jen postřech k finálkovým servrům.
Žádný pořádný geocacher finálkové servry nepoužívá. Pořádný geocacher se zná se všemi ostatními pořádnými geocachery z okolí osobně, tudíž má na všechny kontakt přes všechny možné komunikační kanály (telefon, messengery, sociální sítě, eventy...) tudíž, když cokoli potřebuje, zeptá se zcela normálně lidsky. A v takto propojených kolektivech je ohromná síla, tam vznikají finálové souřadnice z ničeho. Čímž rozhodně nic neporušují - souřadnice jsou nehmotné, takže zákon zachování hmoty stále platí.
Finálkové servry jsou pouze pro zoufalce, kteří se nemají koho zeptat.
Publikováno 17 srpen 2016 - 21:06
No a kromě nich to tu taky čtou ti, kdo doteďka o žádných webech s finálkama neslyšeli, ale s radostí vítají jejich existenci, a už je googlí, aby je mohli začít používat.
A budou to číst pokud zde takový jsou i nadále. Alespoň já nemíním tyhle podvodníky skrývat a mlčet o jejich podvodech. To je totiž voda na jejich mlýn. Navíc myslím že tvé tvrzení, není ničím podložené. Je to jen domněnka.
Publikováno 18 srpen 2016 - 12:30
Ten zůstane stejný, stejně tak jeho odlov z 24.7.2016. kdy dal skoro 1500 kousků během dne. To musel tedy být fofr.....
Publikováno 18 srpen 2016 - 12:53
On ten jeho rekord za den se stále hejbe. Lidi mu to mažou a on během toho zase loguje. Každopádně má teď 1488keší za den, což je k smíchu a ne k jakémukoliv obdivu. Vychází to na cca jednu keš po dobu 24 hodin každou minutu.
Publikováno 18 srpen 2016 - 12:59
A veškerá ta námaha především kvůli počitadlu nálezů? No jestli má aspoň průměrné IQ, tak mu snad jednoho dne dojde, jak promrhal čas.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 18 srpen 2016 - 13:12
Tomu to nedojde...... Je pro smích, jak pokaždé dokáže posunout laťku podvodů ještě o kus dál
Publikováno 18 srpen 2016 - 13:41
Mimochodem, tohle je taky zajímavé.
Nejúspěšnější měsíc 21527 nálezů v červenec roku 2016
To je pokud se nepletu, zalogovaná keš každé cca 2 minuty po dobu 31dnů.
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů