Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4521 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 13:42

Your log length can't be more than 4000 characters.

:angry:  :blink: 

Rozdělit do dvou logů. Jeden FI, druhý WN.

• 0

#4522 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 13:43

Jsem to vykrátil :D

• 1

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#4523 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 14:30

Your log length can't be more than 4000 characters.[/size]

:angry:[/size]  :blink:[/size] [/size]

To mě taky docela deprimuje, když už se náhodou u něčeho rozepíšu. Ale aspoň to trochu chrání ownery před mými občasnými nekontrolovatelnými výlevy. :)
I když teď už to většinou píšu do souboru a pak to z něj "rozstříhám" do FI a WN. Takže někdy jeden FI, druhý WN, třetí WN, ...
Chudáci owneři, co ty moje vejžblepty musí někdy číst, když mě to chytne. ;)
  • 0

#4524 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 14:31

Pro změnu opět Jonea, ale i další.     GC67GXP

screenshot-wwwgeocachingcom2016-08-1813-

Ja uz se na to nemohl koukat tak jsem napsal taky poznamku do logu. Snad jim to owner vsechno smaze.

• 1

#4525 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 14:35

Taky je lituju, mám za ty kecy tu diamantovou medaili, tj přes sto slov průměrně, a nic nekopiruju, kromě díky za keš vše origo. Ale chci mít památku no, až mě začne pronásledovat ten Němec :D
  • 3

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#4526 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 14:42

mám za ty kecy tu diamantovou medaili, tj přes sto slov průměrně, a nic nekopiruju, kromě díky za keš vše origo. Ale chci mít památku no, až mě začne pronásledovat ten Němec :D

Skoda, ze te to nenapadlo driv, mohl jsi mit za ty "kecy" nekolik loops navic  :lol:

Tento příspěvek byl upraven od SikoCZ: 18 srpen 2016 - 14:43

• 0

Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S  32GB + GSAK 8.7.0.0

#4527 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 15:25

Dozvěděl jsem se, že stránky s finálkama jsou zavirované. Tak bacha!

Ostatně to se dalo čekat že.

• 1

#4528 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 15:46

Tak to je snad do georadostného koutku :-) .
  • 8
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#4529 tarmara

tarmara

Air-cooled

• Members
  • PipPipPip
  • 974 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 16:36

Ja uz se na to nemohl koukat tak jsem napsal taky poznamku do logu. Snad jim to owner vsechno smaze.

Já nevím, že vás to furt baví...je to jeho věc a kdyby si zejtra zalogoval všechny kešky na světě, tak je mi to jedno....orel much nelapá a ten člověk podvádí leda sebe.. protože ostatní to o něm vědí....

• -1

#4530 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 16:53

Já nevím, že vás to furt baví...je to jeho věc a kdyby si zejtra zalogoval všechny kešky na světě, tak je mi to jedno....orel much nelapá a ten člověk podvádí leda sebe.. protože ostatní to o něm vědí....

Hraje stejnou hru jako ostatní a platí pro něj stejná pravidla. Jak už jsem psal, třeba já toho podvodníka nehodlám skrývat. Není to jeho věc. Tahle obehraná berlička už mi leze na nervy. 

• 9

#4531 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 17:20

Taky je lituju, mám za ty kecy tu diamantovou medaili, tj přes sto slov průměrně, a nic nekopiruju, kromě díky za keš vše origo. Ale chci mít památku no, až mě začne pronásledovat ten Němec :D

Taky se tím bráním proti svému nedokonalému paměťovému softwaru a hardwaru v hlavě a přilehlém okoli. Ale někdy mě chytne i autorova tvorba a tvořím volně na dané téma. A to pak toho ownera lituju ještě víc. Třeba takový wittmann_38 než se prohrabe mýma výplodama, tak asi musí šedivět. Ale může si za to sám, že děla tak chytlavý keše a zrovna na téma, které je mi většinou blízké. ;) Ale to je už spíš do radostného koutku. :)
  • 0

#4532 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2016 - 19:36

Mimochodem, tohle je taky zajímavé. :D

Nejúspěšnější měsíc 21527 nálezů v červenec roku 2016

To je pokud se nepletu, zalogovaná keš každé cca 2 minuty po dobu 31dnů.

chudák...to se nemohl ani vyspat, celý měsíc

• 4

#4533 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 126 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 5:26

Kecanim na foru Joneu stejne tezko zmenite...
Jo, to me tehdy taky dopalilo, kdyz jsem zjistil, ze delka logu je omezena. Zatim to pro me byl problem asi jen trikrat, ale to rozkouskovavani nemam rad
  • 2

#4534 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 6:54

Ano, nezmenime to. Ale vsichni budou vedet, ze je podvodnik. I ti novacci, co ho neznaji. To vadi?
  • 10

#4535 majkaz

majkaz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 8:11

Ano, nezmenime to. Ale vsichni budou vedet, ze je podvodnik. I ti novacci, co ho neznaji. To vadi?

Ten problém není ani tak on, coby podvodník - tady všichni vidí, že ty keše nemůže odlovit. A to ani kdyby mu ty krabičky někdo svezl na jednu hromadu - pochybuju, že za 2 minuty stihne keš otevřít, podepsat se nebo tam bouchnout razítko, zavřít, odložit, zalogovat na web a pokračovat takhle měsíc. A to přitom nemůže dělat absolutně nic jiného, protože jinak by musel ještě zrychlit.

Jenže nováček vidí jen ty jeho logy na webu u jedné konkrétní keše, vidí přitom kolik má nálezů a při troše smůly považuje ty jeho akce za normální. Když to dělá kačer s tolika nálezy, tak to přece musí být dobře :(  

Tímhle se jen rozšiřuje okruh těch, kteří logují FI jen proto, že byli na místě a přitom keš ani nezahlédli.

• 2

#4536 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 8:25

Já si myslím, že tohle by mělo patřit spíš do nějakého veselého vlákna. Pepa se tím baví a že ho tady probíráte a tak mu akorát šimráte ego.

Já bych dokonce i věřil, že ty odlovy má "poctivě" respektive byl v ten den u všech 1500 keší. Zapomínáte totiž na jeden podstatný detail. Už to není Jonea, ale MT Jonea. Tím MT si "legalizoval" způsob odlovu - převedl se na týmový nick (MT = Moravský tým), pod kterým logují jeho uctívači. Takže je možné, že prostě jako celý tým za den po celé republice/Evropě dali 1500 keší. V mých keších je opravdu zalogovaný, sice pokaždé někým jiným, ale je. Takže tak.

Ovšem nic to nemění na tom, že to je komik, což jsem mu už párkrát řekl osobně.

• 7

#4537 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 8:43

Je fakt, že kdyby si změnil profilovou fotku na skupinové foto pidižvíků, tak by to pak tolik nevzbuzovalo zájem, ale to je právě asi účel :-)

• 2

#4538 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 8:55

Mám pocit, že ani ten kdysi splašený skript, běžící přes noc a logující vše v databázi GG nebo GSAKu toho nestihnul tolik najednou.

• 1

#4539 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 9:21

Mám pocit, že ani ten kdysi splašený skript, běžící přes noc a logující vše v databázi GG nebo GSAKu toho nestihnul tolik najednou.

Tenkrát to bylo asi 8800 keší. Pepa má stále co dohánět :D

• 0

#4540 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2016 - 9:28

Už to není Jonea, ale MT Jonea. Tím MT si "legalizoval" způsob odlovu - převedl se na týmový nick (MT = Moravský tým), pod kterým logují jeho uctívači. Takže je možné, že prostě jako celý tým za den po celé republice/Evropě dali 1500 keší. V mých keších je opravdu zalogovaný, sice pokaždé někým jiným, ale je.

Ale jinak je opravdu nechápu.

• 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama