Pokud mám informace, tak pod Moravia Tým spadá každý, kdo je s Pepou na výpravě a z nějakého důvodu se nezvládne osobně zapsat svým nickem, seznam členů výpravy většinou i Pepa zvládne ve svém logu změnit. Bylo mi řečeno, že MT vznikl na popud určitého ownera, který byl nespokojen s tím že v logbooku byla jen zkratka MT a ne celé Jonea. Pepa by ti vysvětlil časový a ekonomický přínos takové zkratky, kolik sekund se ušetří na jednom logu a kolik to udělá v součtu za celý den. Já si ta čísla nepamatuju a proto raději všude neefektivně prsknu svoje razítko nebo použiju propisku. A jak jsem psal o kus vedle, logování nějakým nickem skupiny není ani Pepovou, ani českou/moravskou specialitou. Úplně stejně by se mohlo navážet například do skupiny TT5 (jurino21 a další), Nekokotím (dusan2, Ci-nel, Mihal), DGC (blondii2, miek69, idk53, tripplef, sucher30) a mnoho dalších.Není na čase sem konečně napsat, kdo všechno pod tím "Moravia Team" vlastně funguje? Alespoň by se jasně řeklo, kdo ze zdejších diskutujících je na které straně.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 22 August 2016 - 17:55