Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#441 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 21:43

Myškin napsal/a:
Obávám se, že se mýlíš. Mě si se nedotkla, na to jsi příliš daleko. A pak musel bych něco cítit.
Na legendu jsem dosud nebyl pasován, ale jistě tě co nejdříve vyrozumím, abys ses té, teď již zcela jistě legendy, mohla skutečně dotknout.
Ano, je to tak. Mám založené čtyři keše. Netušil jsem, že je zde jistá úměrnost mezi množstvím založených a onou nesnesitelnou duševní bolestí.
Kdybych jen tušil jen jaké je to trápení mít keš, byl bych jistě žádnou nezakládal a do svých logů ouplně cizím ownrů bych psal log tohoto znění:
Odloveno spolu s Bohem, větrem, mlhou a postřelenou veverkou. Díky!

O typu úměry a počtu založených keší+logů na nich bychom mohli diskutovat, o přímé úměře nebyla řeč :P, ale v každém případě buď rád, že na tvé keše mám daleko, to by na tebe teprve sedla opravdová deprese z mých logů:D:D:D. Někdy se docela vyřádím, zvlášť když jde o někoho ze známých a řadě blbostí v logu může rozumět jen dotyčný nebo někdo z kačerů, s kterými jsme keš našli - pro ostatní to sem tam může opravdu mže být na depresi:p.
Původně jsem v začátcích trpěla iluzí, že gc bude takové příjemné osamělé toulání s navigací a ona se z toho vyvinula poměrně společenská záležitost.:o Už se mi i jedni známí přiznali, že on z dvojice, s kterou se znám pěkná léta, si občas vyhledává a čte moje logy - to bych považovala skoro za masochismus.:D
PS: nakoukni sem častěji, bývá tu veselo - řekla bych, že pobyt venku kolem keší pomáhá dívat se na "geo"deprese z té zábavnější stránky
  • 0

#442 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 21:47

Myškin napsal/a:

Slanecek napsal/a:

Myškin napsal/a:

Slanecek napsal/a:
Tak zase chapejte, ze pro cloveka, kteremu chybi spolecnost, musi byt bolestne sledovat, ze ostatni ji maji.

Brilantní diagnóza! Ještě bych doplnil, aby můj portrét byl úplný, že to já zabil Kennedyho a ne ten břídil Oswald. Muhhhaahhaa!!! (viz ďábelský smích)

:) Tak to za a nejsi zadny nezkuseny mlade a za be bys mi mohl pomoct lousknout par zapeklitych sifer, kdyz jsi dokazal takovou dobu vodit za nos vsechny ty siajej a efbiaj. Teda kdybys mel chut a cas, nerada bych ti branila v planovani dalsich vrazd.

No, nějaký čas mi zbyl z loňska, takže bych ho mohl věnovat část na dobročinnost a část na luštění.
Onehdy jsem vyřešil jednu zvláště zapeklitou. Našla se myš a nikdo nevěděl komu patří. Zahájil jsem tedy přemýšlení. A řešení bylo za pár minut na světe. Byla to myš Terky. Na myš Terky jsem machr. B)
OT

Vyborne. Zas tak OT to neni, pac z toho mam depresi ja. Nasi lide se spoji s vasimi.
  • 0

#443 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 12:00

Spousta owneru ty logy strasne zerou, ale pritom klidne nechaji hnit v kesi vlhky logbook, takze neni ani kam se zalogovat.
  • 0

#444 VojtaBeton

VojtaBeton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 12:46

shaman3 napsal/a:
Spousta owneru ty logy strasne zerou, ale pritom klidne nechaji hnit v kesi vlhky logbook, takze neni ani kam se zalogovat.

Problém snad každé druhé keše. Co mi ale vadí víc, jsou smotané salátové ruličky v petkách. :@ A to jsou hlavně na místech, kam by se daly schovat větší krabičky.
  • 0

iPhone 11 Pro + Geocaching App

#445 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 13:00

VojtaBeton napsal/a:

shaman3 napsal/a:

Problém snad každé druhé keše. Co mi ale vadí víc, jsou smotané salátové ruličky v petkách. :@ A to jsou hlavně na místech, kam by se daly schovat větší krabičky.

Zase ty ruličky bývají většinou v nevykradených keších :-)
  • 0

#446 VojtaBeton

VojtaBeton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 13:44

Smrk napsal/a:

VojtaBeton napsal/a:

shaman3 napsal/a:

Zase ty ruličky bývají většinou v nevykradených keších :-)

To je taky pravda. Ale není škoda, že v přírodě nejsou větší krabičky? V městech mi mikrovky nevadí.
  • 0

iPhone 11 Pro + Geocaching App

#447 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 13:47

VojtaBeton napsal/a:
[...Ale není škoda, že v přírodě nejsou větší krabičky? V městech mi mikrovky nevadí.

Škoda to je. A taky do logů většinou píšu, že nechápu, proč je v lese pět kilometrů od civilizace mikroška pod kamenem, když se tam dá schovat sud.
  • 0

#448 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 934 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 13:57

JJ, mikrošky v lese taky nechápu. A to u nás je to ještě celkem pohoda. Teď jsme byli na Usedomu a tam jsou mikrošky fakt všude. Najít trošku větší keš byl svátek:D:D:D
  • 0

#449 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 14:04

Sákriš, teď budu mít depku, že nevím, co je za lokalitu "Usedom", mikrovky mě taky nebaví. Není nad překvápko (v Čechách: bude/nebude tam CWG na výměnu ), alespoň small se vejde venku mimo město skoro všude.
  • 0

#450 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 14:30

zvedavkanocni napsal/a:
Sákriš, teď budu mít depku, že nevím, co je za lokalitu "Usedom", mikrovky mě taky nebaví. Není nad překvápko (v Čechách: bude/nebude tam CWG na výměnu ), alespoň small se vejde venku mimo město skoro všude.

Usedom je ostrov v Baltu ;)
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#451 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 14:38

Sedmitecka napsal/a:
JJ, mikrošky v lese taky nechápu. A to u nás je to ještě celkem pohoda. Teď jsme byli na Usedomu a tam jsou mikrošky fakt všude. Najít trošku větší keš byl svátek:D:D:D

Já byl nedávno v Rakousku a tam sice byly většinou menší krabičky, ale v nich jen taková ta papírová chobotnice v roli logbooku. Ulovili jsme tam několik prvních až třetích míst, takže vykradené nebyly.
  • 0

#452 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 16:13

VojtaBeton napsal/a:

Schovat uprostred lesa mikrocache, tomu ja rikam pekny trapas.
  • 0

#453 SvetyMikulas

SvetyMikulas

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 19:57

Myškine, Myškine, já tí slibuju, že do logů nebudu psát že jsem lovil tvoje keše se svatým Mikulášem.
:D:D:D:D:D
  • 0

#454 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 20:08

SvetyMikulas napsal/a:
Myškine, Myškine, já tí slibuju, že do logů nebudu psát že jsem lovil tvoje keše se svatým Mikulášem.
:D:D:D:D:D

:D :D :D Já jen furt čekala, jestli se na to ozveš!
  • -1

#455 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 20:54

VojtaBeton napsal/a:
Ale není škoda, že v přírodě nejsou větší krabičky? V městech mi mikrovky nevadí.

No, zrovna minulý týden bych byl i za tu mikrošku v lese tuuuuze rád. :) Vyhrabu se s kolem na kopec, přes louže, bahno, křovím. ostružiním, dvakrát či třikrát za minutu mi komáři podnikají kamikaze útok do očí. A co myslíte, ze me cekalo u cile? Uprostřed té pustiny, úplně stranou od cest a civilizace, kam dva mesice ani noha kacera nevstoupila, stačilo to mikro ze skryse zmizet (mame to už nasledne potvrzeno keše znalým lokálním kolegou). Takže malá depka pro mě, že zrovna nejvýživnější kousek večera budu opakovat pěkně da capo al fine, velká depka pro chudáka autora, který má i bez toho starost o hromadu potenciálně zranitelnějších keší, a přesto se mu problém vyvrbil na tak nečekaném místě.

A Myškine, ty máš prostě k téhle rubrice dlouhodobě trochu nadprůměrný sklon, ale to nic, ber ten zvýšený provoz městského typu z té lepší stránky - buď rád, že ty tvoje kešky i adoptovaná svěřenka jsou vesměs kousky na civilizovaných místech a nesvízelně dostupné, a že na tom tedy nejsi jako ten náš výše nejmenovaný kolega. A kdyby chmury ani při tom pomyšlení nechtěly zmizet, zkus si je ve smyslu mých předchozích slov zrelativizovat, např zajít obejmout Otvovický dub (cca 12,832 16,536). Je to sice bez krabičky a bez bodu, ale myslím, že než se k němu prohrabeš, depka (o revmatu nemluve) práskne do bot... :D Jinak tu kešku, co ti teď udělala asi největší starost, jsem měl v ruce ještě v preadoptivní verzi, tak netuším, zda si v nynější podobě žádá náhradní díly spešl či nějaké standardizované.
  • 0

#456 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 21:25

Mno, nezdá se vám, že jsme pěkná banda, když nejveselejc je poslední dobou v geodepresivním koutku?:D To mě přivádí k myšlence, jestli se mezi kačerstvem úspěšně neskrývá nějaký psychiatr a nezíská díky nám třeba o stupínek vyšší vědeckou hodnost až o nás zplodí a obhájí odbornou studii.:P Takže dotaz zní: máme nebo nemáme mezi sebou nějakého skutečného odborníka na deprese?;)
  • 0

#457 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 22:07

Toniczech napsal/a:

VojtaBeton napsal/a:
Ale není škoda, že v přírodě nejsou větší krabičky? V městech mi mikrovky nevadí.

No, zrovna minulý týden bych byl i za tu mikrošku v lese tuuuuze rád. :) Vyhrabu se s kolem na kopec, přes louže, bahno, křovím. ostružiním, dvakrát či třikrát za minutu mi komáři podnikají kamikaze útok do očí. A co myslíte, ze me cekalo u cile? Uprostřed té pustiny, úplně stranou od cest a civilizace, kam dva mesice ani noha kacera nevstoupila, stačilo to mikro ze skryse zmizet (mame to už nasledne potvrzeno keše znalým lokálním kolegou). Takže malá depka pro mě, že zrovna nejvýživnější kousek večera budu opakovat pěkně da capo al fine, velká depka pro chudáka autora, který má i bez toho starost o hromadu potenciálně zranitelnějších keší, a přesto se mu problém vyvrbil na tak nečekaném místě.

A Myškine, ty máš prostě k téhle rubrice dlouhodobě trochu nadprůměrný sklon, ale to nic, ber ten zvýšený provoz městského typu z té lepší stránky - buď rád, že ty tvoje kešky i adoptovaná svěřenka jsou vesměs kousky na civilizovaných místech a nesvízelně dostupné, a že na tom tedy nejsi jako ten náš výše nejmenovaný kolega. A kdyby chmury ani při tom pomyšlení nechtěly zmizet, zkus si je ve smyslu mých předchozích slov zrelativizovat, např zajít obejmout Otvovický dub (cca 12,832 16,536). Je to sice bez krabičky a bez bodu, ale myslím, že než se k němu prohrabeš, depka (o revmatu nemluve) práskne do bot... :D Jinak tu kešku, co ti teď udělala asi největší starost, jsem měl v ruce ještě v preadoptivní verzi, tak netuším, zda si v nynější podobě žádá náhradní díly spešl či nějaké standardizované.

Velevážený kolego Toniczechu (netuším podle jakého vzoru bych to měl skloňovat a jazyk se při tom nevydával do nepřirozených pater), dovol mi abych tě na úvod svého příspěvku pozdravil a poptal se jak se pořád máš.
Vím, a jak se zdá ty to i tušíš, že má deprese je pouhým stínem tohoto nepříjemného duševního stavu. Můj čtyřbodový povzdech byl jen pouhým šelestem listí v letním vánku. Zkrátka nic vážného. Vím a chápu, že se moji kolegové v této hře potýkají s mnohem závažnějšími problémy, ale jak je všeobecně známo, sto krát nic umořilo osla. Nechtěl bych na sebe brát podobu osla (např somálského který je na vyhynutí), ale někdy mám takové íá pocity když si pročítám logy k mým keším. Mám snad žehrat na úpadek naší civilizace a její schopnosti se písemně vyjadřovat? Ó ,nikolivěk, toho jsem dalek. Mohl bych to přejít mlčením a cucat kakao, ale někdy se v člověku nahromadí množství něčeho nedefinovatelného a je třeba to vyvrhnout ven. A na malý okamžik se zdá, že by proto bylo vhodné toto fórum. Jaká to nešťastná mýlka. Ale mávám nad tím velkoryse rukou a nazývám to prkotinou a čert to vem.
Co se týká objímaní stromů, vybral jsem si mnohem bližší mému příbytku 12.855 14.504. Je to rovněž dub. Po jeho objímání přistoupím ke šlehání kopřivami. Mám za ta léta věnovaná hledání obalů na svačiny a léky či filmy bohaté zkušenosti. Díky nadměrnému hnojení je jich pro každého všude kolem polí dost. Já ty chmury zkrátka ze sebe dostanu stůj co stůj. :D
  • 0

#458 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 22:43

Hm, souřadnice by místo šlehání kopřivami nabízely spíš slunění, koupání nebo poslouchání kuňkajících žab.:D Stromy se z mapy až tak určit nedají, ale díky oněm souřadnicím v příspěvcích jsem si vzpomněla na kačera, který si loni dělal srandičky "Počkej za rok, to už si bez GPS nedojdeš ani...." :D
  • 0

#459 Myškin

Myškin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 22:49

zvedavkanocni napsal/a:
Hm, souřadnice by místo šlehání kopřivami nabízely spíš slunění, koupání nebo poslouchání kuňkajících žab.:D Stromy se z mapy až tak určit nedají, ale díky oněm souřadnicím v příspěvcích jsem si vzpomněla na kačera, který si loni dělal srandičky "Počkej za rok, to už si bez GPS nedojdeš ani...." :D

Pokud dáváš přednost vodě mající podobu hrachové polévky, vřele doporučuji toto místo navštívit. ;)
  • 0

#460 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2013 - 0:18

S neskrývaným obdivem sleduji diskuzi pánů Myškina a Toniczecha. Ovšem dovolím si zde vysloviti své pochybnosti. My, obyčejní dělníci pera, jsme jen sotva schopni zploditi log, který by se úrovní i obsahem byť jen přiblížil vybroušenému stylu jmenovaných. Není divu, že autora vět:

Mám snad žehrat na úpadek naší civilizace a její schopnosti se písemně vyjadřovat? Ó ,nikolivěk, toho jsem dalek.

apod. neuspokojí pouhé konstatování úspěšného nálezu a plně chápu jeho lehké rozčarování. Tímto zároveň slibuji, že se budu pilně cvičiti v oboru literárním, bych i já radosti autorům keší činiti mohl a svůj vděk vyjádřiti patřičně dokázal. :D:D:D
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama