A máš na mysli nick KaMo_cz, tomy.22 nebo MT-Jonea? ;-)
Do tyhle společnosti mě netahej. ;-)
Publikováno 22 srpen 2016 - 22:58
A máš na mysli nick KaMo_cz, tomy.22 nebo MT-Jonea? ;-)
Publikováno 23 srpen 2016 - 14:07
Já mám jinou geodepresi, lov s příušnicema stojí za h***o.
A já myslel, že jsou docela v poho
Publikováno 23 srpen 2016 - 21:29
Léčba příušnic: Léčba obvykle zahrnuje klidový režim na lůžku...Já mám jinou geodepresi, lov s příušnicema stojí za h***o.
Publikováno 24 srpen 2016 - 19:56
Tak jestli lovíš s těma z fotky, tak bys měl přejít spíš do radostného koutku, co? Hezky tě Tomas Tubyl prásknul ! Tyhle na depresi určitě nejsou.
Publikováno 25 srpen 2016 - 7:56
lovím s lepší
Já samozřejmě taky.
A ty Prisunice vůbec neznám. A nikdy bych za tu mou neměnil. Je úžasná, skvělá, krásná...
Je to tak správně, co jsem sem měl napsat, miláčku? ...
Dnes už nebude studená večeře?
Publikováno 25 srpen 2016 - 9:13
Publikováno 25 srpen 2016 - 11:28
Tak to je fakt na depresi. ;-)
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 25 srpen 2016 - 12:09
Dnes už nebude studená večeře?
Neboj, po tvém vyznání už nebudeš mít večeři na straně 100 :-)
Tento příspěvek byl upraven od Loo36: 25 srpen 2016 - 12:09
Publikováno 28 srpen 2016 - 23:52
Myslím, že je Trhač ještě mírný. Ta druhá strana za opačné názory lidi zavírala, brala jim majetky, dokonce je vraždila.
Celou republiku obehnala ostnatým drátem a bez skrupulí z nás všech občanů tady udělala faktické vězně.
Nezáleží na tom jakou ideologii prosazovala, podstatný je způsob jakým to prováděla.
A ten listing jenom popisoval jeden z takových křiklavých případů. Jako varování, aby se nazapomínalo...
Vidím, že v likvidaci skautů měli naši rudoši zdatné učitele. http://pravyprostor....-s-nacistickou/
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 01 září 2016 - 14:17
Já začínám mít depresi, když si otevřu geocaching.cz. Kde jsou doby, kdy se tu člověk dozvěděl něco zajímavého. Dneska je to jak založit keš (tazatel má 10 - 20 nálezů), jakou značku bot pro geocaching nebo jakou navigaci si koupit. Většinou si tazatel nepřečte ani základní informaci k danému tématu. Největší depresi mám ale z celkové radikalizace tohoto fóra. Diskuze se mění z takové pohodovky na chuchvalce kategorických nekompromisních názorů. Je jedno, jestli jde o politiku, o falešné logování nebo o Joneu nebo o něco jiného. Ve zvlášť vypjatých chvílích mívá diskuze takovej trochu charakter inkvizice a upřímě, jsem rád, že dotyční autoři příspěvků nemají žádnou faktickou moc. Je mi jasné, že úroveň diskuzního fóra je přímo úměrná úrovni diskutujících. ale třeba i moderátor má obrovské možnosti to trochu ukočírovat. Bohužel poslední korekce nebyly úplně šťasné, palce to ukazují jasně. Jako horolezec jsem chodi prakticky každý den na fórum lezec.cz, poměrně benevolentním moderováním se po čase stala z lezce ale taková smradlavá žumpa, že to dál nejde. A kam směřuje tohle fórum?
Publikováno 01 září 2016 - 14:44
Já začínám mít depresi, když si otevřu geocaching.cz. Kde jsou doby, kdy se tu člověk dozvěděl něco zajímavého. Dneska je to jak založit keš (tazatel má 10 - 20 nálezů), jakou značku bot pro geocaching nebo jakou navigaci si koupit. Většinou si tazatel nepřečte ani základní informaci k danému tématu. Největší depresi mám ale z celkové radikalizace tohoto fóra. Diskuze se mění z takové pohodovky na chuchvalce kategorických nekompromisních názorů. Je jedno, jestli jde o politiku, o falešné logování nebo o Joneu nebo o něco jiného. Ve zvlášť vypjatých chvílích mívá diskuze takovej trochu charakter inkvizice a upřímě, jsem rád, že dotyční autoři příspěvků nemají žádnou faktickou moc. Je mi jasné, že úroveň diskuzního fóra je přímo úměrná úrovni diskutujících. ale třeba i moderátor má obrovské možnosti to trochu ukočírovat. Bohužel poslední korekce nebyly úplně šťasné, palce to ukazují jasně. Jako horolezec jsem chodi prakticky každý den na fórum lezec.cz, poměrně benevolentním moderováním se po čase stala z lezce ale taková smradlavá žumpa, že to dál nejde. A kam směřuje tohle fórum?
To podepíšu proto sem už moc nechodím Škoda
Publikováno 01 září 2016 - 14:57
To jako vazne mate depresi z toho, ze si nekdo troufl upozornit na neci levarnu? Jako vazne?
Mozna by bylo lepsi, nez psat velke prispevky o kvalite tohoto fora, zkusit misto toho napsat neco uzitecneho pro ostatni? Neco z toho, co tu postradate? Neco, co si ostatni radi prectou? Nejakou kloudnou odpoved na neci dotaz, treba.
Ano, k tomu toto vlakno opravdu neslouzi, je treba hledat jinde. A ja si myslim, ze v jinych vlaknech se spousta kvalitniho obsahu skryva... akorat je plkaci vlakna rychle odstrci mimo pozornost.
Ano, cim vice lidi sem chodi, tim je potreba vice lidi, kteri jsou ochotni se zabyvat problemy druhych. Muzete se pridat! Jinak se to fakt zlepsovat nebude.
Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 01 září 2016 - 15:33
Publikováno 01 září 2016 - 15:39
Kačeři si tykají :-) Mám publikováno 35 keší o které se pravidelně starám. Z toho několik wherigo keší. Počet FP hovoří i o kvalitě. To znamená udělal jsem pro vás pro komunitu tolik a tolik práce. To že mám kecy na načátečníka je ale přeci pochopitelné, místo aby si přečetl pár článků už prosí o radu. To mi normální nepřijde. Když jsem začínal dělat wigo, nejdřív jsem přečetl všechny !!! vlákna a teprve pak jsem se ptal. Takhle je to s větší částí dotazů. Upozornit na levárnu je normální, omílat to samé na 50ti stránkách už není normální. Jako průměrně inteligentní člověk, dokážu vydedukovat že je Jonea podvodník z několika příspěvků a nepotřebuji jich stovky. (byl i na mé keši) Zrovna tebe a několika dalších lidí se můj předchozí příspěvek ale opravdu netýkal. Ale jinak co jsem napsal, tak za tím si stojím.
Publikováno 01 září 2016 - 16:24
Upozornit na levárnu je normální, omílat to samé na 50ti stránkách už není normální.
Ale Luboši, právě na tomhle principu fungují i všichni ti psychoanalytici a podobní. Nechají člověka se vykecat, klidně i vícekrát za sebou to samé, prohodí pár obecných frází a inkasujou za to dlouhé peníze. Tady si člověk uleví zadarmo a ve vlákně k tomu určeném. Já bych to nechal tak, jak to je.
Publikováno 01 září 2016 - 17:00
Patrně se jedná o poslední korekci, kterou jsem provedl a o palce u mého příspěvku, kde jsem do sdělil. Docela mě mrzí, že někteří soudí jen z tohoto příspěvku. Takže:
1. Výsledek nebyl otázkou posledních příspěvků. Dotyčného jsem upozorňoval několik měsíců.
viz.
2. K palcům. Tak nějak jsem od některých s palci počítal. Kdybych jim měl přičítat nějakou větší váhu, není tady dotyčný, co se týče palců, už dávno.
3. Prohřešků jako urážení ostatních a stálé námitky, jak je toto fórum k ničemu, tu z jeho strany bylo více.
A důsledek je schvalování příspěvků. Zkuste se takhle někdo chovat na jiném trošku někým vedeném fóru a letíte ne po měsících upozorňování, ale po velmi krátké době.
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů