Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4601 see.bee

see.bee

XXX

• Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 17:51

S tím, že si musí někdo za každou cenu založit krabičku mne dostala situace https://coord.info/GC68RZC https://coord.info/GC6D7QY https://coord.info/GC6920B https://coord.info/GC6D5H3. V okolí dost zajímavých kešek. Tohle jen krabičky u cesty, kam si skoro zajedeš drive - in,...... Narazil jsem, evidentně jsem měl napsat jen díky za bod. Na druhou stradu, revírník napsal svůj log velice pěkně

• 1

#4602 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1288 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 18:32

můj první příspěvek je z kategorie "i muži mají své dny"

to TOMY22 - jako moderátor by ses neměl nechat ovlivnit osobními útoky, ale na druhou stranu bys měl být na všechny drsnější. Nezávidím ti tvou funkci, já bych to nedal.

to Miloš - už se těším na nějaké články o pokročilém programování wheriga. Souhlasím s tebou, že se člověk má vykecat a že se vyklidní, ale všímej si, jak se diskuze plíživě radikalizuje, jak se začínají používat zástupné argumenty.

• 1

#4603 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 19:25

Ale jo dal by si to. Ono nejde o ovlivňování. Šlo o dlouhodobé problémy a osobní útoky byly jen jedním z problémů. Zachoval bych se stejně u kohokoliv jiného. Mě to spíš přišlo, jako kdyby si dotyčný myslel... to si on nedovolí udělat. Spletl se.

Samozřejmě, vím, že takovéhle restrikce, vyvolají u některých nevoli, tak je to všude. Ale pokud člověk neukáže v některých případech, že opravdu použije nástroje k omezení jedinců, nezmění se nic. Jen to bude horší a horší. Znám to z jiných fór.

• 0

#4604 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 19:45

Já začínám mít depresi, když si otevřu geocaching.cz. Kde jsou doby, kdy se tu člověk dozvěděl něco zajímavého. Dneska je to jak založit keš (tazatel má 10 - 20 nálezů), jakou značku bot pro geocaching nebo jakou navigaci si koupit. Většinou si tazatel nepřečte ani základní informaci k danému tématu. Největší depresi mám ale z celkové radikalizace tohoto fóra. Diskuze se mění z takové pohodovky na chuchvalce kategorických nekompromisních názorů. Je jedno, jestli jde o politiku, o falešné logování nebo o Joneu nebo o něco jiného. Ve zvlášť vypjatých chvílích mívá diskuze takovej trochu charakter inkvizice a upřímě, jsem rád, že dotyční autoři příspěvků nemají žádnou faktickou moc. Je mi jasné, že úroveň diskuzního fóra je přímo úměrná úrovni diskutujících. ale třeba i moderátor má obrovské možnosti to trochu ukočírovat. Bohužel poslední korekce nebyly úplně šťasné, palce to ukazují jasně. Jako horolezec jsem chodi prakticky každý den na fórum lezec.cz, poměrně benevolentním moderováním se po čase stala z lezce ale taková smradlavá žumpa, že to dál nejde. A kam směřuje tohle fórum?

Zatim jsem znal pouze oznaceni zumpa.Smradlava zumpa to je jiny level :lol: :lol:

Tento příspěvek byl upraven od SikoCZ: 01 September 2016 - 19:45

• 3

Garmin Oregon 600+450 + iPhone 5S  32GB + GSAK 8.7.0.0

#4605 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 19:46

Já začínám mít depresi, když si otevřu geocaching.cz. Kde jsou doby, kdy se tu člověk dozvěděl něco zajímavého. Dneska je to jak založit keš (tazatel má 10 - 20 nálezů), jakou značku bot pro geocaching nebo jakou navigaci si koupit. Většinou si tazatel nepřečte ani základní informaci k danému tématu. Největší depresi mám ale z celkové radikalizace tohoto fóra. Diskuze se mění z takové pohodovky na chuchvalce kategorických nekompromisních názorů. Je jedno, jestli jde o politiku, o falešné logování nebo o Joneu nebo o něco jiného. Ve zvlášť vypjatých chvílích mívá diskuze takovej trochu charakter inkvizice a upřímě, jsem rád, že dotyční autoři příspěvků nemají žádnou faktickou moc. Je mi jasné, že úroveň diskuzního fóra je přímo úměrná úrovni diskutujících. ale třeba i moderátor má obrovské možnosti to trochu ukočírovat. Bohužel poslední korekce nebyly úplně šťasné, palce to ukazují jasně. Jako horolezec jsem chodi prakticky každý den na fórum lezec.cz, poměrně benevolentním moderováním se po čase stala z lezce ale taková smradlavá žumpa, že to dál nejde. A kam směřuje tohle fórum?

Sím, on napsal "žumpa"!!!

Ale Luboši, právě na tomhle principu fungují i všichni ti psychoanalytici a podobní. Nechají člověka se vykecat, klidně i vícekrát za sebou to samé, prohodí pár obecných frází a inkasujou za to dlouhé peníze. Tady si člověk uleví zadarmo a ve vlákně k tomu určeném. Já bych to nechal tak, jak to je.

Ale to je právě ono. Psychoanalytici za to, že snášejí ty stejné kecy několikrát za sebou furt dokola, inkasujou velké peníze. A my to máme dělat zadarmo. :wacko:

• 1

#4606 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 19:52

Sím, on napsal "žumpa"!!!

Ale to napsal o úplně jiným fóru, tak to se smí. jen je zakázáno takto označovat zdější voňavý rozkvetlý jabloňový sad :D !

• 2

#4607 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 20:07

jen je zakázáno takto označovat zdější voňavý rozkvetlý jabloňový sad :D !

Zeleny muzik nebude mit z teto ironie radost :P

• 0

#4608 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 20:18

Víte co je zajímavé? 

K těm nováčkovským dotazům:

• Když jsem začínal, přečetl jsem si většinu odkazů. Stejně jsem si nebyl úplně vším jistý, takže jsem se občas taky na něco zepta. Je pravda, že asi ne na některé základní otázky, ale i dnes se občas zeptám na něčí názor nebo nějakou drobnost.
  • Zde na fóru občas nemůžu najít něco, i když vím, že se tu o tom mluvilo, takže plně chápu, že se nějakému nováčkovi nemusí podařit najít správné vlákno

Každý z nás někdy začínal, nás "služebně starších" tu bývá pravidelně pár. Takže pak se stane, že stejný dotaz tady vidíme dost často. Ovšem pro nováčka je to nové a nemusí najít správnou odpověď co ho přesně zajímá. Proto každému nováčkovi rád poradím, i když je mi jasné, že je to nekonečná pouť. Tahle povýšenost - vše si nastudujte, se mi totiž nelíbí... Samozřejmě poradím tak - přečti si pravidla, zvlášť to a to, postupy zde. Ale PORADÍM. Neshazuji nováčka jen kvůli tomu, že něco neví.

A ohledně toho, jaké struktury dotazů zde jsou: já si osobně třeba rád pokecám a zajímají mě právě názory ostatních. Sice mě občas rozčílí to, co si tu někteří myslí (i když jsem zjistil, že se začínám dozvídat i na eventu to, jak někteří mají vylovenou celou Prahu, protože používají finálky:-( ). Na druhou stranu každý má právo na svůj názor a pokud nemám dost argumentů, abych je přesvědčil, tak jim přece nebudu nadávat...

• 8

#4609 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 20:19

Však se taky podívej, kde jsme: s nějakou radostí bysme taky mohli dostat černej puntík za OT :D.

• -2

#4610 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2745 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 20:38

... že se začínám dozvídat i na eventu to, jak někteří mají vylovenou celou Prahu, protože používají finálky:-(

Jejich problém, teď nemají kam po odpoledních vyrazit
  • 3

#4611 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 20:40

Jak to víš? Ale jinak. Když to překročí rozumnou mez, dotyčný to pozná. Už nebudu čekat měsíce. :P

• 0

#4612 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5878 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 20:59

Ještě někdo věří báchorce o týmu a že je v každé keši zalogován? Namátkou třeba GC27KH6

Podíval jsem se na ni...
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#4613 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 21:07

Já někde psal o keši GC2F8TV?

• 0

#4614 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 21:25

Jak to víš?

Myslim si to. Ty  znas toho virtualniho zeleneho muzika ?

• -1

#4615 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2411 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2016 - 21:51

Srandu chápu. Ironický dotaz na to jestli znám zeleného mužíka se ti moc nepovedl.

• 0

#4616 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5458 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2016 - 16:49

ty trollové dneska vůbec nic nevydržej...to je úpadek  :(

• 3

#4617 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2016 - 18:17

Tak nevím, to je spíše do georadostného koutku... :-)

• 0

#4618 Onygzz&Pudinka

Onygzz&Pudinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 04 September 2016 - 18:25

ty trollové dneska vůbec nic nevydržej...to je úpadek  :(

No to sice jo, ale do lesa za tátem bych stejně radši nelez :-D :-D

• 0

#4619 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 07 September 2016 - 8:24

Tak se ma deprese prohloubila. Nejenom, ze vetsina kaceru rovnou finalkari, ale do ted se k tomu nehlasili. Jenom to bylo lehce na pozadi. Ale ted uz se prekonavaji:

https://coord.info/GC3T7BC

a citace z logu:

Zrejme jsme se pripravili o peknou zabavu tim, ze jsme preskocili rovnou na finale. Snad nam owner odpusti.

• 0

#4620 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 07 September 2016 - 8:29

Inu, to je ten hejhula, kterej vykrádá nápady ze sousedních mysterek, se nediv :D!

• 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama