Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4621 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2016 - 8:44

Mam zalozenej bookmark "Kese bez kterych bych se obesel" kam si davam obzvlast podarene kousky. Skoda ze nejde udelat i bookmark "Kaceri bez kterych bych se obesel". Byl by docela plnej, narozdil od toho s kesema kde jich je jen nekolik. Tenhle expert by v nem rozhodne nechybel.

• 0

#4622 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2016 - 22:53

Vzal jsem si do Německa pár CWG na výměnu, ale neměl jsem je kam dát. Viz foto.  Hint (v překladu): "Pod kamenem". Ale pod kterým??? (Keš Rast an der Weisseritz - u Schellerhau...)

Přiložené miniatury

• Weisseritz.jpg

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#4623 majkaz

majkaz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2016 - 23:24

Hint (v překladu): "Pod kamenem". Ale pod kterým???

Takhle nějak si připadám dost často. Můj poslední takový "podkamen" nakonec šel najít, jen to chtělo se na něj podívat z větší vzdálenosti a z boku. Pak bylo konečně vidět, který z těch kamenů jde uvolnit ze břehu rybníka. Dokud se stálo u něj, poznat to nešlo. Hint "v patce břízky" v březovém hájku bez signálu taky pobavil, ale moc nepomohl.
  • 0

#4624 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 7:57

Nevím zda hint: "Hledej Smudlo", měl rozesmát, ale jako hint moc nepohl

A klasika v Pařezu, když je jich tam snad 100 a nebo Pod kamenem, v kamenném moři jsou hinty na "houby"

Tento příspěvek byl upraven od Petman02: 09 září 2016 - 7:58

• 0

#4625 schmar

schmar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 209 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 13:01

Až do dneška jsem si myslel, že vložit cestovatele do earthky dokáže pouze Chuck Norris, ale zjevně s tím nemá problém ani německý kolega kaleu1973.

• 4

#4626 majkaz

majkaz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 13:26

Až do dneška jsem si myslel, že vložit cestovatele do earthky dokáže pouze Chuck Norris, ale zjevně s tím nemá problém ani německý kolega kaleu1973.

Nedalo mi to, a zkoumala jsem jak se mu to podařilo - a ejhle, ono to není tak složité - podle mého cestovatele bez většího rozmyšlení u earthky vrazil do ruky kačerovi c.sar45 a ten ho doteď nezalogoval. Takže spíš než Chuck Norris je to duo Pat a Mat.

• 1

#4627 milan.k

milan.k

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 14:13

Nedalo mi to, a zkoumala jsem jak se mu to podařilo - a ejhle, ono to není tak složité - podle mého cestovatele bez většího rozmyšlení u earthky vrazil do ruky kačerovi c.sar45 a ten ho doteď nezalogoval. Takže spíš než Chuck Norris je to duo Pat a Mat.

Proč duo Pat a Mat ?

Pokud se nepletu, tak u eventů se toto dělá naprosto běžně.

Podle mně to vkládač provedl naprosto předpisově, ani nezapomněl virtuálně vložit do keše, takže TB ji má v historii a druhý kačer nemusí grabovat.

Že si jej druhý nezalogoval je samozřejmě špatně a je to jeho chyba.

• 3

#4628 majkaz

majkaz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 14:46

Ze zápisu jsem pochopila, že cestovatele "věnoval" někomu, o kom absolutně netuší, kdo to je. "...doufám, že kačeři, kteří si TB ode mě vzali, ho někdy pošlou dál..." Na eventu tak nějak předpokládám, že přítomní ví, co s cestovatelem a budou ho logovat.

Nějak si tu situaci u té earthky nedovedu dost dobře představit - u vodopádů někoho cizího potkám a jen tak mu dám TB?

• 0

#4629 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 15:30

Ze zápisu jsem pochopila, že cestovatele "věnoval" někomu, o kom absolutně netuší, kdo to je. "...doufám, že kačeři, kteří si TB ode mě vzali, ho někdy pošlou dál..." Na eventu tak nějak předpokládám, že přítomní ví, co s cestovatelem a budou ho logovat.

Nějak si tu situaci u té earthky nedovedu dost dobře představit - u vodopádů někoho cizího potkám a jen tak mu dám TB?

Proč ne, pokud vidím, že si třeba vypisuje odpovědi na otázky, pokecám s ním a zjistím, že je to kačer, řekne mi nick, třeba i najdeme společné známé nebo keše, které se nám oběma líbily atd. Když člověk nějakou dobu loví, je mu pak už spoustu nicků docela povědomých, zvlášť v jeho domovském revíru. A předat TB rovnou z ruky do ruky je kolikrát bezpečnější než ho dávat do keše. Nebo třeba zjistil, že dotyčný směřuje někam shodně s úkolem TB, co ty víš.

• 0

#4630 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 7:05

Taky v tom nevidím extra problém. Onehdá jsme se třeba na Děvíně (na tom pálavským) potkali tři skupinky, já, další dvojice Čechů a skupinka Litevců. Mít u sebe něco, mohla proběhnout docela slušná směňovačka. :)
  • 1

#4631 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 8:03

Jsou takoví, co když je potkám, hned se ptají, jestli nemím nějaké železo na výměnu. A když se s nimi potkám u keše, proč to do ní nevložit, i když je to třeba virtuálka? Ale ten druhý to musí obratem vyzvednout. Já tady předávám železo místnímu sběrateli přes své keše a vím skoro jistě, že když něco vložím, on si to za den vyzvedne.

• 0

#4632 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2016 - 19:06

že by jeho píár oddělení - nebo placená reklama? 

https://www.youtube....h?v=0it2WyhsZS8

• 0

#4633 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2016 - 21:49

Jestli dobře vidím, je to pokus nějakého klučiny o video-blog. Předpokládám, že Jonea je pro něj jen jméno ze statistik...

Bohužel jako většina kačerů, kteří si pak nejspíš říkají, jak dokáže opravdu najít tolik kešek a že je normální se chovat jako on..

• 0

#4634 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 4:52

Hele, vy jste si nevšimli těch uvoovek? Má tam: Celkově "nalezl" 79428 kešek. To naopak vypadá, že moc dobře ví, ne? :D

• 2

#4635 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 7:34

Hele, vy jste si nevšimli těch uvoovek? Má tam: Celkově "nalezl" 79428 kešek. To naopak vypadá, že moc dobře ví, ne? :D

obávám se, že tenhle drobný detail rozklíčuje zase jen ten, kdo "ví", pro ostatní to bude óda na mistra

(a podle reakce autora to na znalost moc nevypadalo)

• 1

#4636 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 8:36

Ach, a co tedy dělat? Prolobbovat v parlamentu zákon zakazující se o vy-víte-kom jakkoli zmiňovat? Navštívit nějakého vymítače joneobsese?

• 2

#4637 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 9:09

Parlament bych do toho netahal. Stačí upozornit ownery keší na tohoto podvodníka. A vnést do povědomí ostatních, co je tenhle waymarkář zač.

• -1

#4638 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 9:18

Tak to prrrr. Zalogovat waymark dá mnohdy víc práce, než zalogovat regulérně keš, natož podvodem. Navíc se u waymarkingu zatím ctí pravidla.

• 3

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#4639 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 9:39

Proč prrr. On takhle keše loguje. Kdyby hrál waymarking je to dá se říci, skoro v pořádku.
  • -2

#4640 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 9:41

Na waymark se musí hlavně nahrát fotka, tj. člověk tam opravdu musí být. A myslím, že autoři WM jsou rádi, když jim alespoň nějaké logy chodí.

• 1

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama