Brééé, rozbil se mi mobil a s ním jsem přišla o více než 600 vyluštěných finálek v Locusu ;(((! Ach jo... ;(!
To nastve. Locus ma fci zalohovani. Tak pro priste.
Publikováno 27 září 2016 - 23:38
Brééé, rozbil se mi mobil a s ním jsem přišla o více než 600 vyluštěných finálek v Locusu ;(((! Ach jo... ;(!
Publikováno 29 září 2016 - 4:53
Co vyluštím přepíšu tuštičkou u souřadnic na Webu a už mě to nikdy nezmizí i když se mi telefon po...e
To mě víc nas...o když sem přišel o 16 bonosových čísel na PBK okolo Medarda v Sokolově kvůli blbému nastavení telefonu
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 29 září 2016 - 5:44
Co si napíšu na papír, to se mi nikdy samo od sebe nesmaže. Ale taky už to nenajdu.
A mobil se rozbil jak? Nejde to z něj nějak vytáhnout? Asi ideální je ukládat si data na kartu, ta se dá vyndat a přečíst něčím jiným, př. se dá přečíst i smazaná, zformátovaná nebo s nakopnutým systémem (jak se mi to povedlo ve foťáku). Nevím ale jestli to v Locusu jde.
A bonusová čísla? Těch jsem už ztratil... Většinou tím, že jsem si vůbec neuvědomil, že keš patří do série a číslo jsem si nezapsal. Pár mi jich prozradili owneři, ale je i spousta rozdělaných sérií, které nebudou dokončeny nikdy. Byly ale i mysterky, které jsem luštil podruhé, většinou to bylo dost rychlé, protože nejvíc času zabere většinou přijít na to, jak luštit. Ale teď jsem jednu kvůli TB, potřebnému do jiné mysterky, radši brutnul, věděl jsem asi tak, kde byla původně.
Publikováno 29 září 2016 - 9:09
Všimli jste si, že místo modrých mašlí dáváme srdíčka?
hm to asi zeměplkový křečci někde překousli blbej drát...:-))
Publikováno 29 září 2016 - 9:19
Co vyluštím přepíšu tuštičkou u souřadnic na Webu a už mě to nikdy nezmizí
Optimisto.
Publikováno 29 září 2016 - 9:26
Ty to do Locusu nenahráváš z Geogetu ?
Publikováno 29 září 2016 - 10:12
Všimli, ve vedlejším vlákně, jelikož jsem hned nechtěl psát do depresivního koutku. Dokonce už je tam i vysvětleno, proč bude dnes odpoledne plánovaná odstávka webu.
Publikováno 29 září 2016 - 10:13
Všimli. A pranic se mi to nelíbí. Protože když dám FP bod, píšu do logu něco v tom smyslu, že jsem uvázal zaslouženou modrou FP mašličku. Asi to budu psát dál, cosi o modrém srdíčku si vymýšlet nebudu.
Kdyby radši vymýšleli, jak vylepšit funkčnost webu.
Publikováno 29 září 2016 - 10:58
Všimli, ve vedlejším vlákně, jelikož jsem hned nechtěl psát do depresivního koutku. Dokonce už je tam i vysvětleno, proč bude dnes odpoledne plánovaná odstávka webu.
Ale tohle patri do depresivnihoi koutku Snad to pri ty odstavce dokazou zas spravit
Publikováno 29 září 2016 - 11:36
Všimli. A pranic se mi to nelíbí. Protože když dám FP bod, píšu do logu něco v tom smyslu, že jsem uvázal zaslouženou modrou FP mašličku. Asi to budu psát dál, cosi o modrém srdíčku si vymýšlet nebudu.
Kdyby radši vymýšleli, jak vylepšit funkčnost webu.
Tak, tak, jednou to byla modrá mašle/pentle a navždy jí zůstane i pro mne. O modrém srdíčku se též ve svých logách zmiňovat nebudu.
Ale tohle patri do depresivnihoi koutku Snad to pri ty odstavce dokazou zas spravit
Když mně se nechtělo hned jít sem...
Publikováno 29 září 2016 - 12:56
Když mně se nechtělo hned jít sem...
Chyba! V málokterém vlákně se obvykle člověk tak dobře pobaví !
Publikováno 29 září 2016 - 16:59
Já to tam najít nemůžu, proč že bude ta odstávka webu (nepočítám vaše srandičky, že je to kvůli už zavedenému modrému srdíčku ) Asi si budeme muset počkat, až to GS vyhlásí v Release notes.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 29 září 2016 - 17:17
"We will be moving several core, back-end services in order to consolidate and simplify our network infrastructure."
Tedy prekopavaji servery (rozmisteni jedotlivych sluzeb na serverech) tak, aby to bylo lepsi, uzasnejsi, rychlejsi, a vubec. Pod temito krasozvasty se zpravidla skryva prosty fakt, ze potrebuji neco prestehovat ze soucasneho serveru jinam. ;-)
Publikováno 29 září 2016 - 18:46
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 29 září 2016 - 22:46
Chyba! V málokterém vlákně se obvykle člověk tak dobře pobaví !
Jeden se snaží a smaží na CITO a vy tu tak blbnete.
Z toho bych mohla skončit s depkou, obzvlášť když je u křečků odstávka a nedá se ověřit, jestli se záměnou mašlí za srdíčka jen netestujete všechny okolo, co vám spolkneme. Pokud je to pravda, tak geodeprese postihne kačerstvo - tímhle se zabývají za mořem místo řešení skutečných problémů?
Publikováno 29 září 2016 - 23:24
Jeden se snaží a smaží na CITO a vy tu tak blbnete.
Z toho bych mohla skončit s depkou, obzvlášť když je u křečků odstávka a nedá se ověřit, jestli se záměnou mašlí za srdíčka jen netestujete všechny okolo, co vám spolkneme. Pokud je to pravda, tak geodeprese postihne kačerstvo - tímhle se zabývají za mořem místo řešení skutečných problémů?
<OT>
Dvoutisící příspěvek! Máš na svědomí štěňátko! Protože, když je za tisíc keší koťátko, tak tady je za tisíc příspěvků jistě štěňátko!
</OT>
Publikováno 30 září 2016 - 5:45
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 30 září 2016 - 6:25
Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 30 září 2016 - 17:33
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů