Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4681 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 13:06

SRDÍČKO JE 1000X HEZČÍ NEŽ NĚJAKÁ MAŠLE DO VLASÚ !

• -3

#4682 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 13:52

Zajímavý trend současnosti. Kráčejme z dobou a zmrvme co bylo hezké a lidem se líbilo. Předělejme předělané, hlavně že je to jiné... nevadí, že se to nikomu nelíbí!

no není to jen u zeměplku...

• 0

#4683 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 15:06

Mě tedy to srdíčko nevadí.

• 6

#4684 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 20:38

SRDÍČKO JE 1000X HEZČÍ NEŽ NĚJAKÁ MAŠLE DO VLASÚ !

To nebyla mašle do vlasů ale kokarda, ta se používá jako druh vyznamenání.

• 12

#4685 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 21:17

Moc se mi líbí, jak jsou všichni (nebo skoro všichni) diskutující něšťastní z depresivních změn na serveru GS. Být ten server u nás, tak po zkušenostech s elektronickou zdravotní knížkou, registrem vozidel, pražskou mudlokartou ..... by to BM měli ročně za litr, PM za dva a když by se vám povedlo vygenerovat dvě PQ za den, už by o tom bylo geovlákno vlákno "dnes jsem měl dobrý den". :-)

• 3

#4686 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 21:18

Kvuli srdicku se vsichni tvari, ze jsou na masli. :P

• 8

#4687 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 21:32

Při prvním spatření srdíčka mě hned napadlo, že to se bude na gc.cz dlouho a hodně řešit.

Nechtěl jsem se nemýlit...

• 3

#4688 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2016 - 21:51

Moc se mi líbí, jak jsou všichni (nebo skoro všichni) diskutující něšťastní z depresivních změn na serveru GS. Být ten server u nás, tak po zkušenostech s elektronickou zdravotní knížkou, registrem vozidel, pražskou mudlokartou ..... by to BM měli ročně za litr, PM za dva a když by se vám povedlo vygenerovat dvě PQ za den, už by o tom bylo geovlákno vlákno "dnes jsem měl dobrý den". :-)

Tak nevím, ale když vidím skvělé programy, které jsou z domácí provenience, tak bych tohle zrovna netvrdil...

• 0

#4689 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 10:20

Sven: když si vezmeš věci, které dlouhodobě mají problém s funkčností a nikdo je neřeší (častá nemožnost rozkliknout keše z mapy apod), tak ti nepřijde minimálně divné, že se místo toho řeší změna mašle na srdce? Ke snaze mít víc PM tedy platících uživatelů by dle mého měla patřit snaha o to, aby služba kterou za ty peníze poskytuji, fungovala. A ne těmto lidem predhazovat jen změny vzhledu a ikonek. Ale to je můj názor, nikomu ho nevnucuju.
  • 7

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#4690 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 10:27

Ona je i otázka, jestli si stěžujeme jen tady a nebo i u kompetentních lidí, nebo společnosti. Pokud jen zde, ještě k tomu v threadu kde to moc lidí hledat nebude, těžko se něco změní.

Jinak mě je jedno jestli mašle nebo srdce, dávám FP body a tak píši dávám  FP.

• 1

#4691 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 11:34

Já tomu říkal bludišťák. A říkám tak tomu dál.

• 1

#4692 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 11:48

Není na depku, že někteří nerozumí obsahu psaného textu? Sice ho přečtou, ale neporozumí - díky Mr3skovi, že to dostatečně rozpitval, aby bylo jasné, že většině nevadí změna mašle -kokardy na srdíčko jako to, co GS řeší místo podstatných věcí. Už jsem to napsala i výš.........

• 4

#4693 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 12:06

Já třeba porozuměl, jen jsem zmiňované problémy skoro nikdy neřešil. Je to asi náhoda, ale kdykoliv jsem něco potřeboval, vždy mi všechno fungovalo. Třeba je to proto, že jediné co potřebuji je stáhnout si GPX, hodit ho do GPS a vyrazit ven.

• 0

#4694 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 15:21

Asi taky patřím ke šťastným jedincům, ale taky mi nikdy nefunkčnost webu gc.com nezabránila připravit si data, najít ani zapsat nálezy. Jo, drobné problémy jsou, třeba opravdu občas nelze rozkliknout keše, teď jsou občas nějaké záseky s novýma mapama (které se mi líbí více, jen tak mimochodem) - nic, co bych považoval za zásadní.

Přemýšlím, proč asi měnili stužku na srdce. Podle mě proto, že srdce jsou na webu docela zažitým symbolem pro "lajky", kdežto modrá stužka není jasná na první pohled. Takže, přepnu se do  módu demagog, vy chcete, aby Grounspeak nerespektoval zažité standardy a zaváděl nějaké vlastní???? Konec módu demagog.

Co myslíte, náklady na změnu stužka -> srdce byly malé-střední-velké?

• 3

#4695 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 15:29

...Přemýšlím, proč asi měnili stužku na srdce. Podle mě proto, že srdce jsou na webu docela zažitým symbolem pro "lajky", kdežto modrá stužka není jasná na první pohled. Takže, přepnu se do  módu demagog, vy chcete, aby Grounspeak nerespektoval zažité standardy a zaváděl nějaké vlastní???? Konec módu demagog.

Tak v tom případě měli použít RTdKzpMEc.jpeg

Velké.

• 2

#4696 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 16:15

Takže potvrzuješ, že změna byla potřebná. OK, znamenám si.
  • 0

#4697 Millanu

Millanu

Millanu

• Members
  • PipPipPip
  • 105 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 18:41

Dnes ráno jsem si vyluštil čtyři mystery a že si je odpoledne s rodinkou odlovíme.Takovou geoslepotou jsme už dlouho netrpěli.Tři ze čtyř jsme prostě nenašli.GC2POP3,GC1KRWH a GC14EP8 mi zpúsobili takovou depresi že se mysterkám budu asi dloudou dobu vyhýbat.Zítra půjdeme dočistit Prygl - samozřejmě pouze tradičky.a mystery vem na delší dobu ďas.

Tento příspěvek byl upraven od Millanu: 01 říjen 2016 - 20:20

• 1

#4698 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 20:10

Říkám si, že web Geocaching.com by měli dělat amatéři. Pro sebe. Takové programy fungují a když je problém, odezva je velmi rychlá. Geoget, Keškomapa, Project-GC, apod. Ale už s GCLh jsou problémy, viz dlouho přežívající chyba, která ukusuje první log, což bývá publikační, který mě někdy dost zajímá (kdy přesně bylo publikováno). Naštěstí to se dá najít dočasným vypnutím opice a refreší stránky.

• 0

#4699 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 22:09

Asi taky patřím ke šťastným jedincům, ale taky mi nikdy nefunkčnost webu gc.com nezabránila připravit si data, najít ani zapsat nálezy. Jo, drobné problémy jsou, třeba opravdu občas nelze rozkliknout keše, teď jsou občas nějaké záseky s novýma mapama (které se mi líbí více, jen tak mimochodem) - nic, co bych považoval za zásadní.
Přemýšlím, proč asi měnili stužku na srdce. Podle mě proto, že srdce jsou na webu docela zažitým symbolem pro "lajky", kdežto modrá stužka není jasná na první pohled. Takže, přepnu se do módu demagog, vy chcete, aby Grounspeak nerespektoval zažité standardy a zaváděl nějaké vlastní???? Konec módu demagog.

• 0
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#4700 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2016 - 22:13

Omlouvám se, nějak se mi to seklo a pak samo odešlo...

Nevím, jestli náklady byly malé, střední nebo velké. Podle mě každopádně zbytečné.
  • 3
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Bing (1)

Reklama