Myškin napsal/a:
Obávám se, že se mýlíš. Mě si se nedotkla, na to jsi příliš daleko. A pak musel bych něco cítit.
Na legendu jsem dosud nebyl pasován, ale jistě tě co nejdříve vyrozumím, abys ses té, teď již zcela jistě legendy, mohla skutečně dotknout.
Ano, je to tak. Mám založené čtyři keše. Netušil jsem, že je zde jistá úměrnost mezi množstvím založených a onou nesnesitelnou duševní bolestí.
Kdybych jen tušil jen jaké je to trápení mít keš, byl bych jistě žádnou nezakládal a do svých logů ouplně cizím ownrů bych psal log tohoto znění:
Odloveno spolu s Bohem, větrem, mlhou a postřelenou veverkou. Díky!
O typu úměry a počtu založených keší+logů na nich bychom mohli diskutovat, o přímé úměře nebyla řeč , ale v každém případě buď rád, že na tvé keše mám daleko, to by na tebe teprve sedla opravdová deprese z mých logů:D:D. Někdy se docela vyřádím, zvlášť když jde o někoho ze známých a řadě blbostí v logu může rozumět jen dotyčný nebo někdo z kačerů, s kterými jsme keš našli - pro ostatní to sem tam může opravdu mže být na depresi:p.
Původně jsem v začátcích trpěla iluzí, že gc bude takové příjemné osamělé toulání s navigací a ona se z toho vyvinula poměrně společenská záležitost. Už se mi i jedni známí přiznali, že on z dvojice, s kterou se znám pěkná léta, si občas vyhledává a čte moje logy - to bych považovala skoro za masochismus.
PS: nakoukni sem častěji, bývá tu veselo - řekla bych, že pobyt venku kolem keší pomáhá dívat se na "geo"deprese z té zábavnější stránky