bejcci:
Podívej se, vše co jsem zmínil podvod je za předpokladu, že chceš aby všichni hráli rovnocenně a čestně, to že některé věci děláš i já dělám je o tom, že každý má hranici jinde, jsou lidi co si keš kam jsou přivedeni za ruku nezalogují a lidi co jo, pač je jím to fuk, tak i tak je to podle mě podvod, stejně jako hromadný nick nebo BF. Ovšem netvrdím, že hned ten člověk je špatný, jen to hraje jinak ale NIJAK tu hru neomezuje ale zaniká tím jakékoliv možné porovnání pindíků.
Do konce roku vydám asi dvě nebo tři D5 keše a předem vím, že hodně lidí jí nějakým způsobem zfinálkaří, samozřejmě jako BF lovec jsem si pohlídal jak umístěním, tak mazáním fotek to, aby tam nebyli a zmiňuji to i v listingu, jestli si to owner nehlídá je to jeho boj, šanci na BF odlov jsem minimalizoval dle svých zkušeností, zabránit tomu nemůžu ani nechci, protože BF dá stejnou práci jako to vyluštit, v mém případě doufám větší, pokud tam nebudou lidi moc slepičit. A upřímně jestli mi někdo bude kvůli bodu brutit nebo finálkařit tak mi je to taky fuk, já poznám kdo to luštil, poznám i s kým to luštil. To samé logy klidně mi tam můžou napsat tečku, TFTC, díkeš nebo stálo to za hovno, ale pokud mi tam nějaký člověk napíše tu jeho hromadnou sračku, kterou má jen proto, že honí statistiku za délku logu, tak mě nasere
Challange mě baví a cíleně kuli nim keše luštím a navštěvuji, jde to pomalu pač jsem odkázaný na místa, kde snadno zaparkuji a mám to v rámci pár desítek minut z domu, abych to dával v rámci "provětrání".
Já jako owner dělám keš tak, aby se líbila nebo něco lidí naučila, což očekávám že lidi prokáži, tak že na ní budou chodit/luštit a pokud můžou tak jí dají FP, jestli někdo umí psát slohy nebo neumí, podle toho fakt nebudu posuzovat jak se keš líbí, protože hodně lidí kuli strachu ze samozvaných log šerifů píše totální slinty i u díkyzabodovek.
Upřímně mě netrápí nic a z mého pohledu na mě nemá žádný vliv, jestli mi mojí keš nějak zfinálkaří 99% nebo 1% lidí, kdybych totiž čekal od lidí za svou práci 100% uznání, tak nemohu dělat to co dělám, protože většina lidí co mou práci používá ani neví, kdo jí udělal a já přesto vím, že jí používají rádi a je jím užitečná. Každá keš se dá vyřešit různě, o některé se dá doslova zakopnout pokud člověk sahá a kouká všude (komu se podaří najít keš když vyhazuje do polenice papír a vidí drát ve sloupku?), kde je to podezřelé ale nic na tom přece není. Proč bych se já jako owner měl vztekat? Nebo jako owner nemám zakládat keš jen proto, že předem vím, že jí většina lidí nevyluští?
Proboha lidi, je to jen bod... když ten bod chce, tak ať ho má. Já kuli tomu nezchudnu, ale ať mi pak nikdo neříká, jak on je čistý, pokud většina lidí má nějaké to máslo na hlavě.
Když jsem vybíral kdo mi bude keš betatestovat keš, tak jsem právě vybíral takového člověk o kom si myslím, že to hraje velmi čestně a tedy nehrozí, že by se na eventu podělil o řešení, což by zkazilo počáteční "srandu", protože jsem přesvědčen, že kdybych vybral některého jiného kačera tak se mi tam pak hodně rychle ukáže hromadné CoFTF což je podle mě taky podvod, protože FTF může být jen jeden, první tam prostě nepřijde 10 lidí (za normálních fyzikálních podmínek, možná vojáci se synchronizovaným krokem) ale jak vidíte, je to prostě zažité a nikdo neprotestuje
mh.mail:
Žádný zásah do černého, tímhle by jsi se strefil do černého u každého, kdo není ovce, můj kamarád posledních asi 300 keší ani nezalogoval pač ho přestalo bavit psát logy