Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4881 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2016 - 18:11

Upřímně řečeno, díky tomu, že mě nazval grafomanským trollem mám sto chutí napsat si robotka, který mu všechny jeho příspěvky které tu kdy napsal opalcuje červeně, když ho tolik baví to palcování a až se mě bude ptát co mi vadí, tak mu řeknu, že mi se mi nechtělo ztrácet čas nestranným hodnocením jeho 4 tisíc příspěvků a prostě jsem je zhodnotil na základě toho, že ho prostě nemám rád navíc se mi nelíbí jeho klobouk, to je totiž stejná analogie jako to, že tu mám smyšlený nick, jenže popravdě, on mi za tu hodinu času nestojí. Nestojí mi ani za jeden negativní palec, protože to bych klesl na jeho úroveň...

Jen si mě neberte do huby jako trolla, jakmile to překročí únosnou mez, tak Vám rád ukážu jak umím trollit, snažil jsem se tu zcela normálně vést z části abstraktní debatu, bohužel někteří aktéři to nedokáží strávit a místo konstruktivních protiargumentů volí cestu ponižování a urážek.

Tady jsem dojel na to, že pro mě je prostě slušnost odpovědět pokud se zapojím do nějaké diskuze a je na mě mířen příspěvek. Asi jiná škola... jsem poučen, že pokud slušně odpovídám budu nazván za grafomanského trolla, asi palce stačí :)

Možná pomocí palců místní elita komunikuje binárně?

EDIT: Ještě doplním, nemám problém s tím, že někdo dá nesouhlasný palec, pokud je s příspěvkem objektivně něco špatně, ale pokud se podívám, jak kdo palcoval, tak jsou zde minimálně 3 lidi, ze kterých je dle mého názoru vidět, že jejich nesouhlas a obecně styl palcování je čistě na základě osobních ne-sympatii resp ti dva další bych řekl, že jsou jeho nohsledi, což je prostě špatně. Což vyvolalo protivlnu několika lidí, kteří to začali narovnávat, těm děkuji.

Přijde Vám to normální? No mě ne ... Já pokud dám palce tak musí být nezaujatý názor, ano nemusím souhlasit ale z jejich palcování je jasné, že "nesouhlas" bylo to poslední co bylo volbou jejich palce. Kdybych totiž palcoval jako někteří, tak bych jím na jejich příspěvky dal negativní palec i přesto, že jsem jejich argument vnitřně vyhodnotil jako validní, to neudělám protože tak se nechováme ve slušné společnosti.

Ahoj asdf

Nějak to tady pozoruji. Nemám nic proti tomu co píšeš, ale to vyhrožování s palci je už trožku přes čáru. Třeba já osobně palce nijak neprožívám a můj názor je ten, že vůbec o ničem nevypovídají. Někdo dostane palec za každý ahoj co napíše, někdo kdo dobře poradí a pomáhá ostatním, palec nedostane. Nicméně jestli tady začně někdo dá se říci vyhrožovat, že si na palce udělá robota a bude tuto funkci automaticky zneužívat, musí počítat s následky. Píšu to jen aby jsi věděl, co se může stát. Zařiď se jak uznáš za vhodné.

• 5

#4882 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2016 - 18:19

Své jsem ti k tomu napsal. Více o tom nemíním diskutovat. Taky nejsem včerejší.

• 0

#4883 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2016 - 18:39

asdf: Ne, že bych byl z tvých příspěvků bezvýhradně odvázaný, ale když vidím některé reakce kluků a holek, co spolu mluví (zrovna Vás, pane usměrňovači (22), nemyslím) - stav se občas.

• 1

#4884 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2016 - 18:49

O morálce a slušnosti káže anonym...o tempora, o mores

P.S. spočítej si laskavě, kolik těch palců dolů je ode mne...mohlo (mělo?) jich být víc...daleko víc...akorát že mi jsi tak nějak u p...ukradenej...kdo by to všechno četl

Dont-feed-the-trolls.png

P.P.S. hele chlapče...mindrák je to poslední, čím bych já asi tak mohl trpět  :D a z tebe teprve. "Se stím smiř"  :D

• 1

#4885 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2016 - 23:31

Upřímně řečeno, díky tomu, že mě nazval grafomanským trollem mám sto chutí napsat si robotka, který mu všechny jeho příspěvky které tu kdy napsal opalcuje červeně, 

Tohle je zajímavá poznámka. Třeba jsem si všiml, že cokoli zde napíše Jacka, ihned dostane palec dolů stále od toho samého hodnotitele (geoskorpil). Třeba to není náhoda ani jeho důslednost, ale robotek

• 2

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#4886 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 5:49

Tohle je zajímavá poznámka. Třeba jsem si všiml, že cokoli zde napíše Jacka, ihned dostane palec dolů stále od toho samého hodnotitele (geoskorpil). Třeba to není náhoda ani jeho důslednost, ale robotek

Neber mi iluze, jó? Já si furt ještě maluju, že je to projev zájmu tajného ctitele :D !

• 6

#4887 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 8:29

Drahy asdf,

vem prosim na vedomi, ze nemusis chapat, co, kdo, jak a proc dela. Je to kazdyho vec a svedomi. Ne tvoje. Takze bych ti byla vdecna, kdybys kvuli tomu prestal trolit. Pokud to neudelas, nasledky se ti urcite libit nebudou.... Staci si precist mistni pravidla.

Diky

Pro ostatni: Ridte se obrazkem dr.voty, diky.

• 2

#4888 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 17:53

Můžete mi někdo tu záplavu nových stránek shrnout do dvou vět?

• 0

#4889 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 222 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 18:06

Pokud nechceš plýtvat časem, nečti to. To je celé.

• 8

#4890 chemik1

chemik1

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 18:07

Šlápnout někomu na kuří oko, či píchnout do vosího hnízda se nevyplácí... Stačí věta jedna?

• 2

#4891 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 19:23

Stačí jedna věta: "Stejně jsi podvodník, tak nekecej."

• 1

#4892 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 19:36

Hnusák jeden hnusnej. Vleze do prostoru, nikým nezván, ve kterém se "my" poplácáváme po zádech a navzájem se ujišťujeme, jak jsme mnohem lepší než ti hnusní "oni" a klidně si tady začne vysvětlovat, že tak dokonalí, jak si sami o sobě myslíme, nejsme. První pokus, jak jej vytěsnit - "anonym" neuspěl, napodruhé se podařilo najít správnou škatulku (bez nakopávání, bez přítele na telefonu) - "troll", čímž je problém asdf jednou provždy vyřešen.

Klid k práci a pořádek si rozvracet nedáme, záškodníkům postavíme pevnou hráz!

• 13

#4893 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 20:41

Je zajímavé, že statisticky nejvíc kritických připomínek vůči ostatním mají ti, co nemají založenou žádnou keš, a pro jistotu nechodí ani na eventy...zato přes klávesnici, to je samý internetový kulturista...

• -2

#4894 Whyski

Whyski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 20:43

Zajímavé je jak jsou lidi na internetových diskuzích popudliví naprosto nepřiměřeně důležitosti diskutovaného problému. Určitě jsou o tom někde i nějaké vědecké studie. Dokonce i zde téměř došlo k naplnění Godwinova zákona. :)
Projel jsem dneska nemaje nic lepšího na práci toto vlákno od strany 230 až sem a vlastně ani nevím o co šlo.
Zaujalo mě spíš, jak se tady předtím řešil MT Jonea a spol. Nedávno jsem totiž na tento fenomén narazil a zpočátku jsem přemýšlel, jak to v té Americe vlastně dělali. Pak jsem pořádal jeden pivní event, kde jsme to s kolegy trochu rozebírali a nepřemýšlel jsem už jak to dělali, ale proč to dělali. Zajímavé bylo, že jsem se šel pak vymočit a když jsem se vrátil, tak na eventovém logbooku byli připsáni MT Jonea, otasparta, werg a další "celebrity" a někteří přítomní kolegové se potutelně usmívali. :)  No ještě se mi nikdo z těch připsaných nelognul na serveru, tak uvidíme  :) 

• 4

#4895 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 21:30

Já na tom eventu byl, ale zmíněné osoby jsem asi přehlédl. Peťulinka snad bude vědět, jak to bylo. Možná je tam někdo napsal...

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 23 říjen 2016 - 21:31

• 0

#4896 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 21:40

Je zajímavé, že statisticky nejvíc kritických připomínek vůči ostatním mají ti, co nemají založenou žádnou keš, a pro jistotu nechodí ani na eventy...zato přes klávesnici, to je samý internetový kulturista...

Sakryš, to může být ale zajímavá statistika, kde ji prosim najdeme ? :-)
  • 5

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#4897 chemik1

chemik1

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 21:59

Já sbírám kešky cca měsíc, žádnou jsem zatím nezaložil, neb chci nejprve nasbírat zkušenosti, ač nápad na něco ne úplně tradičního mám, v Přerově holt tech eventů není jako v Praze, takže jsem na žádný nezavítal, smím tedy mít kritické připomínky k počínání některých dlouholetých kačerů, či je to radou starších zakázáno?

Tento příspěvek byl upraven od chemik1: 23 říjen 2016 - 22:00

• 3

#4898 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 22:25

Já sbírám kešky cca měsíc, žádnou jsem zatím nezaložil, neb chci nejprve nasbírat zkušenosti, ač nápad na něco ne úplně tradičního mám, v Přerově holt tech eventů není jako v Praze, takže jsem na žádný nezavítal, smím tedy mít kritické připomínky k počínání některých dlouholetých kačerů, či je to radou starších zakázáno?

On ti snad někdo něco zakazuje? Kde je to napsáno? Že jsem si nevšiml

• 0

#4899 chemik1

chemik1

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 22:28

• 0

#4900 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2016 - 22:29

Já tam nic o zákazu nevidím, ty ano? Problém s chápáním psaného textu?

• 0

26 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 26 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama