Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4901 chemik1

chemik1

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 23 October 2016 - 22:34

Evidentně ti vadí lidé kteří nemají založenou kešku, nechodí na eventy, a dovolí si mít kritické názory. Problém s chápáním psaného textu?

• 5

#4902 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 23 October 2016 - 23:10

Je zajímavé, že statisticky nejvíc kritických připomínek vůči ostatním mají ti, co nemají založenou žádnou keš, a pro jistotu nechodí ani na eventy...zato přes klávesnici, to je samý internetový kulturista...

Už se sice ptal plavčík, ale odpověď se mi nějak nezobrazuje. Nebyl by odkaz na onu studii?

• 1

#4903 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 October 2016 - 23:57

Eh, chápu to dobře, že tohle vlákno je takový jeden velký flejmwór fšichni proti fšem?

• 5

#4904 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2170 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 6:23

Já na tom eventu byl, ale zmíněné osoby jsem asi přehlédl. Peťulinka snad bude vědět, jak to bylo. Možná je tam někdo napsal...

No vzhledem k tomu, že "...někteří přítomní kolegové se potutelně usmívali..." je to asi jasné. :)

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#4905 pansy1

pansy1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 7:34

Po dlouhé době jsem neodolal a zavítal na tento web.
Musím uznat, se zde občas najdou i zajímavé nápady a pomoc při řešení nejen kačerských problémů. Jak však koukám jádro "hardcore" kačerů je zde pořád stejné a ...
A protože se mě dr.votův postřeh netýká, (pro neznalé: mám několik založených keší a jsem zakládající člen nejmenované asociace) dovolím si zastat se názoru asdf. Nejen zastat, nýbrž s ním souhlasit!!
Abych mohl hodnotit objektivně některé přispěvatele, ty fakt "nejchytřejší a nejlepší", kteří se, alespoň jak to na tomto fóru a v některých vláknech vypadá, tolik starají o správný a spravedlivý chod naší společné hry a nepřipouští názory jiných, prosím admina o zavedení hodnocení "prostředníček nahoru".
Určitě oboduji;-)
Honza
P.S. a teď mě sežerte:-D
  • 8

#4906 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1648 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 7:34

No vzhledem k tomu, že "...někteří přítomní kolegové se potutelně usmívali..." je to asi jasné. :)

Já přišel na místo, když už tam většina lidí seděla. A pak jsem v lozích četl, že na event zavítaly pozitivní i negativní osobnosti geocachingu. Tak mi bylo líto, že jsem neviděl Joneu.
Edit: myslel jsem, že se třeba krátce zastavil, než jsem přišel.
Protože owner přišel v šest, ale minimálně od pěti se tam už sedělo.

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 24 October 2016 - 7:51

• 1

#4907 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:11

Mně přijde, že jak noví, tak staří mají problém s tím, že chtějí mít za každou cenu pravdu. A nechtějí si přiznat, že pravda je někde uprostřed. Hlavně ve věcech, jako je geokešing, který se sice hraje podle pravidel, ale ta jsou tak volná, že zbytek je na "nepsaných pravidlech", které si určí komunita. Jenže ty jsou pak podle vnímání každého z té komunity trochu jiné.

A řekl bych že pak nejvíce se tu hádají všichni o tom, jestli ještě tohle je či není správné, a jen víc to přiživuje tón, jakými jsou někteří lidé zvyklí jednat... (ať z jedné či druhé strany).

• 6

#4908 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:14

Abych mohl hodnotit objektivně některé přispěvatele, ty fakt "nejchytřejší a nejlepší", kteří se, alespoň jak to na tomto fóru a v některých vláknech vypadá, tolik starají o správný a spravedlivý chod naší společné hry a nepřipouští názory jiných, prosím admina o zavedení hodnocení "prostředníček nahoru".

Tak presne tohle uz jsem chtel po Pepovi hned kdyz se palce zavadely, ale bohuzel to odmitnul udelat. Je to velka skoda :wacko:

• 2

#4909 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:21

Zajímavé bylo, že jsem se šel pak vymočit a když jsem se vrátil, tak na eventovém logbooku byli připsáni MT Jonea, otasparta, werg a další "celebrity" a někteří přítomní kolegové se potutelně usmívali. :)  No ještě se mi nikdo z těch připsaných nelognul na serveru, tak uvidíme  :)

Tady je dost pravdepodobny, ze si z tebe kamosi u piva udelali normalne akorat srandu. Kdyz se bavite zrovna o tomhle, je dobrej vtipek je tam lognout nez se vychcijes. Dotycni o tom pravdepodobne vubec nemaji tuseni, event si nikdy jako Attended nezaloguji a tim to skonci. Divil bych se kdyby to bylo jinak.

• 1

#4910 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:24

Asdf napsal spoustu věcí, kde s některými nesouhlasím, ale chápu jeho postoj. Má na něj právo. Na druhou stranu jeho jednání mi přišlo dost arogantní. Ovšem arogantní je často i jednání ostatních, takže ono se to celkem vyrovná.

• 3

#4911 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:25

Tak presne tohle uz jsem chtel po Pepovi hned kdyz se palce zavadely, ale bohuzel to odmitnul udelat. Je to velka skoda :wacko:

A to rikas proc? Ze jsi po Pepovi chtel, aby misto hotoveho existujiciho pluginu naprogramoval svuj vlastni, abys byl spokojeny? No to je fakt zly, ze ti nevyhovel... :P

• 1

#4912 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:42

A to rikas proc? Ze jsi po Pepovi chtel, aby misto hotoveho existujiciho pluginu naprogramoval svuj vlastni, abys byl spokojeny? No to je fakt zly, ze ti nevyhovel... :P

Ale ne. Ja tenkrat navrhoval jen vymenit ikonku. Misto palce dolu prostrednicek nahoru. Zadny programovani pluginu, jen vymena rep_up.png za jinej .png.

• 0

#4913 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:52

... v Přerově holt tech eventů není jako v Praze, takže jsem na žádný nezavítal, ...

Podobný povzdech jsem tu četl před lety, jen se to týkalo Krkonoš. Tak jsem se nakrnul a Pražák jim udělal snad zajímavý event i s pivem zadarmo. A kolik lidí přišlo? Osm. Přerov ale mám trochu z ruky. :-)

• 2

#4914 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 8:56

Ale ne. Ja tenkrat navrhoval jen vymenit ikonku. Misto palce dolu prostrednicek nahoru. Zadny programovani pluginu, jen vymena rep_up.png za jinej .png.

To by jiste prispelo k nekonfliktnimu jednani diskutujicich...

• 8

#4915 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4201 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 9:06

Podobný povzdech jsem tu četl před lety, jen se to týkalo Krkonoš. Tak jsem se nakrnul a Pražák jim udělal snad zajímavý event i s pivem zadarmo. A kolik lidí přišlo? Osm. Přerov ale mám trochu z ruky. :-)

Jo, na ten jsem se koukal, vypadal zajímavě, ale co bychom se vláčeli se sudem piva, když ani já ani Dana to nepijem ;-). Kdybys tak vzal nějakou limču ;-)

• 0

#4916 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1781 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 9:16

Asdf je, jak vidět, docela zkušený v trollování. Povedlo se mu totiž celkem jednoduše převést debatu od „názory anonymů nás nezajímají“ přes „názory nezkušených nás nezajímají“ až k „nezkušení nemají právo na názor“. Což je ovšem podstatný rozdíl. Bohužel mnozí diskutující mu na to skočili a asdf si teď může mnout ruce, jak se mu to tady povedlo rozhádat. Na začátku byl totiž pouhý, dle mého názoru celkem opodstatněný, požadavek na prolinkování zdejšího profilu s profilem na gc.com, jinými slovy na vystoupení z anonymity.

Je mi jedno, jestli nějaký názor píše člověk nezkušený (začátečník), maximálně si mohu myslet, že některé věci vidí příliš jednoduše. Ale je to jeho názor a je ochotný se za něj postavit. Názory anonyma však číst nebudu, byť mohou vypadat jakkoliv rozumně. Takový člověk není ochotný se za svůj názor postavit a většinou k tomu má nějaké vedlejší důvody. Například že to není až tak jeho názor, ale že chce jenom popichovat.

Tento příspěvek byl upraven od mh.mail: 24 October 2016 - 9:17

• 3
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#4917 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 9:58

Bezva, opsali jsme kruh a jsme zase u: Není důležité, co se říká, ale KDO to říká a hlavně co tím sleduje!!!

• 2

#4918 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4214 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 10:37

kyberikana-23-638.jpg?cb=1384500328

• 0

#4919 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 10:44

Tady je dost pravdepodobny, ze si z tebe kamosi u piva udelali normalne akorat srandu. Kdyz se bavite zrovna o tomhle, je dobrej vtipek je tam lognout nez se vychcijes. Dotycni o tom pravdepodobne vubec nemaji tuseni, event si nikdy jako Attended nezaloguji a tim to skonci. Divil bych se kdyby to bylo jinak.

Petulinka to teda uvede na pravou miru - ano, byla to sranda (ale ne tak docela z myho "pera"). Owner uz na miste vypadal, ze vtip pochopil, takze tam nebylo co resit. Zvlast, kdyz zmineny osobnosti prisly i odesly oknem. Jen teda ten Jonea nebyl v logbooku, ten tam nechal "CWG" v podobe sneci ulity, co byla na okne, na kterou se podepsal ;)

Ale z kalubra jsme meli trochu pocit, ze tam je tak nejak do poctu/pro bod. Sedel celou dobu na lavici kus od rohu stolu, nikdo od nej nic moc neslysel :D Vypadal, ze vsechno jen tak z povzdali sleduje :) Nebejt napsanej v logbooku, tak o nem nevime - a to jsem nesedela nijak moc daleko.

Jinak pripad asdf uz bych neresila, tam neni co resit :)

• 0

#4920 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1126 příspěvků(y)

Publikováno 24 October 2016 - 10:47

Jo... Taky jsem dělal event ve Spindlu a dorazilo 8 nicku vcetne me...
  • 0

25 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 25 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama