pro mě jsou všichni lidi nuly, ať mají 50K nebo 0, na profily jím nekoukám, protože o ničem nevypovídají, až jejich názory rozhodnou o tom, co si o nich budu myslet, zda z nich budou "jedničky" nebo "mínus jedničky", výchozí stav je stejný pro všechny.
Nehraje pro tebe roli spíš to, jestli s tebou souhlasí či nesouhlasí? Tedy spíše, jestli ti přitakává či ti oponuje?
V pohodě... měj svou pravdu, já mám svou, chápu že nemůžete skousnout, že se najde člověk které z Vás nemá respekt jen na základě bodů, no jo, budete se s tím muset naučit žít, já to tu budu zase chvíli jen sledovat a bavit se tím, co se stane, když lidem s mindrákem stoupnu na kuří oko
Já už tu psal, že s něčím s tebou souhlasím a s něčím ne. Jen mi nesedí tvůj styl vyjadřování... Mám sice svou pravdu, ale pokud mě někdo přesvědčí, že je špatná, přijmu to. Ale pokud mám argumenty, která mě utvrzuje v tom, že se nemýlím, proč bych se svou pravdou ustupoval?
Jediné v čem třeba já osobně se s tebou neshodnu je to, co ty nazýváš podvodem. Říkáš, že vše, kromě osamoceného odlovu keše od A do Z (rozuměj od otevření listingu po její zalogování bez jakékoliv pomoci) je podvod a to včetně BF, který ty osobně používáš. To znamená podvádíš i ty.
V čem to je podvod? V tom, že někteří tím pádem stihnou odlovit o pár víc kešek, nebo i ty, které by občas neulovili?
Kdyby to byl závod o to, kdo odloví co nejvíce kešek s oceněními, tak bych to chápal. Ale je to jen hra. Většina lidí je společenských a baví je se setkávat, spolupracovat. Proto se nediv, že loví společně, že si pomáhají. A za mě - kdybych musel na kešky chodit sám, tak raději keškovat přestanu, protože chodím s rodinou. Každého baví něco trochu jiného a proto je geokešing fajn, protože je otevřený a člověk si ho může přizpůsobit.
A to že tu někteří na podvádění přece jen upozorňují, i když je geokešing tak volný? Některá pravidla by se prostě porušovat neměla, protože jsou snad tak morálně jasná, že to je dostatečně zřejmé. Např. Virtuální logování či finálkaření (kdy člověk ani neví, jak se daná keš luští) atp.
Připouštím, že u spolupráce dvou a více kačerů na řešení keše či "rada" na to jak luštit také dává výhodu, ale myslím si, že to už není podvádění, pokud ten druhý ti přímo nedá souřadnice finálky. Ovšem tady už je to na každém, jak chce postupovat. Kromě toho spousta autorů kešek ráda a ochotně radí při problémech s luštěním.
pro mě jsou všichni lidi nuly, ať mají 50K nebo 0, na profily jím nekoukám, protože o ničem nevypovídají, až jejich názory rozhodnou o tom, co si o nich budu myslet, zda z nich budou "jedničky" nebo "mínus jedničky", výchozí stav je stejný pro všechny. Taková kravina jako je profil na GC mi nic neřekne, to fakt nemůžeš myslet vážně, že to má mít vliv na můj názor?
V pohodě... měj svou pravdu, já mám svou, chápu že nemůžete skousnout, že se najde člověk které z Vás nemá respekt jen na základě bodů, no jo, budete se s tím muset naučit žít, já to tu budu zase chvíli jen sledovat a bavit se tím, co se stane, když lidem s mindrákem stoupnu na kuří oko