No, to ale, paradoxně, asdf udělal...
Asi jsem slepij nebo blbij, ale nikde to v jeho podpisu, ani jinde nevidím.
Ono totiž tím, že si člověk prolinkuje profil z anonymity ne pokaždé vystoupí. Zdejší profil si člověk může prolinkovat s jakýmkoliv na GC a jsme tam kde jsme byli.
... Ono už je to totiž pár dní, co asfd potvrdil berdou vyluštěnou mysterku zde v tomto vlákně a potvrdil pod jakým nickem na GC figuruje.
Promiň, tomy, ale já mu ani tohle nevěřím. Berda napsal: „Že by? + odkaz na nějaký profil“ a on na to napsal „Heuréka“. Mě to teda nijak nepřesvědčilo.
A dát si odkaz na cizí profil je přece jenom trochu něco jiného, než si ho nedat vůbec. Kdyby si dal odkaz na cizí profil, hrozí reálné nebezpečí, že skutečný vlastník toho profilu to zjistí a náležitě se ohradí. Vezmi si, že on zatím nikde nenapsal: „Ano, já jsem Mz.Org.“ Výkřik „heuréka“ se dá gumově ohnout jakýmkoliv směrem.
Ale jinak mně je celkem jedno, kdo je. Možná je to Mz.Org, možná ne. Možná by se to dalo odpozorovat, něčeho v jeho písemném projevu jsem si všimnul, ale zatím se mi po tom nechce jít. Mně osobně jenom zarazilo, jak moc se brání tomu odhalení. A pak už to bylo klasické trollení.