Nikde jsem si nevšiml, že by hromadně přímo označoval lidi za podvodníky, pouze upozornil na to, že za podvod se dá považovat většina věcí, kterou děláme všichni, protože každý to hrajeme jinak a záleží na úhlu pohledu. Pod co se já mohu podepsat.
Také jsem to na začátku chápal, jak ty jenže on se jen neumí pořádně vyjádřit což spolu s tou arogancí člověka první naštve, než mu dojde pointa, kterou zde sdělil.
Promiň, ale nebudu s Vámi o tom diskutovat, tyhle strany jsem četl celkem třikrát, abych je pochopil a mě z toho co psal, vyplívá jen to, že těch druhů podvodu je několik, stejně tak je hromada úhlů pohledu na „čistou“ hru ale žádná podle něj není „ta jediná správná“. Vždy je někdo nějak znevýhodněn. Nevím jak ty, ale tohle je naprostá pravda.
Stejně jako my můžeme nadávat na jiné „podvodníky“ tak jiní zase na nás „že to lovíme hromadně“ ve výsledku ti z toho vyjde, že by všichni měli mlčet a starat se o sebe ne? Tohle podle mě chtěl říct, jen se mu to nepovedlo a spíše z toho na první pohled vyplynulo, že podvody schvaluje. Což člověk pochopí správně, až když si všimne, že i svůj způsob hraní také neoznačil za čistý vůči všem.
Přeberte si to, jak uznáte za vhodné, tohle je můj poslední příspěvek a už nebudu odpovídat, pouze jsem chtěl říct svůj pohled na toho trola, který se od začátku docela změnil.
Tento příspěvek byl upraven od stakinguinks: 26 October 2016 - 14:42