Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#4961 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 7:56

PS.: V celém Královehradeckém kraji jich je v současnosti vyšlých 8. z toho 3 v jeden den (2 z toho by se daly stihnout, ale jsou na opačných stranách kraje). Na druhou stranu většina jich je zajímavých (ani jeden hospodský, ani jedna rychlokvaška typu "sejdeme se na půl hodiny na náměstí), takže fajn eventy... Ale to je spíše do georadostného koutku...

Jenže pro nás s malým dítětem to trochu víc záleží na počasí, takže se obávám, že naše účast nebude tak valná:-( I když min. na polovinu bych se moc rád podíval.

• 1

#4962 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 9:36

Ahoj dr.voto. Můžeš sem, prosím, hodit odkaz na tebou zmiňovanou studii?
  • 6

#4963 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 12:07

Ahoj dr.voto. Můžeš sem, prosím, hodit odkaz na tebou zmiňovanou studii?

Já asi špatně vidím, nebo co...ale nic o "studii" tam nemám napsáno. Můžeš hodit přesnou citaci, kde je "studie"?

BTW Pokud chceš pro sebe studii, klidně ti ji udělám - kolik zaplatíš?

• -6

#4964 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 12:30

Čili, překlad tvého výkrutu do češtiny: "Jen jsem svůj plivanec balil do jakože odborných termínů."
  • 4

#4965 berda

berda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 12:49

No ale i tu statistiku nejvíc kritických připomínek vzhledem k počtu založených keší/návštěvy eventů autora připomínky by zveřejnit mohl, ne? Někde na wiki snad bude... Když už se tím ohání. :)

• 4
Berda

#4966 chemik1

chemik1

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 13:09

Já asi špatně vidím, nebo co...ale nic o "studii" tam nemám napsáno. Můžeš hodit přesnou citaci, kde je "studie"?

BTW Pokud chceš pro sebe studii, klidně ti ji udělám - kolik zaplatíš?

Víš koho ty mně připomínáš? Duševního mrzáka Ovčáčka, poržtašku duševního mrzáka Zemana... :D

• -20

#4967 Kolc

Kolc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 13:30

Chemiku, tos trochu přeťáp. Ještě před chvílí jsem se v duchu radoval, že sem nikdo nezatahuje politiku.

• 10

#4968 chemik1

chemik1

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 13:32

Ono nejde o politiku, ale o charakterové vlastnosti a styl argumentace, jejichž je dotyčný žářným příkladem.

• 3

#4969 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 13:47

...už ani ty deprese nejsou co bývaly...

• 23

#4970 None

None

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 288 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 15:33

Jo jo, moje slova. Přes to, že dr.vota není úplně "můj šálek kávy", tak si dovolím poznamenat, že patří k těm nejobjektivnějším kritikům a jeho poznámky sice občas "trochu štípnou" , ale jsou k věci. A upřímě, jenom hlupáci se schovávají za prázdná slova " charakterové vlastnosti......" :-) 

• 8

#4971 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 20:50

...už ani ty deprese nejsou co bývaly...

Taky si říkám.  asdf asi byl na chvíli umlčen, po Shamanovi se  slehla zem a Chemik1 teprv začíná. Půjdu si zatím číst. Čechovův Strýček Váňa nebo jeho Tři sestry - to je správné uvedení do deprese...!

• 4
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#4972 berda

berda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2016 - 21:11

Jo jo, moje slova. Přes to, že dr.vota není úplně "můj šálek kávy", tak si dovolím poznamenat, že patří k těm nejobjektivnějším kritikům a jeho poznámky sice občas "trochu štípnou" , ale jsou k věci. A upřímě, jenom hlupáci se schovávají za prázdná slova " charakterové vlastnosti......" :-)

Zato členové Mensy se schovávají za 'statisticky'...
  • 1
Berda

#4973 stakinguinks

stakinguinks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 12:08

Když ta diskuze s  trolem začala, tak jsem ho chtěl přijít poslat do prdele, co tu někoho arogantně poučuje, čekal jsem, protože jsem si říkal, že se toho údělu zhostili ostatní. Ovšem postupně mi došlo, že ač tu sice zdá se trolí tak konečně řekl to, co si spousta lidí myslí a občas se to i probírá na eventu, bohužel se to lidi bojí říct, včetně mě, protože by se na ně snesla vlna kritiky a hodně lidí by se mstilo, jak se již v mém okolí stalo, například ztrátou keší či záměrně horšími logy. Pravda řekl věci, kterými velice naštval i mě, hodně jsem o tom přemýšlel a on měl z podstatné části pravdu, dalo by se říct, že ve všem, jen si člověk musí odmyslet ten arogantní tón, který mu je vlastní. Bohužel narazil na ješitnost skalních kačerů.

Připojuji se tedy po bok těch několika racionálně uvažujících kačerů zde, kteří ho podpořili, doufám, že ho tahle negativní zkušenost neodradí.

Nejsme žádní Dušíni, abychom si mohli diktovat nějaká pravidla. Já svůj postoj k nováčkům a obecně kačerům po tomhle určitě mírně přehodnotím. Doba se změnila a musíme se tomu přizpůsobit.

• 3

#4974 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 13:36

Přizpůsobit se podvádění ve hře? To mi přijde jako nejblbější možný závěr z té diskuse. Já si budu dál hrát po svým.

• 1

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#4975 netvor

netvor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 14:26

on měl z podstatné části pravdu, dalo by se říct, že ve všem

Ty si fakt myslíš, že když půjdeš s partou kámošů na keš, tak je poctivec jen ten, kdo krabku objevil, a ostatní jsou podvodníci? Když bude stejná parta společně luštit mysterku,tak podvádějí vlastně všichni?

No, jestli sis vzal z těch několika stran blábolů k srdci právě tohle, nejspíš odteď dostane Tvoje kačerské svědomí opravdu zabrat... 

• 2

#4976 stakinguinks

stakinguinks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 14:39

Nikde jsem si nevšiml, že by hromadně přímo označoval lidi za podvodníky, pouze upozornil na to, že za podvod se dá považovat většina věcí, kterou děláme všichni, protože každý to hrajeme jinak a záleží na úhlu pohledu. Pod co se já mohu podepsat.

Také jsem to na začátku chápal, jak ty jenže on se jen neumí pořádně vyjádřit což spolu s tou arogancí člověka první naštve, než mu dojde pointa, kterou zde sdělil.

Promiň, ale nebudu s Vámi o tom diskutovat, tyhle strany jsem četl celkem třikrát, abych je pochopil a mě z toho co psal, vyplívá jen to, že těch druhů podvodu je několik, stejně tak je hromada úhlů pohledu na „čistou“ hru ale žádná podle něj není „ta jediná správná“. Vždy je někdo nějak znevýhodněn. Nevím jak ty, ale tohle je naprostá pravda.

Stejně jako my můžeme nadávat na jiné „podvodníky“ tak jiní zase na nás „že to lovíme hromadně“ ve výsledku ti z toho vyjde, že by všichni měli mlčet a starat se o sebe ne? Tohle podle mě chtěl říct, jen se mu to nepovedlo a spíše z toho na první pohled vyplynulo, že podvody schvaluje. Což člověk pochopí správně, až když si všimne, že i svůj způsob hraní také neoznačil za čistý vůči všem.

Přeberte si to, jak uznáte za vhodné, tohle je můj poslední příspěvek a už nebudu odpovídat, pouze jsem chtěl říct svůj pohled na toho trola, který se od začátku docela změnil.

Tento příspěvek byl upraven od stakinguinks: 26 říjen 2016 - 14:42

• 4

#4977 Joe Tramp

Joe Tramp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 15:01

Doba se změnila a musíme se tomu přizpůsobit.

Jak přizpůsobit? Jakmile to překročí únosnou mez, prostě pošlu kešky do archivu.

• 0

#4978 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 15:55

Jak přizpůsobit? Jakmile to překročí únosnou mez, prostě pošlu kešky do archivu.

To je taky skvělá reakce. Mám z tohohle vlákna depku.
  • 1

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#4979 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 16:28

GEODEPRESE:

Od července nevznikla na celých Brdech žádná keš s terénem jiným než 5. A ty mě moc nebaví. Navíc už je mám stejně odlovené.

Venku je tak krásně a ono není co lovit.

Už je to lepší?  ;-)

Jen to počasí dnes asi nic moc.

• 2

#4980 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 16:45

Jo, jo, lepší  :)

Akorát auto je v servisu a děti kvůli prázdninám doma  :(

• 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

26 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 26 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama