bez komentáře
dr.vota,
asdf vám poslal novou soukromou zprávu s názvem "Labky".
asdf napsal/a:
======================================================================
Jo mám dočasný ban, ale to nemění nic na tom, že sem psát nebudu, ale protože nejsem honibod jak ty, tak ti napíši tohle, aby jsi pochopil proč labky lovím, když to v nezměněné podobě vložíš budu rád, stojím si za tím, proč je lovím i za tím, jak je lovím, je to čisté a velmi náročné BF.
Labky lze lovit BF s googlem a třeba s labkama v USA jsem se toho opravdu hodně naučil, protože jsem musel přečíst spousty článků abych zjistil potřebné heslo, rozhodně mě to bavilo více jak labky které jsem lovil fyzicky, protože ty informace pak sbírám jako multinu a zítra si už na nic nevzpomenu, vůbec o nich nepřemýšlím, Nasa labky byli perfektní, to samé Historie Queen Anne (dělám jí už rok a ještě nemám vše), Park Arboretum - pecka, člověk si v klidu sedne, čte kouká na obrázky a má neuvěřitelnou radost, že to nakonec zjistí.
Třeba labky na geoskořápkách jsem dal taky doma, v noci tam v tom davu čumět na počty hlav na sochách, počítat dlažební kostky, to víš že jo, mladý byla zima a kamarádovi zlobil syn... pěkně doma, přečtu si hezky o každé památce, kouknu se na fotky a něco se naučím - díky tomu si to do teď pamatuji. Jsou to těžce vydřené informace. Až budu chtít honit body tak si můžu dát powertrail a ne se patlat hodiny s labkama nemyslíš, zrovna do mých bodů rejpe honibod, no jo když se hledá hůl... Crime jsem ani nelogoval, nejsem totiž v LB.
Labky nejsou vůbec o bodech, labky jsou o tom se něco naučit... To je jako EC, na každou EC se první připravuji doma a až co nezjistím z netu, tak hledám na místě. Rád čtu a učím se a to se dělá nejlépe, když je dostatek informací.
======================================================================