Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#5001 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 20:40

bez komentáře 

dr.vota,
asdf vám poslal novou soukromou zprávu s názvem "Labky".

asdf napsal/a:
======================================================================
Jo mám dočasný ban, ale to nemění nic na tom, že sem psát nebudu, ale protože nejsem honibod jak ty, tak ti napíši tohle, aby jsi pochopil proč labky lovím, když to v nezměněné podobě vložíš budu rád, stojím si za tím, proč je lovím i za tím, jak je lovím, je to čisté a velmi náročné BF.

Labky lze lovit BF s googlem a třeba s labkama v USA jsem se toho opravdu hodně naučil, protože jsem musel přečíst spousty článků abych zjistil potřebné heslo, rozhodně mě to bavilo více jak labky které jsem lovil fyzicky, protože ty informace pak sbírám jako multinu a zítra si už na nic nevzpomenu, vůbec o nich nepřemýšlím, Nasa labky byli perfektní, to samé Historie Queen Anne (dělám jí už rok a ještě nemám vše), Park Arboretum - pecka, člověk si v klidu sedne, čte kouká na obrázky a má neuvěřitelnou radost, že to nakonec zjistí.

Třeba labky na geoskořápkách jsem dal taky doma, v noci tam v tom davu čumět na počty hlav na sochách, počítat dlažební kostky, to víš že jo, mladý byla zima a kamarádovi zlobil syn... pěkně doma, přečtu si hezky o každé památce, kouknu se na fotky a něco se naučím - díky tomu si to do teď pamatuji. Jsou to těžce vydřené informace. Až budu chtít honit body tak si můžu dát powertrail a ne se patlat hodiny s labkama nemyslíš, zrovna do mých bodů rejpe honibod, no jo když se hledá hůl... :) Crime jsem ani nelogoval, nejsem totiž v LB.

Labky nejsou vůbec o bodech, labky jsou o tom se něco naučit... To je jako EC, na každou EC se první připravuji doma a až co nezjistím z netu, tak hledám na místě. Rád čtu a učím se a to se dělá nejlépe, když je dostatek informací.
======================================================================

• 0

#5002 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 20:47

Mohli bychom se dovědět (respektive abych se neschovával za jiné, což bych tímto příspěvkem nerad naznačoval, mohu se dovědět), za jaké provinění proti pravidlům GC.cz je to dočasné omezení?

EDIT: úprava příspěvku byla jen v přidání čárky za závorkou...

Troleni je podle tebe malo? Budeli pak trolit dal, ban bude na furt.

Ale jestli mu to zavidis, staci rict, muzes si to omezeni taky vyzkouset ;) :D

• -9

#5003 berda

berda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 21:02

Troleni je podle tebe malo? Budeli pak trolit dal, ban bude na furt.

Ale jestli mu to zavidis, staci rict, muzes si to omezeni taky vyzkouset ;) :D

Ale jo, proč ne? Když si to obhájíš... Já tak zkoušel najít, co je v pravidlech proti "trollení" v porovnání s asdf, a nějak jsem nenašel, co by na něj sedělo. A jestli dostanu BAN za základě "jestli mu závidíš"? Heh, no, tak fajn... Mínění na dámskou polovinu moderátorů jsem už měl, tohle jej příliš neposune...

EDIT: upraven překlep "základně" na "základě"

Tento příspěvek byl upraven od berda: 26 říjen 2016 - 21:04

• 2
Berda

#5004 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 21:27

Jak tak koukám, tak jsi ten vtip nepochopil. Asi už jsem na odpis. Ale je zajímavý, že když jsme se viděli posledně, tvoje mínění o mně nevypadalo tak, jak zřejmě vypadá teď. A jestli je to přetvářka tak je to smutný...
  • 0

#5005 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2016 - 21:48

Tohle vaše skuhrání tady že je ňáká geodeprese? Tu pořádnou mám dneska já, že jsem konečně nedal FTFko, na který ještě pořád čekám.

Zvlášť když jsem se pak z logu dověděl, že jsem tam měl šanci být víc jak hodinu před prvním. :( Nojo, jenže kdo má vědět, že se vrchní ftfkař našeho okresu zrovna dneska neutrhne z práce?

Tak tohle znám - když usoudím, že to stojí za to, se vším praštím a vyrážím, je z toho maximálně TTF. A když mi to připadá zbytečné, že už tam určitě stojí fronta na logbook, tak druhý den zjistím, že kdybych byla bývala vyrazila, že z toho to FTF bylo... :-(

• 1

#5006 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:07

Mohli bychom se dovědět (respektive abych se neschovával za jiné, což bych tímto příspěvkem nerad naznačoval, mohu se dovědět), za jaké provinění proti pravidlům GC.cz je to dočasné omezení?

Já myslím, že ty sprosťárny, které Tomy na mou prosbu vymazal z jednoho jeho příspěvku (měl to být příklad logu, jaký by napal, kdyby musel psát delší logy), by už samy o sobě stačily. Přece jen na to fórum chodíme i před 22. hodinou :D.

• 0

#5007 pansy1

pansy1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:09

"Toto jsou rozumní chlapci? Vždyť je to tady jeden vedle druhého samý Debil nebo Blbeček! Se podivejte do zasedacího pořádku: Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva Blbečci vedle sebe."
  • 5

#5008 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:15

"Toto jsou rozumní chlapci? Vždyť je to tady jeden vedle druhého samý Debil nebo Blbeček! Se podivejte do zasedacího pořádku: Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva Blbečci vedle sebe."

Teď jsi mi zbořil :D :D :D !

• -1

#5009 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:48

Já když to tu vidím, tak už si raději označím diskuze jako přečtené, vyjedou mi blogy... A z toho mám ještě větší depresi, když vidím krásné článečky o tom, kam se dá vyrazit a já na to nemám čas a možnosti :-( Jo, být tak o pár let mladší a nemít závazky... Takhle mi nezbývá než kecat na fóru a občas vyrazit do okolí na pár krabiček v dosahu cesty okolo...

• 0

#5010 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:55

Mládí v ... a do důchodu daleko?

• 0

#5011 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 6:57

<rejp> Romane, ale jestli me pamet neklame, tak jsi se zenil dobrovolne, ne? :P </rejp>

PS: Chapu te, neboj, jen mi to nedalo si nerejpnout. Co me Demkes uhnal tak taky nemam na nic cas a spoustu veci zanedbavam.

• 3

#5012 berda

berda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 7:01

Jak tak koukám, tak jsi ten vtip nepochopil. Asi už jsem na odpis. Ale je zajímavý, že když jsme se viděli posledně, tvoje mínění o mně nevypadalo tak, jak zřejmě vypadá teď. A jestli je to přetvářka tak je to smutný...

Koukám, nepochopení je na obou stranách. Moje mínění se nikam neposunulo, je stále stejné, rozhodně nemám v povaze přetvářku...
  • 0
Berda

#5013 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 7:12

<rejp> Romane, ale jestli me pamet neklame, tak jsi se zenil dobrovolne, ne? :P </rejp>

PS: Chapu te, neboj, jen mi to nedalo si nerejpnout. Co me Demkes uhnal tak taky nemam na nic cas a spoustu veci zanedbavam.

A říká někdo, že by měnil ;-).

PS.: A to počkej, až budou děti.

• 0

#5014 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 9:34

Když už tady padlo slovo "troll" nedá mi to, abych po přečtení článku na webu ČT24 nenakopíroval kousek textu z toho článku. Snad nedostanu BAN za příspěvek mimo téma:

Američané půjdou za necelé dva týdny volit prezidenta a Moskva v rámci informační války přitvrzuje. Po kybernetických útocích a pochvalných slovech na adresu republikána Donalda Trumpa ze strany ruských státních médií experti varují před internetovými trolly, kteří se snaží vést dezinformační kampaň hlavně na sociálních sítích. „Americké prezidentské volby jsou pro Kreml klíčové. Továrny na trolly pracují. O tom nepochybuji,“ tvrdí ruská blogerka Ljudmila Savčuková.

• 1

#5015 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 10:05

Aha, tak konecne to chapu. asdf je produkt Kremlu a jeho cilem je aby Trump vyhral volby. Tak to je narez, to me nenapadlo. Nastesti plany Kremlu zhatili nasi moderatori, kteri situaci pochopili naprosto spravne a trolla docasne odstavili na dobu nez bude po volbach. Pak uz to bude jedno.

Vubec jsem netusil ze se tu hraje tak vysoka politika a o budoucim prezidentovi USA se rozhodlo tady, uz dva tydny pred volbami :o

• 19

#5016 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 10:07

Když už tady padlo slovo "troll" nedá mi to, abych po přečtení článku na webu ČT24 nenakopíroval kousek textu z toho článku. Snad nedostanu BAN za příspěvek mimo téma:

Američané půjdou za necelé dva týdny volit prezidenta a Moskva v rámci informační války přitvrzuje. Po kybernetických útocích a pochvalných slovech na adresu republikána Donalda Trumpa ze strany ruských státních médií experti varují před internetovými trolly, kteří se snaží vést dezinformační kampaň hlavně na sociálních sítích. „Americké prezidentské volby jsou pro Kreml klíčové. Továrny na trolly pracují. O tom nepochybuji,“ tvrdí ruská blogerka Ljudmila Savčuková.

Ban za nedodržování tématu tu ještě nikdo nedostal. Nevím, k čemu to přehánění.

Aha, tak konecne to chapu. asdf je produkt Kremlu a jeho cilem je aby Trump vyhral volby. Tak to je narez, to me nenapadlo. Nastesti plany Kremlu zhatili nasi moderatori, kteri situaci pochopili naprosto spravne a trolla docasne odstavili na dobu nez bude po volbach. Pak uz to bude jedno.

Vubec jsem netusil ze se tu hraje tak vysoka politika a o budoucim prezidentovi USA se rozhodlo tady, uz dva tydny pred volbami :o

Teď jsi mě krásně rozesmál, děkuju :D

Romane, taky bych neměnila :) Ale těch dětí se asi těžko dočkám...

• 0

#5017 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 12:37

Romane, taky bych neměnila :) Ale těch dětí se asi těžko dočkám...

Počkej pár let a třeba změníš názor.

Nebo stačí si pořídit nějaký dětský oddíl ;-)

• 0

#5018 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 17:53

Tak to už je reálnější ten oddíl :-D
  • 0

#5019 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 říjen 2016 - 18:13

Modrák jako vždy nezklamal a opět udělal z depresivního koutku naprosto jiný. :-) Díky, přesně kvůli takovým příspěvkům sem chodím relaxovat.
  • 0

#5020 Viktor36005

Viktor36005

Viktor36005

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 12:17

Přišel jsem domů z vandru unavenej trochu jinak, než obvykle. Je mi divně. Měřím si teplotu a……sakra..… 36,9°C. Blíží se kritická hranice, to vysvětluje ty dva posmrkané papírové kapesníky. Vařím vodu na čaj, přidám k němu šťávu ze skoro čtvrtky citronu  a lžičku medu. ….před 5 minutami jsem vypil skoro půlku hrnku a teď jsem posmrkal další (už třetí) kapesník. Měřím znovu teplotu….pořád 36,9°C…..lék nezabral….blíží se konec.
    Žena v obýváku s někým telefonuje : „… bla,bla,bla….má rýmu…bla,bla,bla“. Co mne to zaujalo ???? Aha – sdělení : Má rýmu.  Co to má znamenat?? Šifra ??? Už jsem vyluštil pár mysterek, tohle zvládnu. Přemýšlím. Mám to !!!!  Použila tu nejjednodušší šifru na světě.

Má rýmu…..MÁRÝMU…. MÁRÝMU ….řekla to POZPÁTKU…..
V tu chvíli mi do došlo. PROČ JÁ. Proč tak brzo…. Né, NÉ, NEEEEEE………….

PS.:   ...jooo máme to, chlapi těžký....

• 15

23 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 23 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama