Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#5021 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 13:30

Jojo, smrtelná mužská choroba na 7:

R Ý M I Č K A

• 0

#5022 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 13:44

Copak rýmička, já už mám snad i omrzliny, ještě chvíli tyhle mrazy a najdou mě přimrzlého k nějaké keši. Už by mohlo být jaro, zimy bylo pro letošek moc.
  • 1

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#5023 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 13:53

Copak rýmička, já už mám snad i omrzliny, ještě chvíli tyhle mrazy a najdou mě přimrzlého k nějaké keši. Už by mohlo být jaro, zimy bylo pro letošek moc.

a to ještě nenapad ten bílej sajrajt..... kdyžý už schvalujou naši zákonodárci kraviny (viz dnešní návrh zákona nedoktnutelnosti prezidenta) , taky by mohli zákonem ten bílej sajrajt zakázat

Tento příspěvek byl upraven od Loo36: 15 listopad 2016 - 13:55

• 0

#5024 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 13:59

Náhodou, lepší než padat v pětatřiceti vedrem :-).

V -10°C se dá ustrojit ;-).

To když jsem takhle byl před pár lety s vlčaty na výpravě v Kolíně, tak jsem v -10°C lítal po keškách ráno mezi 5-7 hodinou, abych si stihl alespoň nějaké odlovit,než se kluci vzbudí a já se už na keše nedostanu... Okolo nuly co je teď není žádná zima :-).

A ber to takhle, za chvíli se alespoň bude moct dát chodit pro ostrovní keše suchou nohou ;-).

Kromě toho ještě nebyl žádný sníh. A víš jak je krásný les či příroda v zimě, když je pod nulou a je krásný čerstvý prašan? To jsem si říkal včera při úplňku, jak je krásné jít v noci po takovém prašanu za svitu měsíce třeba na běžky po hřebenech;-). To je zážitek. Škoda, že s malým teď to moc nejde :-(

Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 15 listopad 2016 - 14:01

• 0

#5025 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 14:14

Náhodou, lepší než padat v pětatřiceti vedrem :-).

V -10°C se dá ustrojit ;-).

A ber to takhle, za chvíli se alespoň bude moct dát chodit pro ostrovní keše suchou nohou ;-).

Pětatřicet je spodní hranice teplotní pohody, jaké padání vedrem? A v -10 se dá ustrojit leda tak do skafandru s nějakým uzavřeným dýchacím systémem nebo alespoň předehříváním vzduchu - takhle studený vzduch se skoro nedá dýchat. A na vodní keše suchou nohou? Už takhle jich je málo a ještě je takhle prznit... Sníh už byl, bylo to na pohled hezké, na dotyk už méně, a tak na tři roky by mi to stačilo...   <_<  :unsure:  :wacko:

Tento příspěvek byl upraven od Kub4: 15 listopad 2016 - 14:14

• -1

#5026 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 14:23

Tohle není žádná zima  :D

Husí cesta.

• 6

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#5027 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 15:17

Pětatřicet je spodní hranice teplotní pohody, jaké padání vedrem? A v -10 se dá ustrojit leda tak do skafandru s nějakým uzavřeným dýchacím systémem nebo alespoň předehříváním vzduchu - takhle studený vzduch se skoro nedá dýchat. A na vodní keše suchou nohou? Už takhle jich je málo a ještě je takhle prznit... Sníh už byl, bylo to na pohled hezké, na dotyk už méně, a tak na tři roky by mi to stačilo...   <_<  :unsure:  :wacko:

Odstěhuj se do tropů, tam ti nemrzne :-). Já jsem rád za zimu, za jaro i za podzim. V přírodě je krásně v každém počasí ;-)

• 3

#5028 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 15:23

Naštěstí je víceméně rok od roku v té přírodě tepleji a hezčeji.

• -1

#5029 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 15:42

a to ještě nenapad ten bílej sajrajt..... kdyžý už schvalujou naši zákonodárci kraviny (viz dnešní návrh zákona nedoktnutelnosti prezidenta) , taky by mohli zákonem ten bílej sajrajt zakázat

Nauč se maďarsky a odstěhuj se tam. Musíš ale volit Magyar kétfarkú kutya párt. Ti slibují všechno možné. Zrovna ale se sněhem to nevyvedli dobře, slibují souvislou sněhovou pokrývku mimo silnice. Zato v létě slibují 20-25 stupňů. Ovšem co se týče délky života, slibují život věčný a 20 let navíc.

Já když jsem dnes viděl v Třeboni zamrzlé rybníky, taky bych tu zimu nejradši zrušil. A to nás čeká ještě tak 4 měsíce. Od 2. října je listopad, (1. října byl srpen), tak to je pomalu půl roku zimy. Nelíbí se mi to.

• 2

#5030 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 17:09

Já mám pocit, že už je leden  :blink:

• 0

#5031 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 17:28

Jojo, smrtelná mužská choroba na 7:

R Ý M I Č K A

Dneska naštěstí dokáže farmacie a lékařská věda zázraky, takže se žena se zápalem plic dokáže ještě postarat o chlapa s rýmou!

• 12

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#5032 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2016 - 18:51

Nauč se maďarsky a odstěhuj se tam. Musíš ale volit Magyar kétfarkú kutya párt. Ti slibují všechno možné. Zrovna ale se sněhem to nevyvedli dobře, slibují souvislou sněhovou pokrývku mimo silnice. Zato v létě slibují 20-25 stupňů. Ovšem co se týče délky života, slibují život věčný a 20 let navíc.

Já když jsem dnes viděl v Třeboni zamrzlé rybníky, taky bych tu zimu nejradši zrušil. A to nás čeká ještě tak 4 měsíce. Od 2. října je listopad, (1. října byl srpen), tak to je pomalu půl roku zimy.

Magyaros jsem zkoušel a nic. zbejval jen komanči, prej poroučej i větru dešti.... :-)))

• 0

#5033 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 9:59

Nebo můžeš na zimu také odletět do teplých krajin, jako to dělají tažní ptáci. A budeš mít léto pořád  :) Ale tropy nám sem netahej, jsem rád za 4 roční období, každé z nich má své kouzlo a rozhodně bych nic neměnil. Pokud je ti zima, musíš se více obléknout  :P

• 2

#5034 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 10:26

Nebo můžeš na zimu také odletět do teplých krajin, jako to dělají tažní ptáci. A budeš mít léto pořád  :) Ale tropy nám sem netahej, jsem rád za 4 roční období, každé z nich má své kouzlo a rozhodně bych nic neměnil. Pokud je ti zima, musíš se více obléknout  :P

no připadám si navlečenej jak Bibendum. moje oblíbená teplota je okolo 20°C celoročně. :-)) tropy taky nemusím. Letět do teplých krajin bych bral, ale to bych musel bejt jeden nejmenovanej ministr a nebo US prezident . pak bych si nechal vyrobit vlastní CWG-čka a začal lovit Jonea stylem, naskakovali by mi body a bylo by po depresi.... ;) ;) :lol: :lol:

Tento příspěvek byl upraven od Loo36: 16 listopad 2016 - 10:27

• 0

#5035 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 10:46

V tom případě zkus Kanárské ostrovy, splňují tvoje požadavky: http://kanarskeostrovy.org/podnebi/ a nějaký ty kešky jsou tam taky  :) https://www.geocachi...6,-15.95764&z=8

• 0

#5036 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 10:47

Už nemrzne, po lednu se zase vrátil listopad. Ale ten letošní 1. říjen s koupáním na pískovně a teplotou cca 24 se mi líbil. Nepřijde taky takový závan léta na vánoce? No, spíš asi sníh v červnu.

• 1

#5037 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 11:05

V tom případě zkus Kanárské ostrovy, splňují tvoje požadavky: http://kanarskeostrovy.org/podnebi/ a nějaký ty kešky jsou tam taky  :) https://www.geocachi...6,-15.95764&z=8

:) :) :) Pěkná destinace.. ještě z čeho tam ten pobyt tam zaplatit...

• 1

#5038 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 11:35

Jo čtyři roční období by se mi taky líbily. Ale nějaké příjemnější teploty - v zimě 25, na jaře a podzim 35 a v létě 45 s obdobím dešťů. To by bylo jako v ráji. <3
  • -1

#5039 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 11:46

To je hnus velebnosti.

Teploty přes 28°C je peklo :-(

• 1

#5040 Kub4

Kub4

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 11:56

To je docela vtipný jak nám ty pekla na sebe navazují :) jeste, že si ta příroda do toho nedá mluvit, kvůli tomu by lidi byli schopni i valcit mi prijde
  • 1

18 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama