Teda, sedět s tebou v jednom kanclu, byla by velká otázka, kdo koho by zabil dřív
Nezabijes, Kelisova!
Publikováno 16 listopad 2016 - 20:49
Teda, sedět s tebou v jednom kanclu, byla by velká otázka, kdo koho by zabil dřív
Nezabijes, Kelisova!
Publikováno 16 listopad 2016 - 20:59
36 stupnu s vice nez metrakem? To bych s Tebou sedet nechtel. Nerikej, ze se nepotis?
Jeste stesti, ze nas Openspace je rozumny a celorocne je tam 22-23stupnu. Mit tam takovyhleho mimone, tak ho asi tech zbyvajicich 40 lidi zabije.
Ne nepotím. Potím se, když je mi horko. To je v klidu tak při 40 stupních. Nebo při fyzickém výkonu, třeba na nějaké T4+ keši.
Hele nechci ti kazit iluze, ale já jsem se až doteď považoval spíš za chladnomilného. Respektive častěji se setkávám s otázkami "a tobě není zima?" (jen výjimečně nosím víc než dvě vrstvy oblečení, a po většinu roku jen jednu) než naopak. Když mi je vedro, moje dvě nejoblíbenější spolužačky (kačerky baluska a watuska) klepou kosu a navlékají pět vrstev ))))) Vše je holt relativní.
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
Publikováno 16 listopad 2016 - 22:02
Opravdu dobrá zábava :-) A to to tu má být na depresi ;-).
Pomalu mi začíná připadat, že Kub4 si tu dělá legraci, baví všechny okolo a jinde by ho už někteří nazvali tvorem, který se nemá krmit :-).
Publikováno 16 listopad 2016 - 22:04
Já tento týden přestal nosit sandály. Ne že by v nich bylo zima, ale teče do nich.
Ale v práci - přijdu ráno, zima. Pustím topení, sedím, pak na chvilku odejdu a když se vrátím, hic. Prostě reflex žáby, pomalé stoupání teploty nevnímám. Pak to nějak doreguluju. Zlaté léto, když se netopí. Dneska promočené boty a vychlazený autobus, který jel každou křižovatku napětkrát, jak bylo město ucpané, 10 minutová cesta se protáhla na 50 minut. Docela už mi horko nebylo. Dokud jsem šel, bylo to v pohodě. Měl jsem jít pěšky.
Publikováno 16 listopad 2016 - 22:21
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 17 listopad 2016 - 5:15
Publikováno 16 listopad 2016 - 23:33
Publikováno 17 listopad 2016 - 10:48
Tak oni včera publikují kešku 6 km od baráku, když já jsem zrovna 80 km od baráku a mám vypnutý telefon. A ještě k tomu taková kosa a déšť, i když to by bylo to nejmenší...
I když musím uznat, že posledně jsem byl schopen dostavit se pro FTF do 15 minut po publikaci.
Publikováno 17 listopad 2016 - 16:04
Já vám nevím. Mám doma starej teploměr a u 18 stupňů má napsáno Zimmerwärme...
Jasně, a červené víno se má servírovat při pokojové teplotě. Ale to je úzus z časů, kdy byla pokojová teplota 16-18°C.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 17 listopad 2016 - 16:44
A společenský oděv vychází také z těchto časů a pak se chlap v saku a kravatě potí jak prase.
Publikováno 17 listopad 2016 - 19:01
Nemuzete odhlasovat neco, co je v rozporu se Zakonikem prace. Ten stanovi maximalni teplotu v kancelari pri praci v sede a minimalni fyzicke aktivite (tedy administrativni cinnost a pod.) na 27 stupnu. Takze teroristi jste byli vy!
Minimální je tam také?
Něco o tepelném komfortu třeba na
https://www.vutbr.cz...?file_id=100985
(můžete nastudovat a dát sem shrnutí, docela by mne to zajímalo .)
Publikováno 17 listopad 2016 - 19:38
Minimální je tam také?
Ježíšmarjá, za co se dnes ty tituly nedávají! Jestli doufáte, že v té práci najdete konkrétní odpověď, tak si raději najděte článek v Blesku, tam ta čísla jsou. V té diplomce se maximálně dozvíte, kdo je tepelný manekýn Karel a jaký je jeho názor na základní otázku života.
Po prolistování té "práce" na mne padla taková deprese, že si musím zvýšit teplotu svého jádra perorální aplikací mírně zředěného ethanolu aka spiritus dilutus.
PS:
Pro šťouraly - asi hlavní myšlenka:
Citace "Tepelný komfort je určitý myšlenkový stav, který vyjadřuje jakousi spokojenost s teplotním prostředím."
Publikováno 17 listopad 2016 - 20:06
Minimální je tam také?
Asi to bude chtít zalít jadro štěpným materiálem (myslím, že vedle v pokoji má, jeden oteřený) aby se celková pohoda (nejen tepelná) navrátila do předem vymezených mezí.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 17 listopad 2016 - 20:15
Asi to bude chtít zalít jadro štěpným materiálem (myslím, že vedle v pokoji má, jeden oteřený) aby se celková pohoda (nejen tepelná) navrátila do předem vymezených mezí.
Teřet, zteřelý, nikoli tedy oteřený = zpuchřelý, shnilý
Publikováno 17 listopad 2016 - 20:41
Teřet, zteřelý, nikoli tedy oteřený = zpuchřelý, shnilý
Oteřelý je jen kolem dokola, ne celej !
Publikováno 17 listopad 2016 - 21:01
...
Po prolistování té "práce" na mne padla taková deprese, že si musím zvýšit teplotu svého jádra perorální aplikací mírně zředěného ethanolu aka spiritus dilutus.
...
Tak to mne mrzí, já to nečetla
S momentální teplotou okolí jsem jaksi spokojená
Publikováno 17 listopad 2016 - 21:01
Publikováno 17 listopad 2016 - 21:53
Udělal bych z něj rampouch a každý by sí líznul. :-)
Publikováno 18 listopad 2016 - 8:24
Publikováno 18 listopad 2016 - 10:33
Ježíšmarjá, za co se dnes ty tituly nedávají! Jestli doufáte, že v té práci najdete konkrétní odpověď, tak si raději najděte článek v Blesku, tam ta čísla jsou. V té diplomce se maximálně dozvíte, kdo je tepelný manekýn Karel a jaký je jeho názor na základní otázku života.
A vyslo mu taky 42?
0 uživatelů, 17 návštěvníků 0 anonymních uživatelů