Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#5081 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 20:49

Teda, sedět s tebou v jednom kanclu, byla by velká otázka, kdo koho by zabil dřív :D

Nezabijes, Kelisova!

• 0

#5082 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 20:59

36 stupnu s vice nez metrakem? To bych s Tebou sedet nechtel. Nerikej, ze se nepotis?

Jeste stesti, ze nas Openspace je rozumny a celorocne je tam 22-23stupnu. Mit tam takovyhleho mimone, tak ho asi tech zbyvajicich 40 lidi zabije.

Ne nepotím. Potím se, když je mi horko. To je v klidu tak při 40 stupních. Nebo při fyzickém výkonu, třeba na nějaké T4+ keši.

Hele nechci ti kazit iluze, ale já jsem se až doteď považoval spíš za chladnomilného. Respektive častěji se setkávám s otázkami "a tobě není zima?" (jen výjimečně nosím víc než dvě vrstvy oblečení, a po většinu roku jen jednu) než naopak. Když mi je vedro, moje dvě nejoblíbenější spolužačky (kačerky baluska a watuska) klepou kosu a navlékají pět vrstev :)))))) Vše je holt relativní.

• 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#5083 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 22:02

Opravdu dobrá zábava :-) A to to tu má být na depresi ;-).

Pomalu mi začíná připadat, že Kub4 si tu dělá legraci, baví všechny okolo a jinde by ho už někteří nazvali tvorem, který se nemá krmit :-).

• 0

#5084 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 22:04

Já tento týden přestal nosit sandály. Ne že by v nich bylo zima, ale teče do nich.

Ale v práci - přijdu ráno, zima. Pustím topení, sedím, pak na chvilku odejdu a když se vrátím, hic. Prostě reflex žáby, pomalé stoupání teploty nevnímám. Pak to nějak doreguluju. Zlaté léto, když se netopí. Dneska promočené boty a vychlazený autobus, který jel každou křižovatku napětkrát, jak bylo město ucpané, 10 minutová cesta se protáhla na 50 minut. Docela už mi horko nebylo. Dokud jsem šel, bylo to v pohodě. Měl jsem jít pěšky.

• 0

#5085 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 22:21

Tak má víc než metrák, tak se krmit prostě musí, aby se z něj nestal pouhý docent.
Jen si nedovedu představit, jak by vegetil v jedné místnosti při 36°C se mnou. Možná až bych pracovní oděv změnila na plavky.....třeba by ještě rád a naprosto dobrovolně a samostatně běžel zapnout klimču a nastavil by ji na 20 - 22°C. Pokud by byl hodně odolný, varianta dvě by zabrala natuty - celodenní vyprávění o zmrzlinách a Grónsku v mém podání by byla hooodně těžká zbraň. :-) Ukecaná ženská je podstatně horší než nepříjemná teplota! :-)))

PS: Jinak mám docela ráda teplo, ale když jsem u vody. Nevadí mi ani mrazy se slunečnou oblohou, ale vlezlé zachmuřené deštivo těsně nad nulou fakt nemusím, to je pro mě na depku.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 17 listopad 2016 - 5:15

• -1

#5086 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 23:33

Já vám nevím. Mám doma starej teploměr a u 18 stupňů má napsáno Zimmerwärme... ;)
  • 0

#5087 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2016 - 23:59

No jo, jenže už Cimrman věděl, že je lepší teplý pivo než studená Němka.

• 2

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#5088 Whyski

Whyski

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 10:48

Tak oni včera publikují kešku 6 km od baráku, když já jsem zrovna 80 km od baráku a mám vypnutý telefon. A ještě k tomu taková kosa a déšť, i když to by bylo to nejmenší...

I když musím uznat, že posledně jsem byl schopen dostavit se pro FTF do 15 minut po publikaci. 

• 0

#5089 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 16:04

Já vám nevím. Mám doma starej teploměr a u 18 stupňů má napsáno Zimmerwärme... ;)

Jasně, a červené víno se má servírovat při pokojové teplotě. Ale to je úzus z časů, kdy byla pokojová teplota 16-18°C.

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#5090 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 16:44

A společenský oděv vychází také z těchto časů a pak se chlap v saku a kravatě potí jak prase.

• 1

#5091 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 19:01

Nemuzete odhlasovat neco, co je v rozporu se Zakonikem prace. Ten stanovi maximalni teplotu v kancelari pri praci v sede a minimalni fyzicke aktivite (tedy administrativni cinnost a pod.) na 27 stupnu. Takze teroristi jste byli vy!

Minimální je tam také?

Něco o tepelném komfortu třeba na

https://www.vutbr.cz...?file_id=100985

(můžete nastudovat a dát sem shrnutí, docela by mne to zajímalo :ph34r: .)

• 0

#5092 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 19:38

Minimální je tam také?

Ježíšmarjá, za co se dnes ty tituly nedávají! Jestli doufáte, že v té práci najdete konkrétní odpověď, tak si raději najděte článek v Blesku, tam ta čísla jsou. V té diplomce se maximálně dozvíte, kdo je tepelný manekýn Karel a jaký je jeho názor na základní otázku života.

Po prolistování té "práce" na mne padla taková deprese, že si musím zvýšit teplotu svého jádra perorální aplikací mírně zředěného ethanolu aka spiritus dilutus.

PS:

Pro šťouraly - asi hlavní myšlenka:

Citace "Tepelný komfort je určitý myšlenkový stav, který vyjadřuje jakousi spokojenost s teplotním prostředím."

• 0

#5093 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 20:06

Minimální je tam také?

:D

Asi to bude chtít zalít jadro štěpným materiálem (myslím, že vedle v pokoji má, jeden oteřený) aby se celková pohoda (nejen tepelná) navrátila do předem vymezených mezí.

:rolleyes:

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#5094 mirek454

mirek454

mirek454

• Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 20:15

:D

Asi to bude chtít zalít jadro štěpným materiálem (myslím, že vedle v pokoji má, jeden oteřený) aby se celková pohoda (nejen tepelná) navrátila do předem vymezených mezí.

Teřet, zteřelý, nikoli tedy oteřený = zpuchřelý, shnilý   :P

• 0

#5095 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 20:41

Teřet, zteřelý, nikoli tedy oteřený = zpuchřelý, shnilý   :P

Oteřelý je jen kolem dokola, ne celej :D!

• -1

#5096 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 21:01

...

Po prolistování té "práce" na mne padla taková deprese, že si musím zvýšit teplotu svého jádra perorální aplikací mírně zředěného ethanolu aka spiritus dilutus.

...

Tak to mne mrzí, já to nečetla :)

S momentální teplotou okolí jsem jaksi spokojená :)

• 0

#5097 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 21:01

No, je to do radostného vlákna, ale hodí se to sem. Ono to vlastně začalo "depresivním" momentem, kdy musel Chrzatka přesunout svůj event vzhledem k onemocnění hlavního protagonisty na leden. Mně tak vznikly čtyři dny volna bez geovýletu a tak jsem si dneska udělala radost a vyjela na poslední chvíli na event směr JH na jednu zajímavou rozhlednu. A pozor, přijde radostný moment: jako nejvzdálenější účastník jsem od ownera při následném posezení nečekaně dostala krásně upravenou láhev ceněného jindřichohradeckého rumu - samozřejmě s náležitě upravenou etiketou. Je to paráda, napadlo mě, že si na zdraví ownera připijeme na mém silvestrovském eventu. Jen právě přemýšlím, jak šalamounsky půllitrovku rozdělit a zatím mě napadlydvě možnosti. První je, že lihovinou přes kořeny vezenou si připijí ti, co u nás v letošním roce pro ostatní připravili event - na to by lahvinka byla tak akorát. Druhá varianta je, že si přineseme červené víno nebo colu a do nich bryndneme rumík - to by symbolicky ochutnalo o pár lidí víc. Nebo máte někdo lepší nápad?
Ještě jednou díky za nečekaný dárek i touhle cestou. Asi je to první láhev, kterou jsem za pár let v gc vyhrála.
  • -1

#5098 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2016 - 21:53

Udělal bych z něj rampouch a každý by sí líznul. :-)

• 4

#5099 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2016 - 8:24

Neredit!!!!!! Sezen si ty malinky plastovy panacky a tim eliminujes nenechavce s velkou pusou a jednim velkym lokem.
  • 0

#5100 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2016 - 10:33

Ježíšmarjá, za co se dnes ty tituly nedávají! Jestli doufáte, že v té práci najdete konkrétní odpověď, tak si raději najděte článek v Blesku, tam ta čísla jsou. V té diplomce se maximálně dozvíte, kdo je tepelný manekýn Karel a jaký je jeho názor na základní otázku života.

A vyslo mu taky 42?

• 2

21 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 21 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama