Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12543 odpovědí na toto téma

#5121 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2016 - 20:41

Rum nějak nemusím, ale popíjím odvar ze zázvoru (záměrně nepíšu čaj, protože čaj je proti tomuhle voda bez chuti).

• 0

#5122 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2016 - 21:35

Kulíšku, zkus kloktání tea tree oilem (ředěným)... Na netu jsem našla návod i se solí....

• 2

#5123 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 813 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2016 - 20:27

Jen aby to nedopadlo jako s tím eukalyptovým olejem v Postřižinách, jak tam Hrušínský pak běhal po dvoře, protože paní zapoměla ten olej zředit 1:10.

• 2

#5124 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2016 - 20:34

Jen aby to nedopadlo jako s tím eukalyptovým olejem v Postřižinách, jak tam Hrušínský pak běhal po dvoře, protože paní zapoměla ten olej zředit 1:10.

Pokud umí Kulíšek pořádně číst, tak nedopadne...

(Ne jako u nás v práci, když kolegyně informovala emailem všechny, že u jednoho z dodavatelů probíhá tento týden inventura (takže nám nic nepošlou) a 3 se jí přišli zeptat, jestli budeme mít zavřeno (mysleli si, že inventuru máme my)...

• 0

#5125 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2016 - 22:54

Kulíšku, zkus kloktání tea tree oilem (ředěným)... Na netu jsem našla návod i se solí....

Po ruce nic takového nemám, ale jestli budu mít zítra čas, zkusím zajít do nějakého obchodu. :)

Dneska jse vyrazil ven jen na otočku, abych si koupil houskový knedlík k obědu. No, co byste řekli? Běžně jich je tam půlka regálu, dneska ani jeden...  :angry: 

• 0

#5126 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 7:29

Takze knedlikovy DNF :0)
  • 1

#5127 TamTenTom

TamTenTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 10:39

Tak jsme si včera libovali, že už v lese neotravuje dotěrnej hmyz a domů jsme si přinesli klíště. Vůbec nás nenapadlo se ještě teď repelentovat. Měl jsem ho před spláchnutím do záchodu prozkoumat pod lupou. Určitě byl mnohem chlupatější a možná měl i kulicha, hajzlík jeden přizpůsobivej.

• 5

#5128 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 12:21

To je tak, když tu někteří volají, aby byly teplé zimy :-).

• 1

#5129 Loo36

Loo36

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 329 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 12:36

někde jsem četl, že klíšťatům zas až tak zima nevadí. tak nevím.

.

• 0

#5130 Kub4

Kub4

acrophobiac :)

• Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 13:16

Já se nerepelentuju ani v létě, musel bych to na sebe patlat furt a to nebude nic zdravého. Většina klíšťat totiž zaútočila v Praze, i na autobusové zastávce, kolem beton a trochu krátce posekáme trávy, zatímco Brdy, Krasotoulka, Lužické hory... vše se spaním v přírodě, většinou v trávě pod širákem, vůbec nic...
  • 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.

#5131 Onygzz&Pudinka

Onygzz&Pudinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 13:46

Tak my máme teda od pátku fakt slušnou depresi...ukradli nám elektronickou keš, na které jsme pracovali snad půl roku a byla venku snad jen měsíc! Pokud někdo někde ve vašem okolí publikuje pixlu, kde k otevření musíte vymačkat jisté slovo v morseovce a keš se pak sama otevře, dejte nám prosím vědět.

Tento příspěvek byl upraven od Onygzz&Pudinka: 22 listopad 2016 - 0:50

• 0

#5132 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 16:40

Pokud nastalo náhlé úmrtí v rodině pana Dvořáka, tak to musí být nějaká epidemie...

A další na řadě s vracením peněz bude paní Rusalková nebo S. Claus? Santa Claus?

• 1

#5133 mysakf

mysakf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 16:46

Vypadá to na nějakou mocnou sílu, která dokonce smazala můj příspěvek v sousedním vlákně, když jsem se dotázal na aktuální počet prokázaných mrtvol v případu.  

• 10
Vložený obrázek

#5134 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2016 - 22:10

Asii uvažuji příliš prakticky, ale nechtěl si náááhodou jen někdo ověřit, kolik poškozených se dá dohromady, aby zjistil, jestli mu hrozí stíhání za trestný čin nebo půjde o pouhý přestupek?
  • 8

#5135 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 200 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 16:58

Tak mě Alke navnadil, že se opět může do jednoho krásného místa - sopky u nás v kraji, kde bývala tradička, ale kvůli oplocení byla před cca 2 lety zrušena. A jak to vypadá, tak se tam nemůže ani dnes... :-( Earthka byla retracnuta, protože se tam FTFkaři kvůli plotu vůbec nedostali a mě teď přišel dotaz, jestli o tom něco vím, protože jsem se u jiného logu prořekl, že je asi opět sopka volně přístupná, když tam vznikla earthka, která teď nikde není...

Co těm lidem vadí na tom, že tam občas projde pár lidí se podívat na zajímavost... Je to škoda, bylo tam opravdu pěkně a je to jedno z opravdu zajímavých míst, kam mnoho lidí nechodí a člověka by tam bez kešek vůbec nenapadlo lézt. 

• 0

#5136 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 17:25

Na tom je spise zajimave to, ze nekdo klidne udela eartku, u ktere vyzaduje fyzickou navstevu mista, aniz by tam zjevne on sam zavital... jinak by na ten plot prisel. Holt, jak nekteri loguji z gauce, jini z gauce zakladaji.

• 7

#5137 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 17:31

A tebe to u Alkeho prekvapuje ? Zaplevelit republiku nesmyslnejma EC a to prosim i na mistech kde jiz radu let funguji kese pojednavajici o miste samem. Normalni honibrk.
  • 2

#5138 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 17:40

Je zajímavé, jak se kdysi velebený owner přesunul na druhou stranu k exotům typu Jonea a spol.
  • 6
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#5139 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 18:06

Mě docela překvapilo, že se v listingu objevila fotka ownera. To je nějaká nová móda?

PS: Nebojte, moje fotky se nikde neobjeví, nechci strašit celou republiku. :-)
  • -1

#5140 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2016 - 23:09

Na tom jednom místě byl. ;-)

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

15 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama