Náhodou ty Alkeho listingy jsou zajímavé a i se zajímavými úkoly. Jen mě překvapilo, že se stejným číslem už je jiná earthka a evidentně asi i přes retracnutí na žádost autora "do vyřešení přístupu" to nevypadá na zpřístupnění tohoto zajímavého místa :-(
Nevíte, jak je to s tím pravidlem ohledně earthky na místě, kde už je jiná keš, která už je místu věnovaná? Koukám, že stále vznikají. Když jsem si chtěl jednu založit, tak jsem právě podobné místo zavrhl...
Alke tam mohl být před časem, kdy to bylo přístupné a listing poslal později. Ale měl si to zkontrolovat... Ono to má ale i jiný rozměr. Stíhá někdo, kdo má založeno desítky EC kontrolovat, zda mu všichni posílají odpovědi a přibližně správné? Dost pochybuji. Díky tomu, že v EC už nesmí být povinnost vložení fotografií z místa (kromě fotografií, které jsou součástí plnění úkolu), se velmi rozmohly podvody. Odpovědi na EC jsou přirozeně k sehnání nebo je někteří owneři výměnou za FP ani nevyžadují a navíc někteří kačeři se ani neobtěžují odpovědi posílat a zkouší, zda jim to projde. A není to doménou pouze našich kačerů. Když dojde log s datem o hodně měsíců zpět, ale odpovědi nedorazí a po urgenci dotyčný log raději smaže, je to divné. Můžete se podívat na jeho nálezy (první v počtu EC na Slovensku) a posoudit sami, zda jsou reálné. Mimochodem se mrkněte i na druhého v počtu nálezů EC (ten zase vede v letterboxech). Nedávno byl(i) v Praze, z profilu je zcela zřetelné, že porušování fyzikálních zákonů zvládají i Slováci. Nicméně v logbooku byl(i), takže je(jsou) to "pouze" finálkař(i).
Jedině musíme počkat, až Američani pochopí, že někdo prostě vědomě podvádí. Jejich mentalita to totiž ještě chápat neumožňuje.
Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 23 listopad 2016 - 9:26