Geodepresivní koutek III
Publikováno 26 červenec 2013 - 11:08
Publikováno 26 červenec 2013 - 11:28
KulisekW napsal/a:
Proč mi nechodí notifikace? Já blbec jsem měl u všecho W, takže někde v Atlantiku mi asi těžko něco pípne... :@:@:@
No nic, opraveno, jsem já ale nešika.
Zase na druhou stranu, ulov FTF na dně Atlantiku a budeš hned überkačer :-)
Publikováno 26 červenec 2013 - 14:45
Smrk napsal/a:
KulisekW napsal/a:
Proč mi nechodí notifikace? Já blbec jsem měl u všecho W, takže někde v Atlantiku mi asi těžko něco pípne... :@:@:@
No nic, opraveno, jsem já ale nešika.
Zase na druhou stranu, ulov FTF na dně Atlantiku a budeš hned überkačer :-)
To bych ale nejdřív musel mít dopravu pro FTF
Publikováno 26 červenec 2013 - 14:51
Tak jeden návrh bych měl .KulisekW napsal/a:
Publikováno 26 červenec 2013 - 15:03
Tiskar94 napsal/a:
Tak jeden návrh bych měl .KulisekW napsal/a:
Fíha, to je rychlost. Super!! :D
Publikováno 31 červenec 2013 - 9:36
Publikováno 31 červenec 2013 - 10:25
můžeš se zkusit uklidnit tím, že jsou některé jsou stejně falešné (a nikdo neví které).Smrk napsal/a:
Jsem rozhozený, protože jsem zjistil, že jeden můj příbuzný má soubor s finálkami šesti a půl tisíci keší :-( :-( Já proti tomu tak brojím a mám to skoro doma!
Publikováno 31 červenec 2013 - 10:30
poohDA napsal/a:
můžeš se zkusit uklidnit tím, že jsou některé jsou stejně falešné (a nikdo neví které).Smrk napsal/a:
Jsem rozhozený, protože jsem zjistil, že jeden můj příbuzný má soubor s finálkami šesti a půl tisíci keší :-( :-( Já proti tomu tak brojím a mám to skoro doma!
Ještě mě uklidňuje, že tam není moje mysterka a letterbox.
Publikováno 31 červenec 2013 - 13:21
Publikováno 31 červenec 2013 - 13:53
Publikováno 31 červenec 2013 - 21:14
Mezi znalými se říká, že ... pokud to není na finálkách, tak to asi ani za moc nestojí.Smrk napsal/a:
Publikováno 01 srpen 2013 - 6:53
Publikováno 01 srpen 2013 - 7:47
zvedavkanocni napsal/a:
Asi budu mít depréési, nevím, jestli nebudu muset změnit nick, to je dilema!
Můj pan učitel GC si přečetl moje logy z minulého týdne a připsal k Soběslavským blatům pěknou poznámku. Z noční mě překřtil na Baskervilskou - a já mám tak pěkné triko s ještěrkou a původním nickem, co teď s tím?:D
A která keš to je? Je jich tam víc. Že bych si početl... :-)
Publikováno 01 srpen 2013 - 7:48
zvedavkanocni napsal/a:
Smrku, abys neměl depku, mrkni do GC kalendáře na srpen - skoro to vypadá, že jeden den Amíci věnovali tobě, 13.8. ? No jo, ona
to Slaneček píše s tím oslovením dobře a konečně ses dočkal "svého" suvenýru. Finálky hoď i s příbuzenstvem za hlavu a užívej si krásné léto. Nebo ti mám poslat odkaz na jeden svůj log, aby ses pořádně zasmál?
Však Slaneček má 28. srpen :-)
Publikováno 01 srpen 2013 - 8:16
shaman3 napsal/a:
Mezi znalými se říká, že ... pokud to není na finálkách, tak to asi ani za moc nestojí.Smrk napsal/a:
Myslím, že spousta keší se tam dostala proto, aby hajzlík-zadavatel získal kredit a tím si zaplatil souřadnice jiné keše, na jejíž vyluštění fakt neměl.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 01 srpen 2013 - 10:20
Smrk napsal/a:
A která keš to je? Je jich tam víc. Že bych si početl... :-)
Že by si takový SUPERkačer jako ty neporadil? Mrkni na můj profil, tradička 22.7. S.blata - pískovna.
Slaneček mi k 28.8.moc obrázkem nesedí, budou narozeniny nebo geovýročí? Pro nás Ryby je spíš už 27.8. - jak je vidět, tak až zase tak nepovedené suvenýry nejsou, každý si tam s nadhledem může najít, co chce. Nejdřív mě moc nenadchly, ale začínám se nad nimi bavit - co mi u profilu za srpen přistane, nechám náhodě, žádné depce propadat nebudu ( ani z toho, že se mi objevilo něco, o co jsem nestála, ani z toho, že nebudu mít všechny ).
Publikováno 01 srpen 2013 - 10:50
Hele Háplusák již leta říká: Bacha na ty, co maj víc příspěvků na foru jak nalezenejch keší. Jsou divný. . A tobě se to nějak začíná vymykat z rukou.zvedavkanocni napsal/a:
Asi budu mít depréési, nevím, jestli nebudu muset změnit nick, to je dilema!
Můj pan učitel GC si přečetl moje logy z minulého týdne a připsal k Soběslavským blatům pěknou poznámku. Z noční mě překřtil na Baskervilskou - a já mám tak pěkné triko s ještěrkou a původním nickem, co teď s tím?:D
Publikováno 01 srpen 2013 - 10:57
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů