Ideální jsou D5/T5 earthky s plaváním a slaněním !
Znáš nějakou takovou ?
Publikováno 26 listopad 2016 - 23:22
Ideální jsou D5/T5 earthky s plaváním a slaněním !
Znáš nějakou takovou ?
Publikováno 26 listopad 2016 - 23:28
Ovšem nejdřív si musí kačer tu studnu vykopat
pak by tam mohl být i potápěčský atribut :-))
Publikováno 27 listopad 2016 - 3:29
Mám pocit, že už ani cache T5 vznikat nesmějí. Byl tu pokus založit něco v jedné zatopené jeskyni, ale zakázáno. Je to jako s eventy, ty také nesmí mít už vyšší teréní stupeň.
Ještě se vrátím k té kontrolo logů na EC. Ano - jasně tam je napsáno, že owner má kontrolovat logy, ale už nic o tom, že musí odepisovat. Doměnka, že owneři earth-keší když neodepisují, tak nečtou je mylná.
Ujišťuji Vás, že v dlouhých zimních večerech je velká zábava číst odpovědi. Např.:
Otázka: Popište, jak jeskyně vznikla.
Odpověď: No, asi se ve skále udělala díra.
Otázka: Co způsobilo vznik čedičových varhanů?
Odpověď: Bůh.
A mnohé další.... Pokud existuje owner, který vlastní ec a nečte odpovědi, neví o co přichází.
Publikováno 27 listopad 2016 - 10:07
Mám pocit, že už ani cache T5 vznikat nesmějí. Byl tu pokus založit něco v jedné zatopené jeskyni, ale zakázáno. Je to jako s eventy, ty také nesmí mít už vyšší teréní stupeň.
...
Hoď sem pls odkaz kde to je. Docela by mě to zajímalo neb T5 keše a eventy zakládám.
* odpovědi na EC odpovědi. nevšiml jsem si, že bych měl někomu odpovídat. V listingu (nejen u mě) je: POKUD BUDE PROBLÉM, TAK SE OZVU
* pokud jde o 5/5 EC, tak takové jsou a je to zážitek vlízt do aktivní sopky a tam zjišťovat informace.
Publikováno 27 listopad 2016 - 10:18
Že by nesměly vznikat T5 keše? Ale kdeže... Jenom od prvního listopadu bylo ve světě publikováno na čtvrt tisíce T5 keší (i EC), jednatřicet krabek T5/D5 a dokonce i dva takové eventy (oba v USA: GC6W88W a GC6W2MM), což je zajímavé, neboť u eventů platí, pokud vím, že mají mít obtížnost D1 (s terénem je to podle situace, když budu dělat event na nějaké skále, asi těžko bude T1 pro vozíčkáře).
Publikováno 27 listopad 2016 - 10:38
Hmm, eventy 5/5 v hospodě, kam se dostane i vozíčkář - "ALL ARE WELCOME: don't let the 5/5 scare you (restaurant is wheelchair accessible)." - jak to ti američtí revieweři dělají, to je na depresi.
Publikováno 27 listopad 2016 - 11:01
Že by nesměly vznikat T5 keše? Ale kdeže... Jenom od prvního listopadu bylo ve světě publikováno na čtvrt tisíce T5 keší (i EC), jednatřicet krabek T5/D5 a dokonce i dva takové eventy (oba v USA: GC6W88W a GC6W2MM), což je zajímavé, neboť u eventů platí, pokud vím, že mají mít obtížnost D1 (s terénem je to podle situace, když budu dělat event na nějaké skále, asi těžko bude T1 pro vozíčkáře).
Takže u nás jsme byli opět papežtější než papež.
5/5 u hospodskýho eventu je (mírně řečeno) ústřel, ale i dle komunikace s GS D3 na eventu není problém, problém je u revírníka.
Dál už to nebudu radši rozvádět nebo mě bude zabavena i klávesnice
Publikováno 27 listopad 2016 - 11:44
I tobě byl několikrát odpovězeno. Asi je jeden z nás mimozemšťan.
Ostatně mimozemšťanů je geocaching plný. Nevíte, ze které planety je entita HANSMATT?
Zajímavé. Připadá mi to na nějaký generátor náhodného textu typu "Lorem ipsum".
Když jsem to viděl napadla mě snaha o odznáček o co nejdelší text a zároveň o co nejmenší podobnost textu. Ale to neodpovídá jiným logům "TFTC" i u keší jinak s dlouhými logy, takže asi to souvisí spíš s tím, kdo keš.
Publikováno 27 listopad 2016 - 12:14
Myslím, že měl Aleš na mysli EC s terénem 5
Publikováno 27 listopad 2016 - 13:30
Myslím, že měl Aleš na mysli EC s terénem 5
Jedna nedávno založená EC s T5 čeká na FTF ....GC6WP0A
Letos bylo publikováno 51 T5 EC, z toho 12 s D>4
Publikováno 27 listopad 2016 - 16:35
Publikováno 27 listopad 2016 - 17:30
I tobě byl několikrát odpovězeno. Asi je jeden z nás mimozemšťan.
Ostatně mimozemšťanů je geocaching plný. Nevíte, ze které planety je entita HANSMATT?
Zajímavé. Připadá mi to na nějaký generátor náhodného textu typu "Lorem ipsum".
Když jsem to viděl napadla mě snaha o odznáček o co nejdelší text a zároveň o co nejmenší podobnost textu. Ale to neodpovídá jiným logům "TFTC" i u keší jinak s dlouhými logy, takže asi to souvisí spíš s tím, kdo keš.
Pěkné. No, já znám jednu takovou entitu z Plzně.
https://www.geocachi...7e-37047ab44518
Publikováno 27 listopad 2016 - 17:41
Otázka: Popište, jak jeskyně vznikla.
Odpověď: No, asi se ve skále udělala díra.
Otázka: Co způsobilo vznik čedičových varhanů?
Odpověď: Bůh.
A mnohé další.... Pokud existuje owner, který vlastní ec a nečte odpovědi, neví o co přichází.
Alke, Ty musíš mít velmi zábavné dlouhé zimní večery .
Moc díky, pobavilo, rozesmálo, potěšilo a povzbudilo mě to.
Asi založím nějakou EC, tohle fakt stojí za to a věřím, že i já občas napíši stejnou "perlu"
Publikováno 27 listopad 2016 - 18:00
Publikováno 27 listopad 2016 - 19:05
Canoppy1, když jsem se podívala na odkazy, tak to spíš vypadá na zákon "akce a reakce". .-) Holky provokovaly a řekla bych, že e dočkaly docela vtipné reakce.
Jako nezaujatý tvor bych mu dala palec nahoru.
PS: V různých sympatiích a antipatiích ve vašem kraji už se trochu orientuji, ale ono většinou nic není jen černobílé. .-)
To já se naštěstí ve vztazích neorientuji. Nepídím se po tom, protože to nepotřebuji.
Publikováno 27 listopad 2016 - 19:45
Asi je tam geocaching hlavně k tomu, aby se lidi bavili. Ale na druhou stranu, kdo si pamatuje putování Zubaté žáby, tak čeští revírníci to nebyli, kdo tenhle typ zábavy zatrhnul.
Publikováno 27 listopad 2016 - 21:44
A rozhodne ta zubata zaba pobavila podstatne vic kaceru nez drtiva vetsina eventu (a asi i na delsi dobu).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
0 uživatelů, 18 návštěvníků 0 anonymních uživatelů