To máte těžký, po tom co díky finálkářům taxoft zarchivoval EC a místo mezitím někdo zabral, jsem si říkal že velká škoda, protože jsem tam tu EC chtěl fakt moc obnovit, no nevadilo, vím ještě o jednom místě, které by možná stálo za EC (s odřenými ušima co do pravidel o geologii), tak si říkám kouknu na mapu, vidím tam sice tradičku ale ta je tragická co do listingu, přitom místo je pěkné, zkusím štěstí, že bych si "místo rezervoval" protože poslední dobou vznikání i EC o ničem (co do procházky), viz výše zmiňovaná EC v tom předraženém komerčním tentoncu, kde jsme byli v létě se slečnou a nikdy víc, navíc my to měli na rodinnou slevu ty "oficiální slevy" to bych nedal… no ale říkám si fajn, rezervuji si místo na EC do léta, nafotím vlastní fotky (ne někde stažené z googlu apod), pořádně projdu okolí, případné vyhlídky, checkpointy, zajímavé místa či zákoutí a v létě bych tu mohl vypustit nějakou procházkovou EC pokud se výsledek který při pátrání v terénu bude shodovat s vizí (nebudu dělat listing aby mi pak někdo třeba vyfoukl místo, když zrovna u EC je listing pevně spjatý s místem), no jenže když jsem se zeptal, zda si místo jako můžu rezervovat tak prý musím nejpozději do dvou měsíců publikovat, no takže po chvilkovém přemýšlení jsem se na EC vysral (to nejde už kuli fotkám, které v zimě budou hnusné), odmítám dělat díkyzabodovky a taky musím pracovat, prostě buď mám čas to pořádně udělat a nebo keš nebude. Takhle mám rozdělanou jednu tradičku, protože sháním specifickou schránku a nechci za ní dávat tisíce v krámech pro sběratele, takže prohrabávám blešáky, nakonec mám i alternativní řešení, když neseženu, ale stejně asi budu čekat do léta, protože to čím je to místo, pěkné je nejlepší v létě a chci vlastní, nikoliv google fotky a listing z wikipedie jak je zvykem… Prostě já jsem EC zavrhl, nemusím mít vše a nejlepší místa stejně obsadil ten Alkeho FP power trail